Haydi Yine Yeniden...

sen beni etiketleme ben yine de bulurum hahahaha
keşke öğle de azcık bişey olsaymış onun dışında sağlıklı güzel olmuş menün bence
ben az sonra kendi menümü yazınca beni paralıycan :)))

M Melrin canım tam olarak kaç dk yürüdüm bilmiyorum belki de fazladır. Arkadaşıma gidiş geliş yürüdüm çocuk kucağımda ter içinde kaldım geçerli mi bu 40 dk yürüyüşten daha çok ter attım heralde

Veeee benim menüm
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 1 dilim etimek, 1 portakal, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
Ara
2 ceviz, 2 gün kurusu
Öğle
2 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 küçük kurabiye, armut
Akşam
3 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote, yoğurt, salata
Ara
Çay ve kızımın pastasından ince bi dilim

o kadar boşuna mı bilimsel yazıları araştırmaları okumaya çalışıyorum hepsi bizim için sağlıklı zayıflayalım diye ahh birde okuduğumun çoğunu unutmasaydım iyiydi de ne yapalım beni böyle idare edin :)))
aslında çok laf geliyor dilime de bazen tutuyorum kendimi daha beni tam bilip tanımayan varsa ne gıcık hatun ööff demesinler diye

Ilk 20 dk o gün yediklerimiz ikinci 20 dk depodaki yağları yakarmış o yüzden 40 dk ya tamamlayın denir ufaklıkla yürümek iki kere yürümek gibi efor sarfettiriyor bence işe yaramıştır

bence on numara sağlıklı menü olmuş ben çok beğendim afiyet şifa olsun tomurcuğuuumm

Güzel canım porsiyonların az az gayet iyi. Kurabiye ve pasta dışında hepsi güzel. Pasta da tabiki yicen kızının pastası. Makarna da tam buğday zaten. Sadeyse bişi olmaz.

çok değil öğle akşam bir çünkü ama karbonhidrat olmuş hep ya ondan yarın sebze ve protein ağırlı yemeye çalış bence

Güzel canım porsiyonların az az gayet iyi. Kurabiye ve pasta dışında hepsi güzel. Pasta da tabiki yicen kızının pastası. Makarna da tam buğday zaten. Sadeyse bişi olmaz.
Makarna salçalıydı be kuzum bugün karabuğday haşlayamadım çok işim vardı mantarı tek tüketemiyorum hafta sonu dikkatli olurum gece sporda yapcam inşallah yakarım

o küçük kurabiye akşama kaldığı için sadece göze batıyor bence menünde sorun yok turşuyu pazartesi yesen niye yedin su tutturmasın derdim tartı günü öncesi ama salıya daha çoook var

afiyet şifa olsun menü güzel de bana biraz azmış gibi geldi bari tavuk soteyi azcık daha yeseydin ondan zarar gelmez protein

Her günkü menülerine göre bi tık fazla olmuş canım ama eminim sen onu yaptığın sporla yakmissindir
Benim menüde de beni rahatsız eden her güne göre bi tık fazla olmasıydı o yüzden çok yemiş gibi hissettim. :)

Canım yaaa süpersin nasıl doyuyorsun maşallahhh ama çok azalttın menülerini yahu sonra Allah korusun kastan gitmesin kilo. Protein tüketmeye çalış et tavuk yumurta balık ya da baklagil. Tavuk göğsü haşla mesela akşam yoğurdun yanına ya da salatayla süper olur.

Maşallah canım bu hafta baya istikrarlı gördüm seni.. Sporun da var süpersin.

Oooo menün yakıyor yahu süpersin bu hafta 1 kilo gider senden gibime geliyor.. Gayet dengeli olmuş. Meyve sebze yoğurt süt protein hepsi var. Süper.

Gayet güzel canım öğlen yememişsin zaten o makarnadan ne olur ki.. Ama ara da yapsan daha iyi olur.

angelina35
sabah
ekmeğin baş taraflarından küçücük yağsız tost
1 bıldırcın yumurtası haşlama
2 çeri domates
2 zeytin

öğle
1 bardak sıcak süte nescafe
kalın kısmı parmak kalınlığında pasta

ara
1 mandalina

akşam
1 lahmacun yuvarlak değil uzun olandan içini ben hazırlıyorum
yeşillik karışık otlar
1 bardak acılı şalgam
1 bardak ayran

hazırım dövün beni gariii

benim uykum geldi ayranı içince böyle oluyorum ben
bu arada tüm evi süpürdüm toz da aldım küçük banyoyu yıkadım salon camını ve mutfak camını sildim 1 saat önce rüzgarlı yağmur yağdı 10 dk kadar sürdü ama benim camlar battı helede sineklik olan kapılar çamur gibi oldu yine
2 makineda çamaşır yıkanıp asıldı bulaşık yalaşık hallettim afferin bana :))

Ahahhhaaaa son cümlene koptum ya akşamı erken yediysen lahmacuna bişi demicem gari :))) pasta da var neresinden kurtarsak bilemedim. Yarın sen de ben gibi asıl biraz telafi edilir. Ama ikisi dışında gayet iyi ya bence.

Makarna salçalıydı be kuzum bugün karabuğday haşlayamadım çok işim vardı mantarı tek tüketemiyorum hafta sonu dikkatli olurum gece sporda yapcam inşallah yakarım

Senin sporun genelde iyi zaten takip ediyorum yakarsın. Salçalı olsun bişi olmaz da yağsızken aklında olsun kendininkini ayır sade de güzel oluyo hem de kilo yapmaz. Tek mantarla doymazsın zatenn canım. Yanında bişiler şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…