- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.941
Dersteyken tak çıkar yapması baş dönmesi yapar ama hiç yazı yazdığı için başı dönen görmedim bana biraz bahane gibi geliyor başım dönüyor deyince tamam yazmayı bırak dinlen dediğiniz de ne yapıyor normal yaşam içinde de dönüyor mu mesela parkta yada çizgi film izlerken bi takip et istersenCanim sana soracaktim sen ilkokul ogretmenisin ilk yazdiklarinda oluyomu boyle bas donmeleri hani yazmamak icin falan bahane olabilirmi
Evet bende mayısta yicem insallah Karaus tatlısı bılmıyorum belkı adı farklıdır bırde bızım oralarda gece oldumu sokaklarda sucuk ekmek ve durum yapılır sucuk gece olur sadece inanılmaz guzel sucuk Festivali yapılyr zatenevet canım ya adana mersin oraların lahmacunu bir başka bu bayramda gideceğim ilk anneanemden isteyeceğim şey birde karakuş tatlısı çıtır çıtır bilirsin sanırım
Cok saol tatlim sizlerin yazdiklariniz benim icin onemli mesela her pilava kasik daldirdigimda asyamla sen aklima geliyosunuz evdekilerede pilavi az veriyomusum tabaklara bi kiziyolar bu ne ya diye gercekten bu hafta cok kotu oldu benim icin komsumun misafirleri gitti baslariz artik yurumeye gitsin artik cok sikildim yaza daha ince olmak istiyorum birde ramazanda geliyo cok kilo veriyorum ramazand ve bana cok iyi geliyo seviyorum ramazan ayini benim icin gercek bir arinma oluyo maddi ve maneviFıstık toparlarsın kendini kasma strese sokma hepten.Hastalıklardı gezmelerdi kendine zaman ayıramadın ki bi türlü.
Ben öyle bi hatırlatayım dedim.Yani en azından gezmelerin dışında evde daha dikkatk dengelersin.Sahalara geri döner eski angelina olursun sen.Bu ara koşturman çok ondan böyle oldu.Hele bi havalar açsın yürüyüşlerin başlasın bak nasıl gidecek kilolar :)
Bazen oyun oynarkende soyluyo ben gozlukten oluyo diye dusundum ama yok degilmis ama dedigin gibi yazmaktan sikildiginda yoruldum diye biraz isyan ediyoDersteyken tak çıkar yapması baş dönmesi yapar ama hiç yazı yazdığı için başı dönen görmedim bana biraz bahane gibi geliyor başım dönüyor deyince tamam yazmayı bırak dinlen dediğiniz de ne yapıyor normal yaşam içinde de dönüyor mu mesela parkta yada çizgi film izlerken bi takip et istersen
ben de sabah 6 da yattım sabah tartıldım 200 gr ben de fazla çıktım :))bana kalmamıştır diye düşünüyorum çünkü sabah 4 te yattım ama sabah tartıldım 200 gr fazla çıktı ama ödem diye düşünüyorum çünkü uykusuzluk var
çok geçmiş olsun gülüm kulakta çok pis ağrır yaa ben telefonda o yüzden nerdeyse hiç konuşmuyorum sonra kulak boyun göz baş sabaha kadar uyutmuyorkızlar sabahı sabah ettim 2 gündür yine kulak ağrım vardı ağrı kesici ile iadare ediyodum neyse dün eşim durmadı tabi gece doktora gittik ilaç felan yazdı ama acil olduğu için dışardan bir şey görünmüyor dedi yarın uzman doktora gelin dedi ilaç yazdı antibiyotik aldık kullandım ama olmadı sabahladım çok kötü bir ağrı resmen yere yattım ağrıdan sabaha doğru uyumuşum şuan işteyim öğlende doktora gideceğim bakalım ne var
de gitt bacım yaa allahını seversen 2 kaşık pilav nasıl 300 gr olarak dönsün grama vursan 2 kaşık pilav 30 gr bile ya eder ya etmez imkansız bişey artı 300 gr su tutmuşsundur suyu arttır azcık terleyecek hareket iş v.s. yap gider o 300 grBu aradainciiitanesi yedigim 2 kasik FAZLA pilav bana +300 olarak Döndü nasıl bunyedir anlamadım gitti
siz ana oğul bi iyileşin menülerin acelesi yok gülümCanim bir yili gecti ilk taktigimiz zaman bile bas donmesi olmadi biz bu aralar okula hazirlik calismalarini yogun yapiyoruz sayilari teker teker birere sayfa halinde yaziyoruz oglumda egilince donuyo dedi dr her turlu muayeneyi yapti benlik bi durumu yok dedi kulagina baktircaz sivi azalinca olurmus donme ogretmenimiz dedi oyle iste benim bas agrim tel galiba bir kac gundur daha az bakiyorum malum menu yorumuda yapamiyorum o nedenle ins gecici bi durumdur bu yaa kusuruma bakmayin kizlar iyilesince tek tek degerlendircem menuleri
