- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.881
Sen bugün pilava çok yer vermissin canım menundeBenim menu de çok iyi değil
D Deligonul783
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı : 1 has yumurta, bir çay k. Labne 4 zeytin
Ara 10.30 : Bir sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 13.00: 6 kaşık kuru Fas. 4 kaşık pilav, bir bardak ayran, 3 çatal turşu
Aksam: bir kepçeden az çorba
2 kaşık bulg pilavı
iki kaşık kuru Fas
Salata
Ara: çay ve bir küçük kurabiye
Iki buçuk litre su
kız zaten ikisi dışında ne kaldı bir sabah hahahahahAhahhhaaaa son cümlene koptum yaakşamı erken yediysen lahmacuna bişi demicem gari :))) pasta da var neresinden kurtarsak bilemedim. Yarın sen de ben gibi asıl biraz telafi edilir. Ama ikisi dışında gayet iyi ya bence.
Afiyet olsun canım benimangelina35
sabah
ekmeğin baş taraflarından küçücük yağsız tost
1 bıldırcın yumurtası haşlama
2 çeri domates
2 zeytin
öğle
1 bardak sıcak süte nescafe
kalın kısmı parmak kalınlığında pasta
ara
1 mandalina
akşam
1 lahmacun yuvarlak değil uzun olandan içini ben hazırlıyorum
yeşillik karışık otlar
1 bardak acılı şalgam
1 bardak ayran
hazırım dövün beni gariii
ben asyama dedim ya kör köre çırt gözüne demiş asıl bana o deyim daha çok uyarmış sana dedim yarın sebze ağırlık ye hehehehehAhahhhaaaa son cümlene koptum yaakşamı erken yediysen lahmacuna bişi demicem gari :))) pasta da var neresinden kurtarsak bilemedim. Yarın sen de ben gibi asıl biraz telafi edilir. Ama ikisi dışında gayet iyi ya bence.
Görüntüsü az kalorisi çokangelina35
sabah
2 çeri domates
2 zeytin
öğle
ara
1 mandalina
akşam
yeşillik karışık otlar
1 bardak acılı şalgam
1 bardak ayran
Bence de ya, aslında daha bi salasim vardı da, sonra dedim pişman olursun yapma dedim kendime. Akşamki pilav olmamalıydıSen bugün pilava çok yer vermissin canım menunde
Canim tavuk sarma diye birsey var ondan almistik.1 butun yarisi.butin incik tarafi olmayan yeri yani.ondan oyle yaziyorum :)Senin Menunde cok guzel sabah sadece normal okadar digerleri gayet az tavuk neden hep yarım but
dogum gunu kutlu olsun prensesin.saglikli hayirli uzun omur versin Rabbim.Veeee benim menüm
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 1 dilim etimek, 1 portakal, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık
Ara
2 ceviz, 2 gün kurusu
Öğle
2 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 küçük kurabiye, armut
Akşam
3 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı tavuklu mantar sote, yoğurt, salata
Ara
Çay ve kızımın pastasından ince bi dilim
Ay su böreği ımmmmm bayılırımFilik benim menü ne öldürür ne güldürür canım yarın da annemdeyim su böreği yapmış yemezsem bi tarafım şişer yeminlen ama dengelicem bakalım sütlü tatlı var bi de.. Şimdiden yol yapıyom ahahhaha bunlar dışında cıs olmaz zaten ne kaldı ki :)))
Kiz menun iyi ama salgam icme bende odem yapiyo sende yapmiyomu gerisi zaten cok iyi pastayi oglen yemissin lahmacunun hamuru ince ise sorun yok gayet iyi yaniangelina35
sabah
2 çeri domates
2 zeytin
öğle
ara
1 mandalina
akşam
yeşillik karışık otlar
1 bardak acılı şalgam
1 bardak ayran
Mecbur kaldim bebisim ya evde yemek yoktu cocuklarda ac bilac acele etirdiler bende hemen makarna yaptim tambugday makarna iyi oldu cok tok tutuyo tavsiye ederim hani su numarali market varya a harfiyle baslayan orda var ama yinede haklisin dunden dusunmem lazimdi yemek isiniSelam kızlar menulerı okudum hadı hazır olun gelıyor sahane yorumlarım
M Melrin kankım den baslayim makarna kontrollu tuketıldgı ıcın sakınca yok bence pasta da ozle gun tabı yemeliydın zaten ama pasta ve makarnayı aynı denk gelmese ıyı olurmus pek yemıyorsun normalde cunku
tevafuk55 seninde artiya gececek bı durum yok Menunde pilav da 3 4 kasık yenebilir ama fasulyeyle asla olmamalı bence sen sabah ekmeginı ye oglen akşam pılav a falan ıstek olmasın
angelina35 seninde menun guzel makarna ben kepekli alıyordum dı etten once ama tam bugday hıc gormedim öğlen yememişsin akSam da gayet kontrollu ama sen bu aralar CIS yaptigin ıcın makarna pılav yeme saliya kadar artı olmayasın dıye diyorum
ekim2009 seninde cok cok kotu bulmadım lahmacun tabak bıyklnde 2 tane ye kadar oglen arası olarak yenebilir dıye bılıyorum hem karatay bıle yiyor yahu bızım ekımcık mı yemesın sımdı
D Deligonul783 seninde artiya gececek kadar CIS degıl erken saat ve akşam yemdgn ıcın ama yarın CIS yapmaman lazım
inşallah diycem de kardeşim var ya eşim güzel yemek yap kardeşine diyor oğlum da dayı çiğ köfte yap bize diyor bu hafta artı çıkmasam şükredicemGörüntüsü az kalorisi çokama salıya son üç gün telafi ederiz inşallah
hay yaradanına kurban olurum ben yemiyim mi canan teyze bile olur demişken demiSelam kızlar menulerı okudum hadı hazır olun gelıyor sahane yorumlarım
M Melrin kankım den baslayim makarna kontrollu tuketıldgı ıcın sakınca yok bence pasta da ozle gun tabı yemeliydın zaten ama pasta ve makarnayı aynı denk gelmese ıyı olurmus pek yemıyorsun normalde cunku
tevafuk55 seninde artiya gececek bı durum yok Menunde pilav da 3 4 kasık yenebilir ama fasulyeyle asla olmamalı bence sen sabah ekmeginı ye oglen akşam pılav a falan ıstek olmasın
angelina35 seninde menun guzel makarna ben kepekli alıyordum dı etten once ama tam bugday hıc gormedim öğlen yememişsin akSam da gayet kontrollu ama sen bu aralar CIS yaptigin ıcın makarna pılav yeme saliya kadar artı olmayasın dıye diyorum
ekim2009 seninde cok cok kotu bulmadım lahmacun tabak bıyklnde 2 tane ye kadar oglen arası olarak yenebilir dıye bılıyorum hem karatay bıle yiyor yahu bızım ekımcık mı yemesın sımdı
D Deligonul783 seninde artiya gececek kadar CIS degıl erken saat ve akşam yemdgn ıcın ama yarın CIS yapmaman lazım
illa ki arada cıs yiycez yoksa devam edilmez kökten bırakırız ambalajlı yada hazır ürüne göre evde mis gibi yapılmış cıları da bir tutmamak gerek bence ev yapımları koruyucu madde v.s. içermediği için çok daha masum gibi geliyorFilik benim menü ne öldürür ne güldürür canım yarın da annemdeyim su böreği yapmış yemezsem bi tarafım şişer yeminlen ama dengelicem bakalım sütlü tatlı var bi de.. Şimdiden yol yapıyom ahahhaha bunlar dışında cıs olmaz zaten ne kaldı ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?