Haydi Yine Yeniden...

oh miss afiyet olsun ama bu hurma ve süt olayını denemem lazım iş yerine yanımıza getirmek için iyi bir ara öğün

Senin Menunde cok guzel sabah sadece normal okadar digerleri gayet az tavuk neden hep yarım but

Geçmişe bakamadım kızlar şimdi geldim arkadaşımdan. Menümü yazayım:
tevafuk55

53.Gün

Kahvaltı
2 dilim tb ekmekten yağsız tost, 1 bardak süt

ara
iki lokma muz

öğle ve akşam bir arada(misafirlik)
2 küçük dilim katmer, yarım dilim börek, yeşil salata, 3-4 kaşık lahana salatası, 1-2 dilim domates salatalık ve peynir,1 küçük ekler, şekersiz çay (bunları bir anda yemedim. 1-2 saate yayarak yedim belki de daha fazla sürede sohbet arası)

ara
1 bardak tarçınlı süt ya da şekersiz nescafe

2,5 lt su
yarım saat yürüyüş

Valla iradene hayranım canım maşallah. Bence aksamlari Az da olsa yemelisin
Süper Asyam ya. Oglenin çok iyi akşam ve sabah da çok iyi. Sadece spor çok yaptığın için spor yapan birine göre az buldum
Tomurcuk süper gidiyorsun sen de ekmek yemiyorsun maşallah

Canım sabahın çok iyi. Diğer ogunlerinde çok değil canım sadece cıss olduğu için dikkat çekiyor. Ama bence diğer ogunlerle iyi tolere etmişsin

Evett yaa bu hatayi bazen bende yapiyorum ama dedigin gibi ucu gecmemeli kilo aliyoruz bosu bosuna

Benim menu de çok iyi değil
D Deligonul783

Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı : 1 has yumurta, bir çay k. Labne 4 zeytin

Ara 10.30 : Bir sek Nescafe, 2 dilim bitter

Öğle 13.00: 6 kaşık kuru Fas. 4 kaşık pilav, bir bardak ayran, 3 çatal turşu

Aksam: bir kepçeden az çorba
2 kaşık bulg pilavı
iki kaşık kuru Fas
Salata

Ara: çay ve bir küçük kurabiye

Iki buçuk litre su

Evettt gelelim benim menuye
Sabah : bir dilim tam bugday ekmek
Bir kase salata
Dort kup kasar
Bes zeytin
Oglen yokk disardaydik
Aksam : 6kasik tam bugdayli makarna
Iki bardak ayran
Kucuk kase ile salata
Makarnayi gonul rahatligi ile yedim kepekli hep vardida tam bugday yeni gelmis markete bende yemegim yoktu yaptim gitti makarnayii cok yoruldum bugunn ben yaasatlerce yurudum oglusla

Canım bence menün iyi bir tek pilav göze batıyo ama yarın telafi et canım eksiye çıkalım. Ben yarın bi de annemdeyim tutucam yemicem.

Canım sabahın çok iyi. Diğer ogunlerinde çok değil canım sadece cıss olduğu için dikkat çekiyor. Ama bence diğer ogunlerle iyi tolere etmişsin

Evet canım malesef cıssslar azı da çoğu da kötü bence ama aylardır görüşmüyorduk sırf benim için 10 çeşit şey yapmış ve çoğu salataydı. Ben hepsinden yemedim yine de. Katmer de yemezdim de dün çok canım çekmişti önüme geldi 2 dilim yedim pişman değilim. Böreğinin de tadına baktım. Bir de 3 te oturduk masaya biraz salata yedim kalktım çocuğu yedirdim tekrar oturdum bir iki attım ağzıma sonra çocuğu uyuttum tekrar çaya oturduk zamana yaydım inşallah artı olmam. Bir de gidiş geliş yürüdüm çocuk kucağımda. Eritmişimdir inşallahhhh

Varya azda yürüyebilsen kimse tutamaz seni

Hımm ekmek yok sporda şahane işte ortağım her zaman ki gibi harikasın

Bayağı bi tomurcukkk menüsü olmuş gayet güzel gelsin eksiler

Cısss gibi dursada öğün sayına göre ve Yediğin miktara göre iyi bir gün olmuş yürüyüşü 40 dk yaparsan vücuda daha iyi geldiğini biliyorum

Fena değil aslında nereyi beğenmedin ki

Ohhh yarasın spor niyetine sabahta salata yapılmış bravo

M Melrin canım tam olarak kaç dk yürüdüm bilmiyorum belki de fazladır. Arkadaşıma gidiş geliş yürüdüm çocuk kucağımda ter içinde kaldım geçerli mi bu 40 dk yürüyüşten daha çok ter attım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…