Haydi Yine Yeniden...

Reglin şişkinliğini geçen hafta yasamama rağmen güzel kilo verdim. Şu an reglim ama yinede veremedim. Ama geceleri uykusuz kalıyorum o şişkinlik yapar mı
Sen verirsin canım bu hafta da verdin zaten

Reglin şişkinliğini geçen hafta yasamama rağmen güzel kilo verdim. Şu an reglim ama yinede veremedim. Ama geceleri uykusuz kalıyorum o şişkinlik yapar mı
Sen verirsin canım bu hafta da verdin zaten
Uykusuz kalınca vücut ödem tutuyor diye biliyorum.
Bu şişkinlik ödem işlerini bizim angelina35 iyi bilir canım neyin ödem yapıp yapmadığını.Gelince mesajımı görünce yazar

tevafuk55 benim ıcın sporda var hıc kacamak yapmasam bıle 1 kılo hayal her hafta ama meto farklı degisme mis olabilir ama yarın bu bakmissin birden 500 gr gitmis görebilirsın vermen yavaşlayada bilir kilon cok degıl direndblr hemen Umutsuz olmamalı sın ben 2 aydır 73 72 le deyim once kacamak cok yapa yapa bu kıloya ındım ama artik gitmiyor almayım 100 100 de olsa gitsin dıyrm

Günaydın canım bende de duraklama olmuştu ve sonra birden gitmeye başladı. Sakın umutsuzluğa kapılma bugün daha cuma.. Hatırlar mısın bilmem bende iki hafta gram oynamamıştı salı bildirim yaptım sabitti. Çarşamba günü ve sonrasında birden gitmeye başladı. Böyle durumlar tabiki olacak sen istikrarını bozma. Menülerin güzel. Bu aralar sebze yemeğe çalış. Ispanak,brokoli,kabak özellikle de kereviz salatası ye çok iyi verdiriyo ve suyu bi tık çoğalt tamam mı..

Ortaya karışık yani canım :))) bizde de göçme durumları söz konusu.. En son orduda karar kılmışlar. Aslında dedem tarafa boşnoğulları derler.. Boşnak yani..

Evet canım çok haklısın gitsin de gerisi önemli değil. Benim meto hızlı şükür diyete de daha bir ay olmadı ya hızlı olmasını bekliyorum. Sonraki zamanlarda yağ oranı azaldikca tabi yavaslayacak. Çok sağol desteğin için sabredecem pes etmek yok
Burada kereviz yok maalesef canım. Akşam menülerim daha çok sebze zaten ve cok salata yiyorum. Suyu da iki bucukla üç arasında içiyorum. Daha fazlası da iyi değil diye duydum. Sağol kuzum ya bu bir süreç demek ki sabredecem ve umutsuzluk yok inş

Dün milad_tb demişti suyu yerine kendini ye diye bende dinleyeyim arkadaşımı dedim

Portakaldan mı bahsediyosunuz canım? Eğer öyleyse milad haklı. Bnm diyetisyen de aynısını söylüyo. Meyvenin kendini yersen doyurur vitaminini de alırsın. Zaten asıl vitamin kabuğun altındaki beyaz beyaz ipliksi kabukta. Suyunu çıkarmak için daha çok portakal gerekir zaten ve suyunda fazla şeker var. Bende direnç olduğu için meyve suyu tavsiye etmedi. Meyve kurusu için de geçerli meyvenin kendisi daha yararlıymış.

senelerdir bizde toplu oturmalar da kural 3 çeşidi geçmemek 1 tatlı bir tuzlu 1 de salata hem ev sahibini yormamak adına hem de midemize yazık diye
bacım hepimiz elhamdulillah müslümanız diyoruz ama hiç müslüman gibi yaşamıyoruz müslüman midesini tıka basa doldurmaz azla kanaat eder biz 4-5 çeşit midenin anasını ağlatıyoruz çok çeşit ısraftır yaa hepsinden yenilmiyor bile ucundan tadılıyor yazık günah canımıza da o kadar çok yapıp bitmemesine de

Evet cogunun tadına hıc bakılmıyor bile ben herkese az cesit diyorum ama son dakıka oldu mu az oldu su da buda dıye cogalytrm

tam sağlıklı besleniyorsun maşallahın var gülüm
ceviz küçük ama mübareğin faydası çok büyük omega yağları v.s. beyin için gerekli ana vitaminler dolu dolu var kırmaya eriniyorum evde bir dolu ceviz var arada kırıyorum benim sıpa yesin 2 tane diye inat yemiyor babası cuk cuk haklıyor anında cevizleri kardeşim gitsin bende sabah ekmek yerine 1-2 ceviz yiycem unutmıycam inşallah

mevsim dönümlerinde beden kendini hazırlamak adına dengeyi değiştiriyor ben ona bağlıyorum artık bazen su tutuyor bazen yağ depoluyor bazen de tam tersi oluyor moral bozmak yok bu hafta değişmez tartı belki haftaya çok fazla değişir bunlara kafanı takmayacaksın gülüm

oh ellerine sağlık benim temizlik günüm yarın
normalde cumartesim yok ama bu ay full çalıştık yarında çalışacağız öğlene kadar ama olsun sonra eve gel önce yemek ocağa konur sonra temizlik

Evet cogunun tadına hıc bakılmıyor bile ben herkese az cesit diyorum ama son dakıka oldu mu az oldu su da buda dıye cogalytrm
biri uymazsa kurala bir sonraki oturmaya çeşit artıyor o yüzden ilk başta iyi tembihlemek lazım 3 sene önce ilk toplu oturma bende yapıldı hoşgeldine geldi hatunlar bana sakın haa 3 çeşidi geçme yoksa herkes bozar dediler bende 3 çeşit yaptım sonrası kimse bozmadı öyle devam etti

imrendim sana ben daha evi bile süpürmedim kardeşimle lak lak ettik baya :)))
eşim geldi beraber cumaya gittiler az sonra eşim geri gelir yemek yer o gidince ben işe başlarım hava da bir güzel mis gibi dışarı çıkıp yürüyesim var zaman kalırsa çıkıcam inşallah

oh ellerine sağlık benim temizlik günüm yarın
normalde cumartesim yok ama bu ay full çalıştık yarında çalışacağız öğlene kadar ama olsun sonra eve gel önce yemek ocağa konur sonra temizlik
hafta sonu çalışması da kötü yaa allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…