Haydi Yine Yeniden...

Ben şimdi gördüm menünü geçmişe bakıyordum. Bazen gözden kaçabilir. Böyle durumlarda bnm menüye de bakın diyebilelim çünkü bana da her gün herkes yapmıyo açıkçası. Sadece beğeni geldiği oluyo bazen ama kasıtlı değildir sanmıyorum. Ya da menün güzel diye de yapılmıyo olabilir kendimden biliyorum. Ama yine de yapılmalı bence. Dediğin gibi muhabbet arası kaynamıştır görülmemiştir.

Yarinda hastane isim var oglusu goturcem basi donuyomus gozlugu takinca neden oluyosa bi ona baktircam galiba ya derece düştü yada yukseldi ins düşmüştür of off yogun gunlerden biri daha olcak valla yoruldum evimi ozledim yahu

Yarım cezerye yemişsin bence bi sakıncası yok bir kaşık reçel de yesen aynısı. Ama her gün olması iyi olmaz. Arada bir olabilir. öğle öğününde bir kase dolusu bezelye çok geldi bana. Malum bezelyede şeker var. Brokoli gayet doyurucu. Bir çorba ve yoğurt brokoli de yeterli olacaktır ama gayet doymuş olacaksın ki akşam yememişsin :))) yumurta yemişsin hem doyurucu hem enerji verir diye mantıklı sevdim bunu :)

Çok çok geçmiş olsun canım aman sakın ihmal etme.. Söylediklerinde çok haklısın. Herkes baktırmalı. Özellikle de biz kadınlarda daha çok eksiklik oluyo. Hamilelikti doğumdu vs.. Kemik erimesi de kadınlarda fazla bu yüzden.

hayırlı cumalar herkese
bende akşamları pek müsait olamıyorum malum gelen giden derken sonra da pat gidiyorum hemen bırde dün bambaşka yorgunluk vardı hemen uyumuşum şimdi okudum biraz
Filik sen başkasın ben bazen güzel menülere diyecek bir şey bulamıyorum ya güzel diyorum yada beğeniyorum yoksa aksi bir durum söz konusu değil canım

inciiitanesi duam senin icin rabbim bos kucagini en kisa zamanda doldursun tatlim hep aklimdasin vede dualarimdasin ben inaniyorum sende inan o bebek cok yakin zamanda gelecek insallah allahin izni ile

Canım benim çok sağol Allah razı olsun hepinizden inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
inanırmısın eşim normalde hep şükür ikimizinde bir sorunu yok rabbim ne zaman kısmet ederse diye beni rahatlatmaya çalışır dün diyor ilk defa bugün rüyamda bir bebeğimiz olmuş oğlumuz böyle esmer çok güzeldi diyor
oturdum ağladım o da çok istiyor ama ben daha fazla üzülmeyim diye bir şey demiyordu bugüne kadar en sonunda rüyasına kadar girmiş.

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
M Melrin yok karatay detaylı bilmiyorum sadece ekmek yerine cevizi ordan duymuştum bır haftadır ekmek tuketmıyorum tamamen bırakmadım arada sımıt tost falan yerim sımdı leslie yaptım cok acıktım kahvaltı sonrası dus alicam artık

Spor bildirimim
40 dk koşu bandı
300 ip atlama
50 squat
10 dk sopalı hareketler
10 dk plates
50 yarım şınav yapıldı
Cok guzel dun ku spor bende ınan hep senı dusunuyorum sen duzenlı yapıyorsun kadın calisiyor iki cocuk akşam spor yapıyor diyorum kendımı oyle gazlyrum bazen

portakal suyu için 2 portakal gidiyor ya fazladan şeker alınmış oluyor birde posası ile daha faydalı sanırım farkı budur bence
Ben hıc icmiyorum kızıma bı tane skrım arada cay bardagi ıle oda fazlasını icmiyor zaten ama suan cok canım ıstedı soguk soguk

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
Ya benim moralim bozuk salı dan beri tartı değişmiyor üstelik hiç kaçamağım yok. Ben her hafta bir kilo vermek istiyordum oysa. Şeytan diyo.... neyse cuma cuma. Bunun bir nedeni var mı menülerim çok mu ?
D Deligonul783

Rica ederim tatlım ben de ot hastasıyım ya sebzeleri de severim et tavuk balık çok şükür hiç seçmem. İnşallah oğlum da bana çeker :)) eşin nereli merak ettim? Sen aslen nerelisin?
Ben aslen Ankaralıyım,
eşimin ailesi aslen Artvinli ama çookk yıllar önce dedelerinin dedeleri Kocaeliye gelmişler.Kv evlenmiş İstanbula gitmiş.Eşim İstanbul Kadiköy doğumlu.7-8 yaşındayken Gölcüğe taşınmışlar :)

Canım benim menüleri de az çok görüyorsun işte.Bende sen gibi hiç kaçamak yapmadım desem yeridir ama bende de tartı oynamadı.Reglime 2 bilemedin 3 gün kaldı ben onun şişliğine bağlıyorum durumu.Az çok da uykusuz kaldım onun da etkisi var.Bu salıdan değil de bir sonraki salı bildirimimden ümitliyim ben.Reglde daha güzel veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…