Haydi Yine Yeniden...

sağol canım bende öyle tahmin ediyorum birde sabaha doğru yatınca ödem de olabilir

Bu arada inciiitanesi yedigim 2 kasik FAZLA pilav bana +300 olarak Döndü nasıl bunyedir anlamadım gitti
Gunaydin uzulme senin meto hızlı cabucak gider ama hıc 2 kasık pilav deme baklagil yemegıyle pılav yenmez bezelye patates bunlarla pılav yenmez bırde aksam tekrar yedın hem Menunde pilav yokken fasulye pilav birden vucud napsın sasirdi tabı sen normal devam et menulerin guzel zaten

Geçmiş olsun canım paşaya.Belki psikolojiktir.Canı bişeye mi sıkıldı acaba.
Bu arada günlük kurallarımıza yenisini eklemiştik hatırlıyor musun,uyarı listesine giren bi sonraki hafta mutlaka eksi bildirim yapacak diye.Ne olacak senin bu haftaki halin Neyse hadi bu haftalık böyle olsun inşallah artı çıkmazsın ama çıkarsan da yapacak birşey yok öbür hafta iyi bi bildirim yapar affettirirsin

hay yaradanına kurban olurum ben yemiyim mi canan teyze bile olur demişken demi
ben akşam yedim diye kötü oldu diye düşündüm
Benım de canım istiyor hafta ici misafir cagırmazsam yaotryım yoksa yemeklerden yana kullanırım hakkımı ama bızım fırın ınce yapıyr akıllrncada sığır dılı gıbı uzatıyor cok ekmek cıksin dıye de azıcık kıyma koyuyor bızım oralarda cokk guzel yaparlar mecbur yiyoruz bunu da şöyle icine maydanoz limon basıp yemesi ooyyy ooyyy ne tatli olur

evet canım ya adana mersin oraların lahmacunu bir başka bu bayramda gideceğim ilk anneanemden isteyeceğim şey birde karakuş tatlısı çıtır çıtır bilirsin sanırım

Galiba enfeksiyon tekrar etti ah canim benim kulagina pamuk tika agrini azaltir benim esim iki haftada da bi kulak enfeksiyonu olur kulagi delinir kapanir cok cekiyoruz bizde cok gecmis olsun

Galiba enfeksiyon tekrar etti ah canim benim kulagina pamuk tika agrini azaltir benim esim iki haftada da bi kulak enfeksiyonu olur kulagi delinir kapanir cok cekiyoruz bizde cok gecmis olsun

sağol canım akıntı yok keşke akıntı olsa rahatlatır dün acil doktoru dışardan birşey görünmüyor uzman doktor cihazla bakması lazım dedi

Bende bilmiyorum ne olacak benim bu halim uc gunum var ve ben cok dikkat etmeliyim ama hep dikkat ediyim derken daha cok yiyorum batti angelina yan gider he he he ayy kurallari okudum ama ben hic uyamadimki menu leri hic takip edemedim yakisiyomu bana hiccc

Canim sana soracaktim sen ilkokul ogretmenisin ilk yazdiklarinda oluyomu boyle bas donmeleri hani yazmamak icin falan bahane olabilirmi

Fıstık toparlarsın kendini kasma strese sokma hepten.Hastalıklardı gezmelerdi kendine zaman ayıramadın ki bi türlü.
Ben öyle bi hatırlatayım dedim.Yani en azından gezmelerin dışında evde daha dikkatli yiyerek dengelersin.Sahalara geri döner eski angelina olursun sen.Bu ara koşturman çok ondan böyle oldu.Hele bi havalar açsın yürüyüşlerin başlasın bak nasıl gidecek kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…