Haydi Yine Yeniden...

Sen bugün pilava çok yer vermissin canım menunde

Ahahhhaaaa son cümlene koptum ya akşamı erken yediysen lahmacuna bişi demicem gari :))) pasta da var neresinden kurtarsak bilemedim. Yarın sen de ben gibi asıl biraz telafi edilir. Ama ikisi dışında gayet iyi ya bence.
kız zaten ikisi dışında ne kaldı bir sabah hahahahah
pasta öğle yemeği niyetineydi dün yiyemedim elimden düştü ya zaten gındıcıktı yarısı düştü zayi oldu :)) gündüz yiyim bari dedim didim :)) valla yarın ot zebze ne varsa kuzu koyun otlar gibi yiycem mecbur karbonhidrat ağırlıklı olunca kabızlık yapıyor çarkı bozuk metabolizmam da

Afiyet olsun canım benim

Ahahhhaaaa son cümlene koptum ya akşamı erken yediysen lahmacuna bişi demicem gari :))) pasta da var neresinden kurtarsak bilemedim. Yarın sen de ben gibi asıl biraz telafi edilir. Ama ikisi dışında gayet iyi ya bence.
ben asyama dedim ya kör köre çırt gözüne demiş asıl bana o deyim daha çok uyarmış sana dedim yarın sebze ağırlık ye heheheheh

Görüntüsü az kalorisi çok ama salıya son üç gün telafi ederiz inşallah

Selam kızlar menulerı okudum hadı hazır olun gelıyor sahane yorumlarım
M Melrin kankım den baslayim makarna kontrollu tuketıldgı ıcın sakınca yok bence pasta da ozle gun tabı yemeliydın zaten ama pasta ve makarnayı aynı denk gelmese ıyı olurmus pek yemıyorsun normalde cunku
tevafuk55 seninde artiya gececek bı durum yok Menunde pilav da 3 4 kasık yenebilir ama fasulyeyle asla olmamalı bence sen sabah ekmeginı ye oglen akşam pılav a falan ıstek olmasın
angelina35 seninde menun guzel makarna ben kepekli alıyordum dı etten once ama tam bugday hıc gormedim öğlen yememişsin akSam da gayet kontrollu ama sen bu aralar CIS yaptigin ıcın makarna pılav yeme saliya kadar artı olmayasın dıye diyorum
ekim2009 seninde cok cok kotu bulmadım lahmacun tabak bıyklnde 2 tane ye kadar oglen arası olarak yenebilir dıye bılıyorum hem karatay bıle yiyor yahu bızım ekımcık mı yemesın sımdı
D Deligonul783 seninde artiya gececek kadar CIS degıl erken saat ve akşam yemdgn ıcın ama yarın CIS yapmaman lazım

dogum gunu kutlu olsun prensesin.saglikli hayirli uzun omur versin Rabbim.

Filik benim menü ne öldürür ne güldürür canım yarın da annemdeyim su böreği yapmış yemezsem bi tarafım şişer yeminlen ama dengelicem bakalım sütlü tatlı var bi de.. Şimdiden yol yapıyom ahahhaha bunlar dışında cıs olmaz zaten ne kaldı ki :)))

Ay su böreği ımmmmm bayılırım

Kiz menun iyi ama salgam icme bende odem yapiyo sende yapmiyomu gerisi zaten cok iyi pastayi oglen yemissin lahmacunun hamuru ince ise sorun yok gayet iyi yani

Mecbur kaldim bebisim ya evde yemek yoktu cocuklarda ac bilac acele etirdiler bende hemen makarna yaptim tambugday makarna iyi oldu cok tok tutuyo tavsiye ederim hani su numarali market varya a harfiyle baslayan orda var ama yinede haklisin dunden dusunmem lazimdi yemek isini

Acayip yorgunun kizlar oglusla acik kestirdik simdi koyun koyuna tekrar yattik bu ara ciddi bir bas agrisi mevcut bende korkmaya basladim ve surekli uykum geliyo pek basim agrimazdi benim oglusta iyi degil goz muanesi iyi gecti ayni numara ama niye donerki bes yasinda cocugun basi bi cocuk dr goturmem lazim kuzumu

hay yaradanına kurban olurum ben yemiyim mi canan teyze bile olur demişken demi
ben akşam yedim diye kötü oldu diye düşündüm

illa ki arada cıs yiycez yoksa devam edilmez kökten bırakırız ambalajlı yada hazır ürüne göre evde mis gibi yapılmış cıları da bir tutmamak gerek bence ev yapımları koruyucu madde v.s. içermediği için çok daha masum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…