- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.781
Reglin şişkinliğini geçen hafta yasamama rağmen güzel kilo verdim. Şu an reglim ama yinede veremedim. Ama geceleri uykusuz kalıyorum o şişkinlik yapar mıCanım benim menüleri de az çok görüyorsun işte.Bende sen gibi hiç kaçamak yapmadım desem yeridir ama bende de tartı oynamadı.Reglime 2 bilemedin 3 gün kaldı ben onun şişliğine bağlıyorum durumu.Az çok da uykusuz kaldım onun da etkisi var.Bu salıdan değil de bir sonraki salı bildirimimden ümitliyim ben.Reglde daha güzel veririm
Uykusuz kalınca vücut ödem tutuyor diye biliyorum.Reglin şişkinliğini geçen hafta yasamama rağmen güzel kilo verdim. Şu an reglim ama yinede veremedim. Ama geceleri uykusuz kalıyorum o şişkinlik yapar mı
Sen verirsin canım bu hafta da verdin zaten
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
Ya benim moralim bozuk salı dan beri tartı değişmiyor üstelik hiç kaçamağım yok. Ben her hafta bir kilo vermek istiyordum oysa. Şeytan diyo.... neyse cuma cuma. Bunun bir nedeni var mı menülerim çok mu ?
D Deligonul783
Ben aslen Ankaralıyım,
eşimin ailesi aslen Artvinli ama çookk yıllar önce dedelerinin dedeleri Kocaeliye gelmişler.Kv evlenmiş İstanbula gitmiş.Eşim İstanbul Kadiköy doğumlu.7-8 yaşındayken Gölcüğe taşınmışlar :)
Ayyy boşnak böreği çok severim.Ortaya karışık yani canım :))) bizde de göçme durumları söz konusu.. En son orduda karar kılmışlar. Aslında dedem tarafa boşnoğulları derler.. Boşnak yani..
Evet canım çok haklısın gitsin de gerisi önemli değil. Benim meto hızlı şükür diyete de daha bir ay olmadı ya hızlı olmasını bekliyorum. Sonraki zamanlarda yağ oranı azaldikca tabi yavaslayacak. Çok sağol desteğin için sabredecem pes etmek yoktevafuk55 benim ıcın sporda var hıc kacamak yapmasam bıle 1 kılo hayal her hafta ama meto farklı degisme mis olabilir ama yarın bu bakmissin birden 500 gr gitmis görebilirsın vermen yavaşlayada bilir kilon cok degıl direndblr hemen Umutsuz olmamalı sın ben 2 aydır 73 72 le deyim once kacamak cok yapa yapa bu kıloya ındım ama artik gitmiyor almayım 100 100 de olsa gitsin dıyrm
Burada kereviz yok maalesef canım. Akşam menülerim daha çok sebze zaten ve cok salata yiyorum. Suyu da iki bucukla üç arasında içiyorum. Daha fazlası da iyi değil diye duydum. Sağol kuzum ya bu bir süreç demek ki sabredecem ve umutsuzluk yok inşGünaydın canım bende de duraklama olmuştu ve sonra birden gitmeye başladı. Sakın umutsuzluğa kapılma bugün daha cuma.. Hatırlar mısın bilmem bende iki hafta gram oynamamıştı salı bildirim yaptım sabitti. Çarşamba günü ve sonrasında birden gitmeye başladı. Böyle durumlar tabiki olacak sen istikrarını bozma. Menülerin güzel. Bu aralar sebze yemeğe çalış. Ispanak,brokoli,kabak özellikle de kereviz salatası ye çok iyi verdiriyo ve suyu bi tık çoğalt tamam mı..
Dün milad_tb demişti suyu yerine kendini ye diye bende dinleyeyim arkadaşımı dedimNeden farkı neymiş ben bilmiyorum Afıyet olsun bu arada
Dün milad_tb demişti suyu yerine kendini ye diye bende dinleyeyim arkadaşımı dedim
senelerdir bizde toplu oturmalar da kural 3 çeşidi geçmemek 1 tatlı bir tuzlu 1 de salata hem ev sahibini yormamak adına hem de midemize yazık diyeAcikmadim canim suyu az ictim onu tamamlamaya calisiyorum artik ne icersem valla bende sikildim bebis gormelerinden dun komsuma bas sagligina gittim oda yapmis biseyler az yedim ama yinede cis yani ay bide bugun bebis gormede ev gezmeleri yapalim dediler bisey diyemedim iki haftada bi olsun diyolar ordada cis olcak bi arkadas uc cesidi gecmesin ayol kilo aliyoruz dedi kendileri genc yakiyolar ben abla yanmiyo tabi nerdeyse on yas var hepsiylenapacagimi bilemedim yaa
Evet cogunun tadına hıc bakılmıyor bile ben herkese az cesit diyorum ama son dakıka oldu mu az oldu su da buda dıye cogalytrmsenelerdir bizde toplu oturmalar da kural 3 çeşidi geçmemek 1 tatlı bir tuzlu 1 de salata hem ev sahibini yormamak adına hem de midemize yazık diye
bacım hepimiz elhamdulillah müslümanız diyoruz ama hiç müslüman gibi yaşamıyoruz müslüman midesini tıka basa doldurmaz azla kanaat eder biz 4-5 çeşit midenin anasını ağlatıyoruz çok çeşit ısraftır yaa hepsinden yenilmiyor bile ucundan tadılıyor yazık günah canımıza da o kadar çok yapıp bitmemesine de
tam sağlıklı besleniyorsun maşallahın var gülüm
mevsim dönümlerinde beden kendini hazırlamak adına dengeyi değiştiriyor ben ona bağlıyorum artık bazen su tutuyor bazen yağ depoluyor bazen de tam tersi oluyor moral bozmak yok bu hafta değişmez tartı belki haftaya çok fazla değişir bunlara kafanı takmayacaksın gülümGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
Ya benim moralim bozuk salı dan beri tartı değişmiyor üstelik hiç kaçamağım yok. Ben her hafta bir kilo vermek istiyordum oysa. Şeytan diyo.... neyse cuma cuma. Bunun bir nedeni var mı menülerim çok mu ?
D Deligonul783
Ev toplandı mutfak supurldu yemekler pişiyor sımdı zumba yapma zamanı ogle sonu biraz uyur kitap okurum insallah bı ısım yok birazcık utu aksam yemegim de kolay yazdan hazırldgm fasulye onu pısrrm hepinize kolay gelsin
biri uymazsa kurala bir sonraki oturmaya çeşit artıyor o yüzden ilk başta iyi tembihlemek lazım 3 sene önce ilk toplu oturma bende yapıldı hoşgeldine geldi hatunlar bana sakın haa 3 çeşidi geçme yoksa herkes bozar dediler bende 3 çeşit yaptım sonrası kimse bozmadı öyle devam ettiEvet cogunun tadına hıc bakılmıyor bile ben herkese az cesit diyorum ama son dakıka oldu mu az oldu su da buda dıye cogalytrm
imrendim sanaEv toplandı mutfak supurldu yemekler pişiyor sımdı zumba yapma zamanı ogle sonu biraz uyur kitap okurum insallah bı ısım yok birazcık utu aksam yemegim de kolay yazdan hazırldgm fasulye onu pısrrm hepinize kolay gelsin
hafta sonu çalışması da kötü yaa allah kolaylık versinoh ellerine sağlık benim temizlik günüm yarın
normalde cumartesim yok ama bu ay full çalıştık yarında çalışacağız öğlene kadar ama olsun sonra eve gel önce yemek ocağa konur sonra temizlik
hafta sonu çalışması da kötü yaa allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?