- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.801
kahvaltımı yazmayı unutmuşum :))
sabah
ekmeğin baş taraflarından yağsız tost (küçük olsun diye )
1 tane haşlama bıldırcın yumurtası
2 tane çeri domates
2 çatal beyaz peynir
2 siyah zeytin
akşam çok salata yedim galiba saati azcıkta geç olunca salata bana yaramıyor midem çok şişiyor hala onun rahatsızlığı varafiyet olsun canım abartısız bir kahvaltı
Bende akşam misafirlerime kıyır kıyır poğaça yaptım.Aynı hamurdan da simit yaptım ufak ufak.Bide daha önceki artan kakaolu fındıklı kekten truff yaptım ikram ettim.zaten çalıştığım için bi beklentileri yok benden ama olsun .çay yanını boş vermeyi hiç sevmem :))senelerdir bizde toplu oturmalar da kural 3 çeşidi geçmemek 1 tatlı bir tuzlu 1 de salata hem ev sahibini yormamak adına hem de midemize yazık diye
bacım hepimiz elhamdulillah müslümanız diyoruz ama hiç müslüman gibi yaşamıyoruz müslüman midesini tıka basa doldurmaz azla kanaat eder biz 4-5 çeşit midenin anasını ağlatıyoruz çok çeşit ısraftır yaa hepsinden yenilmiyor bile ucundan tadılıyor yazık günah canımıza da o kadar çok yapıp bitmemesine de
ellerine sağlık becerikli tomurcuğuummmBende akşam misafirlerime kıyır kıyır poğaça yaptım.Aynı hamurdan da simit yaptım ufak ufak.Bide daha önceki artan kakaolu fındıklı kekten truff yaptım ikram ettim.zaten çalıştığım için bi beklentileri yok benden ama olsun .çay yanını boş vermeyi hiç sevmem :))
Zor olur ya ogle sonu yorgun yorgun hem temizlik gunu yemek onceden hazır olmalı oyalyor yoruyor daha cokoh ellerine sağlık benim temizlik günüm yarın
normalde cumartesim yok ama bu ay full çalıştık yarında çalışacağız öğlene kadar ama olsun sonra eve gel önce yemek ocağa konur sonra temizlik
Zor olur ya ogle sonu yorgun yorgun hem temizlik gunu yemek onceden hazır olmalı oyalyor yoruyor daha cok
Sagol ama tık yok ayrı mesele babamın cevız agacları var bahçesi ordan gelıyor bucak acıyoruz ama sonu kaldı cok kucuk esim cıkrrsa yoksa ben ziyan ediyorumtam sağlıklı besleniyorsun maşallahın var gülüm
ceviz küçük ama mübareğin faydası çok büyük omega yağları v.s. beyin için gerekli ana vitaminler dolu dolu var kırmaya eriniyorum evde bir dolu ceviz var arada kırıyorum benim sıpa yesin 2 tane diye inat yemiyor babası cuk cuk haklıyor anında cevizleri kardeşim gitsin bende sabah ekmek yerine 1-2 ceviz yiycem unutmıycam inşallah
Ayyynen öyle.çay yanı boş olmaz kahve yanı çikolatasız olmaz,bu yemek pilavsız yenmez,buna ekmek banmadan sıyırmadan olmaz,makarnasız pilavsız doymam gibi bahanelerle bugünlere geldik.ellerine sağlık becerikli tomurcuğuummm
kız zaten çay kahve yanını boş bırakmayı sevmediğimizden böyle olduk yaa kadınlarda nedense asla yemesiz muhabbet olmuyor ,:)) sıkıntı streste bol konuşacak mevzuda bol olsun allahhhh yanıda boş gitmez ye babam ye yapıyoruzasıl sorun ordan çıkıyor
hahahah bende senden gaza geldim halıyı çektim salonun 4 kapılık camını sildim çamaşır sericem diye küçük odayı süpürdüm önce sonra çamaşırı serdim eşim pazara gitmiş geldi işten izin almış ben yatıcam dedi abalak gibi kaldım salonu dağıtmıştım süpürüp silip sonra her yeri süpürecektim gürültü olmasa iyi olur dedi makina ortada kalıverdim iyi mi :)))Sagol ama tık yok ayrı mesele babamın cevız agacları var bahçesi ordan gelıyor bucak acıyoruz ama sonu kaldı cok kucuk esim cıkrrsa yoksa ben ziyan ediyorum
Ev isine gelınce 9.30 ablam bı aradı butun ısı gucu bitirmiş yemekleri ocak koymuş benım neyim eksik dedim hemen Ise koyuldu m kahvaltı sonrası
cidden valla yoksa nerden bulacaktık birbirimiziAyyynen öyle.çay yanı boş olmaz kahve yanı çikolatasız olmaz,bu yemek pilavsız yenmez,buna ekmek banmadan sıyırmadan olmaz,makarnasız pilavsız doymam gibi bahanelerle bugünlere geldik.
Bu kilolu olma işinin bana getirdiği tek iyi ve hayırlı birşey oldu,o da sizleri tanımak
zayıf olsaydık nasıl bir araya gelecektik
Reglim başladı,tabi tatlı isteğim de.Bu bir iki günü hasarsız atlatırsam benden iyisi yok
Su an bu grubun yarısı reglcanım bizler hasarsız atlatmaya çalışıyoruz sende bizdensin canım geçmiş olsun sen atlatırsın sorunsuz
Su an bu grubun yarısı regl
Bugün biraz zayıf geldi menün bana.Sabah yumurtan yok mesela.Akşam da sedece yoğurt çok az.merhabalar ilk menü gelsin bendentomurcukkk
SABAH
1 çeri domates
1 kk beyaz peynir + bi kaç yaprak nane kepekli ekmek arası
ARA
3 küçük kepekli galeta
ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorba
1 tane küçük kıymalı kabak dolma
150 gr yoğurt
ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi
AKŞAM
150 gr yoğurt
ARA
1 bardak kahveli süt
3,5 litre su
Bugün biraz zayıf geldi menün bana.Sabah yumurtan yok mesela.Akşam da sedece yoğurt çok az.
keske az bişey sebze yada et,köfte,tavuk eklesen akşama.yada çorba salata gibi ne bileyim.öğlenin gayet iyi ...
kıyamıyorum da sana ya.çok aç yatıyorsun gibi geliyor bana.
Peki canım o zaman.aslında alıştı midem rahatsız etmiyor beni sağol canım beni düşündüğün için ama hafta sonu kaçamak olur diye hafta arası biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ve biran önce bu kilolardan kurtulmam lazım :)
Ahh canim benim benimde icimden oglan geciyo nedense gerci bugune kadar tutturmadigim olmadi uzulme o seni vede zamanini bekliyo zamani gelince olacakCanım benim çok sağol Allah razı olsun hepinizden inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
inanırmısın eşim normalde hep şükür ikimizinde bir sorunu yok rabbim ne zaman kısmet ederse diye beni rahatlatmaya çalışır dün diyor ilk defa bugün rüyamda bir bebeğimiz olmuş oğlumuz böyle esmer çok güzeldi diyor
oturdum ağladım o da çok istiyor ama ben daha fazla üzülmeyim diye bir şey demiyordu bugüne kadar en sonunda rüyasına kadar girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?