Haydi Yine Yeniden...

Kiz menun iyi ama salgam icme bende odem yapiyo sende yapmiyomu gerisi zaten cok iyi pastayi oglen yemissin lahmacunun hamuru ince ise sorun yok gayet iyi yani
ince gülüm hamuru yeni bir yer buldu benimkiler onlara yaptırıyor ince ve lezzetli oluyor tutmasam 2 taneyi cuk yerim yani:))

geçmiş olsun gülüm sen cidden bu ara stres yaptın baş ağrın geçmiyorsa sen de bi görün doktora
gözlüğe alışamayınca da baş dönmesi baş ağrısı yapıyor ne zamandır takıyor ki gözlüğü kuzu

Arkadaşlar yarın okuyacağım misafirlikteyim ama ben yaş pasta yedim şimdi doğum gününe cagrildik bu saatte ve bir dilim normal yedim
sana kalmasın varsa sade maden suyu iç çabucak midende parçalanıp gitsin yatmadan hemen öncede kayısı ye sıcak su iç bağırsakta da emilim yapamasın hem de vicdan yapmazsın

sana kalmasın varsa sade maden suyu iç çabucak midende parçalanıp gitsin yatmadan hemen öncede kayısı ye sıcak su iç bağırsakta da emilim yapamasın hem de vicdan yapmazsın

bana kalmamıştır diye düşünüyorum çünkü sabah 4 te yattım ama sabah tartıldım 200 gr fazla çıktı ama ödem diye düşünüyorum çünkü uykusuzluk var

kızlar sabahı sabah ettim 2 gündür yine kulak ağrım vardı ağrı kesici ile iadare ediyodum neyse dün eşim durmadı tabi gece doktora gittik ilaç felan yazdı ama acil olduğu için dışardan bir şey görünmüyor dedi yarın uzman doktora gelin dedi ilaç yazdı antibiyotik aldık kullandım ama olmadı sabahladım çok kötü bir ağrı resmen yere yattım ağrıdan sabaha doğru uyumuşum şuan işteyim öğlende doktora gideceğim bakalım ne var

Çok geçmiş olsun canım umarım tedavisi basit bir şeydir. Sonucunu bize de yazarsın

Bu arada inciiitanesi yedigim 2 kasik FAZLA pilav bana +300 olarak Döndü nasıl bunyedir anlamadım gitti

aslında bu hafta bence hemen hemen herkesin çok güzeldi ben öyle düşünüyorum hiç kaçamaksız haftayı dün gece pasta yiyerek bozdum ama bu hafta bende de bir değişiklik yok 200 gr vermiştim sabah tartıldım 200 gr mı tekrar almışım pastadan değildir diye düşünüyorum galiba bizde toplu bir ödem var
hepimizin ödem söktürücü bir şey uygulamamız lazım diye düşünüyorum

Olabilir ya sen de böyleysen ne diyim artık. Bu hafta kendi adıma hiç kaçamak yapmadım suyum hep 2 litre üstü. Tartı degismiyordu ama az bi yediğim fazla pilav artışa geçirdi. Insan üzülüyor o kadar emek veriyoruz çünkü. Bugün birde annemlere gidecem Eyvah Eyvah... Kastamonu'da yapılan bi etli ekmek var. D şeklinde bi gözleme gibi içi kıyma sogan maydanoz bir tane yesem yaglamadan olur mu

valla canım bende haftaya anneme gitmeyi düşünüyorum ben gelicem diye kadın ne var ne yok bütün ağır yemekleri yapıyor mecbur hepsinden azar azar yemeyi düşünüyorum kadın o kadar hazırlıyor sende az ye bence bir şekilde telafi edersin o gün bol bol yeşil çay iç atarsın diye düşünüyorum

Aa çok iyi bende denemek istiyorum

Günaydın canlarım,
inciiitanesi geçmiş olsun canım.yeniden mi tekrarladı kulak ağrın canım yaaa.kıyamam.kulak ağrısı çekmedim hiç şükür ama eşimden biliyorum çok çok zor.Dönünce yazarsın...
Pasta işini de takma kafana zaten akşam çok çok az yemiştin.Dengelemiştir o artı çıkman uykusuzluğun ödemi bence

sağol canım anlamadım ya yaşım 30 bende nerden çıktı bu kulak ağrısı anlamadım ama gerçekten berbat bir bence ödem mutlaka bilgilendireceğim sizleri teşekkürler

Canim bir yili gecti ilk taktigimiz zaman bile bas donmesi olmadi biz bu aralar okula hazirlik calismalarini yogun yapiyoruz sayilari teker teker birere sayfa halinde yaziyoruz oglumda egilince donuyo dedi dr her turlu muayeneyi yapti benlik bi durumu yok dedi kulagina baktircaz sivi azalinca olurmus donme ogretmenimiz dedi oyle iste benim bas agrim tel galiba bir kac gundur daha az bakiyorum malum menu yorumuda yapamiyorum o nedenle ins gecici bi durumdur bu yaa kusuruma bakmayin kizlar iyilesince tek tek degerlendircem menuleri

geçmiş olsun oğluşunla sana canım

Gunaydın kızar leslı ve kahvaltımı yaptım adacay ıcıyorum

inciiitanesi allah sıfa versın zordur kulak agrisi artiya gelınce cektgn acı ve uykusuzluk normal ama pastadan da arti olabilirsin aksamları cok hafif yedgn ve gec saatte yemedgn ıcın tok yatınca da olabilir bu normal kalıcı bı artı degıl kı bugun normal Beslen bence yarına gitmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…