- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.821
Ahh canim benim benimde icimden oglan geciyo nedense gerci bugune kadar tutturmadigim olmadi uzulme o seni vede zamanini bekliyo zamani gelince olacak
Geldim tatlislerim evet problemi okudum uykusuzluk grrcekten ciddi bir odem nedenidir cok fazla ayakta kalmak yada tuz fazlaligi bide su az olursa oda odem yapar boyle durumlarda odem attirici caylar var yada maydanoz suyu cok iyi geliyo hemen atar odemi ama emzirenlere onerilmiyo maydanoz yesil cayda olabilir ins atarsin ben hergun bogusuyorum bu odem denen seyletomurcukkk .!.:Uykusuz kalınca vücut ödem tutuyor diye biliyorum.
Bu şişkinlik ödem işlerini bizimangelina35 iyi bilir canım neyin ödem yapıp yapmadığını.Gelince mesajımı görünce yazar
Afıyet olsun bana da baya az geldı menun ama doyuyorsan cokk guzelmerhabalar ilk menü gelsin bendentomurcukkk
SABAH
1 çeri domates
1 kk beyaz peynir + bi kaç yaprak nane kepekli ekmek arası
ARA
3 küçük kepekli galeta
ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorba
1 tane küçük kıymalı kabak dolma
150 gr yoğurt
ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi
AKŞAM
150 gr yoğurt
ARA
1 bardak kahveli süt
3,5 litre su
Menumu vereyim
3 mıl leslı
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 tatlı k.bal ve 1 t.k pekmez
1 kk koy peynır
5 zeytin
Öğlen
1 kase ezogelin (2 kepce )
5 kasık zeytyğ.pırasa
1 bardak ayran
Sek kahve 3 yulaflı biskuvi
Akşam 17.30
Yarım kase corba
2 kasık yoğurt 1 kasık yulaf ezme
3 lt su 50 dk zumba 30 mekık
galiba alıştım canım :)Afıyet olsun bana da baya az geldı menun ama doyuyorsan cokk guzel
ekmegi iyiden iyiye kestin canim.artik kahvaltida bile yemiyorsun.biskuvi ve yulaf ezmesi oldugundan ekmek yerine gecer sanirim onlar da.Menumu vereyim
3 mıl leslı
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 tatlı k.bal ve 1 t.k pekmez
1 kk koy peynır
5 zeytin
Öğlen
1 kase ezogelin (2 kepce )
5 kasık zeytyğ.pırasa
1 bardak ayran
Sek kahve 3 yulaflı biskuvi
Akşam 17.30
Yarım kase corba
2 kasık yoğurt 1 kasık yulaf ezme
3 lt su 50 dk zumba 30 mekık
Keske canım sana kadar tık yok 500 gr versem haftada yeter ınan benim demır eksikligi ve ılac lar boyle yaptı galıba sımdı de adetim 1 hafta gecti nolacak bılmıyorumçok güzel bu hafta seni baya bir eksilerde göreceğiz sanırım canım
Keske canım sana kadar tık yok 500 gr versem haftada yeter ınan benim demır eksikligi ve ılac lar boyle yaptı galıba sımdı de adetim 1 hafta gecti nolacak bılmıyorum
Keske canım sana kadar tık yok 500 gr versem haftada yeter ınan benim demır eksikligi ve ılac lar boyle yaptı galıba sımdı de adetim 1 hafta gecti nolacak bılmıyorum
Sanmam yanı insallah degildir dogum kontrol hapı baslatti doktor hemen adet olabilirsin ılk hafta guvenme farklı sekilde Korun dedı oyle yaptım ama olmak yerine gecikti netten baktim normal mısadetin 1 hafta geçti bebek olabilir mi :)
Bır haftadır ekmek yemiyorum ogle sonu ılla bı kuru meyve yada biskuvi canım istiyor yulaf da gece acıkmayım diye yedım ekmek cokda farketmyor yanıekmegi iyiden iyiye kestin canim.artik kahvaltida bile yemiyorsun.biskuvi ve yulaf ezmesi oldugundan ekmek yerine gecer sanirim onlar da.
spor hem sabah hem aksam var.harikasin masallah
sen çok yaşa emiAfıyet olsun bana da baya az geldı menun ama doyuyorsan cokk guzel
adaçayı iç iyi gelirKeske canım sana kadar tık yok 500 gr versem haftada yeter ınan benim demır eksikligi ve ılac lar boyle yaptı galıba sımdı de adetim 1 hafta gecti nolacak bılmıyorum
sen çok yaşa emisadece hızlıca okuyup çıkacaktım sofra hazırlıyorum dayanamadım yazıyorum
senin menünde azcık kiiii affınına sığınaraktan şom çenemi tutamayıp şu deyimi diycem
kör köre demiş ki çırt gözüne
anacım incitanesiyle sen maşallah çok iyi gidiyorsunuz da çok kısmıyor musunuz vücudunuz alışıp kilo vermezse daha neyi kısacaksınız çok az yemenin zamanla kilo vermeyi engellediği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmış çok kısmayın hem sporda yapıyorsun sen alman gereken kalori yani enerji daha fazla oluyor
bir süre sonra eğer sabitte kalırsan yeme şeklini değişmen gerekicek bünyen az yemeye alışıp kilo vermeyi durdurmasıngaliba alıştım canım :)
Ay sesli guldum yemınle nerden buluyorsun bu lafları kız bende biskuvi yedım iste ne bilim anacagm bıde sasirdik artık benım son 7 kılo m kaldısen çok yaşa emisadece hızlıca okuyup çıkacaktım sofra hazırlıyorum dayanamadım yazıyorum
senin menünde azcık kiiii affınına sığınaraktan şom çenemi tutamayıp şu deyimi diycem
kör köre demiş ki çırt gözüne
anacım incitanesiyle sen maşallah çok iyi gidiyorsunuz da çok kısmıyor musunuz vücudunuz alışıp kilo vermezse daha neyi kısacaksınız çok az yemenin zamanla kilo vermeyi engellediği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmış çok kısmayın hem sporda yapıyorsun sen alman gereken kalori yani enerji daha fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?