Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk .!.:
Uykusuz kalınca vücut ödem tutuyor diye biliyorum.
Bu şişkinlik ödem işlerini bizim angelina35 iyi bilir canım neyin ödem yapıp yapmadığını.Gelince mesajımı görünce yazar
Geldim tatlislerim evet problemi okudum uykusuzluk grrcekten ciddi bir odem nedenidir cok fazla ayakta kalmak yada tuz fazlaligi bide su az olursa oda odem yapar boyle durumlarda odem attirici caylar var yada maydanoz suyu cok iyi geliyo hemen atar odemi ama emzirenlere onerilmiyo maydanoz yesil cayda olabilir ins atarsin ben hergun bogusuyorum bu odem denen seyle

Menumu vereyim

3 mıl leslı
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 tatlı k.bal ve 1 t.k pekmez
1 kk koy peynır
5 zeytin

Öğlen
1 kase ezogelin (2 kepce )
5 kasık zeytyğ.pırasa
1 bardak ayran

Sek kahve 3 yulaflı biskuvi

Akşam 17.30
Yarım kase corba
2 kasık yoğurt 1 kasık yulaf ezme

3 lt su 50 dk zumba 30 mekık

Afıyet olsun bana da baya az geldı menun ama doyuyorsan cokk guzel

çok güzel bu hafta seni baya bir eksilerde göreceğiz sanırım canım

ekmegi iyiden iyiye kestin canim.artik kahvaltida bile yemiyorsun.biskuvi ve yulaf ezmesi oldugundan ekmek yerine gecer sanirim onlar da.
spor hem sabah hem aksam var.harikasin masallah

ekmegi iyiden iyiye kestin canim.artik kahvaltida bile yemiyorsun.biskuvi ve yulaf ezmesi oldugundan ekmek yerine gecer sanirim onlar da.
spor hem sabah hem aksam var.harikasin masallah
Bır haftadır ekmek yemiyorum ogle sonu ılla bı kuru meyve yada biskuvi canım istiyor yulaf da gece acıkmayım diye yedım ekmek cokda farketmyor yanı

Afıyet olsun bana da baya az geldı menun ama doyuyorsan cokk guzel
sen çok yaşa emi sadece hızlıca okuyup çıkacaktım sofra hazırlıyorum dayanamadım yazıyorum
senin menünde azcık kiiii affınına sığınaraktan şom çenemi tutamayıp şu deyimi diycem
kör köre demiş ki çırt gözüne
anacım incitanesiyle sen maşallah çok iyi gidiyorsunuz da çok kısmıyor musunuz vücudunuz alışıp kilo vermezse daha neyi kısacaksınız çok az yemenin zamanla kilo vermeyi engellediği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmış çok kısmayın hem sporda yapıyorsun sen alman gereken kalori yani enerji daha fazla oluyor

:) canım ben spor yapamıyorum yemekten kısıyorum baktık durdu 1 hafta yeriz dimi sonra normale döneriz değil mi Filik

Ay sesli guldum yemınle nerden buluyorsun bu lafları kız bende biskuvi yedım iste ne bilim anacagm bıde sasirdik artık benım son 7 kılo m kaldı inciiitanesi de spor falan ekler zamanla boyle boyle yuvarlanuruz ama haklısın gecen okudum vucud direndikce kalorı azaltmayın daha col direnir dıyor

inciiitanesi
sabah
1 kk tulum peyniri 2 yumurta ile omlet
3 adt yesil zeytin
2 adt etimek
1 ince dilim kasar

ara
1 bardak sut
1 hurma

oglen
yarim tavuk but
3 yk yogurt
1 adt etimek

ara
1 adt kivi

aksam
1 kase tavuk suyuna sehriye corbasi
1 kase kaldirik kavurmasi

ara
yogurt kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…