Haydi Yine Yeniden...

Bende akşam misafirlerime kıyır kıyır poğaça yaptım.Aynı hamurdan da simit yaptım ufak ufak.Bide daha önceki artan kakaolu fındıklı kekten truff yaptım ikram ettim.zaten çalıştığım için bi beklentileri yok benden ama olsun .çay yanını boş vermeyi hiç sevmem :))

ellerine sağlık becerikli tomurcuğuummm
kız zaten çay kahve yanını boş bırakmayı sevmediğimizden böyle olduk yaa kadınlarda nedense asla yemesiz muhabbet olmuyor ,:)) sıkıntı streste bol konuşacak mevzuda bol olsun allahhhh yanıda boş gitmez ye babam ye yapıyoruz asıl sorun ordan çıkıyor

oh ellerine sağlık benim temizlik günüm yarın
normalde cumartesim yok ama bu ay full çalıştık yarında çalışacağız öğlene kadar ama olsun sonra eve gel önce yemek ocağa konur sonra temizlik
Zor olur ya ogle sonu yorgun yorgun hem temizlik gunu yemek onceden hazır olmalı oyalyor yoruyor daha cok

Sagol ama tık yok ayrı mesele babamın cevız agacları var bahçesi ordan gelıyor bucak acıyoruz ama sonu kaldı cok kucuk esim cıkrrsa yoksa ben ziyan ediyorum
Ev isine gelınce 9.30 ablam bı aradı butun ısı gucu bitirmiş yemekleri ocak koymuş benım neyim eksik dedim hemen Ise koyuldu m kahvaltı sonrası

Ayyynen öyle.çay yanı boş olmaz kahve yanı çikolatasız olmaz,bu yemek pilavsız yenmez,buna ekmek banmadan sıyırmadan olmaz,makarnasız pilavsız doymam gibi bahanelerle bugünlere geldik.
Bu kilolu olma işinin bana getirdiği tek iyi ve hayırlı birşey oldu,o da sizleri tanımak
zayıf olsaydık nasıl bir araya gelecektik

hahahah bende senden gaza geldim halıyı çektim salonun 4 kapılık camını sildim çamaşır sericem diye küçük odayı süpürdüm önce sonra çamaşırı serdim eşim pazara gitmiş geldi işten izin almış ben yatıcam dedi abalak gibi kaldım salonu dağıtmıştım süpürüp silip sonra her yeri süpürecektim gürültü olmasa iyi olur dedi makina ortada kalıverdim iyi mi :)))
bari mutfağın camları sileyim diye geldim geri mutfağa süt koymuştum kaynamak üzere bi size bakıyım birde süt olunca içeyim diye oturdum şimdilik
hevesim kursağımda kaldı ne güzel gaza gelmiştim heheheh

cidden valla yoksa nerden bulacaktık birbirimizi

merhabalar ilk menü gelsin benden tomurcukkk
SABAH
1 çeri domates
1 kk beyaz peynir + bi kaç yaprak nane kepekli ekmek arası

ARA
3 küçük kepekli galeta

ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorba
1 tane küçük kıymalı kabak dolma
150 gr yoğurt

ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi

AKŞAM
150 gr yoğurt

ARA
1 bardak kahveli süt

3,5 litre su

Bugün biraz zayıf geldi menün bana.Sabah yumurtan yok mesela.Akşam da sedece yoğurt çok az.
keske az bişey sebze yada et,köfte,tavuk eklesen akşama.yada çorba salata gibi ne bileyim.öğlenin gayet iyi ...
kıyamıyorum da sana ya.çok aç yatıyorsun gibi geliyor bana.

aslında alıştı midem rahatsız etmiyor beni sağol canım beni düşündüğün için ama hafta sonu kaçamak olur diye hafta arası biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ve biran önce bu kilolardan kurtulmam lazım :)

Peki canım o zaman.
akşamları yumurta falan da haşla kendine sabahtan yemezen.Asyam dün yapmış ya bi tabak onun gibi mesela

Ahh canim benim benimde icimden oglan geciyo nedense gerci bugune kadar tutturmadigim olmadi uzulme o seni vede zamanini bekliyo zamani gelince olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…