içini ben hazırlıyorum sayısını da ben söylüyorum yoksa üstü kel geliyor ben 6tanelik yaptıysam 12 tane yapıp yollarlarBenım de canım istiyor hafta ici misafir cagırmazsam yaotryım yoksa yemeklerden yana kullanırım hakkımı ama bızım fırın ınce yapıyr akıllrncada sığır dılı gıbı uzatıyor cok ekmek cıksin dıye de azıcık kıyma koyuyor bızım oralarda cokk guzel yaparlar mecbur yiyoruz bunu da şöyle icine maydanoz limon basıp yemesi ooyyy ooyyy ne tatli olur
Canım nıye oyle diyorsun bal gıbı cikiyor ıste ben o gun 3 kurabiye yedım akşam yemedım 200 gr artı cıktım 200 gr mı kurabiye yedım en acisi 920 kalorı yaktım sadece sporla kı kurabiye 270 kalorıydi 2 kasık degil pılav 4 Oğlen 2 akşam yedi ve fasulye yedi ben ne zamn fasulye barbunya yesem artı oluyorum cok az yemem lazım ama ertesi gun gıdıyor kılo degıl dıye dusunuyorum bende tam olarakde gitt bacım yaa allahını seversen 2 kaşık pilav nasıl 300 gr olarak dönsün grama vursan 2 kaşık pilav 30 gr bile ya eder ya etmez imkansız bişey artı 300 gr su tutmuşsundur suyu arttır azcık terleyecek hareket iş v.s. yap gider o 300 gr
sen o 2 kaşık pilava suçluluk mu duydun artı mı çıkarım dedin kendi kendine
de gitt bacım yaa allahını seversen 2 kaşık pilav nasıl 300 gr olarak dönsün grama vursan 2 kaşık pilav 30 gr bile ya eder ya etmez imkansız bişey artı 300 gr su tutmuşsundur suyu arttır azcık terleyecek hareket iş v.s. yap gider o 300 gr
sen o 2 kaşık pilava suçluluk mu duydun artı mı çıkarım dedin kendi kendine
Ya bi yerde yanlislik var işte tam anlayamadım.Canım nıye oyle diyorsun bal gıbı cikiyor ıste ben o gun 3 kurabiye yedım akşam yemedım 200 gr artı cıktım 200 gr mı kurabiye yedım en acisi 920 kalorı yaktım sadece sporla kı kurabiye 270 kalorıydi 2 kasık degil pılav 4 Oğlen 2 akşam yedi ve fasulye yedi ben ne zamn fasulye barbunya yesem artı oluyorum cok az yemem lazım ama ertesi gun gıdıyor kılo degıl dıye dusunuyorum bende tam olarak
ahaa suçlu fasülye o zaman :)))Canım nıye oyle diyorsun bal gıbı cikiyor ıste ben o gun 3 kurabiye yedım akşam yemedım 200 gr artı cıktım 200 gr mı kurabiye yedım en acisi 920 kalorı yaktım sadece sporla kı kurabiye 270 kalorıydi 2 kasık degil pılav 4 Oğlen 2 akşam yedi ve fasulye yedi ben ne zamn fasulye barbunya yesem artı oluyorum cok az yemem lazım ama ertesi gun gıdıyor kılo degıl dıye dusunuyorum bende tam olarak
pişman olma zihin altına onları kiloya çevir depola emri verme sabah yedin nasıl olsa gün boyu bana enerji verir yakarım diye düşünYa bi yerde yanlislik var işte tam anlayamadım.Filik iki kaşık dememin sebebi her öğlen iki dilim ekmek yiyorum ya öğlen ki pilavı ona saydım. Akşam ki olmamaliydi davul gibi şişmiş hissediyorum. Dediğin doğru olabilir fasulye ile olmadı. Çok nankör kilom ya. Yaklaşık üç buçuk kilo verdim 3 haftayı geçti. Bir hafta boyayim diyeti hepsini geri alırım. Işın en kötü tarafı da böyle şeyler motivasyonumu düşürüyor neyse inş toparlarim bugün de o sinirle yedim valla şu an pişmanım ip atlayacam
Haaaahaa suçlu fasülye o zaman :)))
cidden ben de ne zaman fasülye nohut yesem hep artı çıkıyor ertesi güne şişiriyor da yaramıyor mu acaba nimet bizim bünye ye
Ay az önceki yanlış gitti :)) fasulye gibi kendini nimetten saymak burdan mi geliyor yoksaahaa suçlu fasülye o zaman :)))
cidden ben de ne zaman fasülye nohut yesem hep artı çıkıyor ertesi güne şişiriyor da yaramıyor mu acaba nimet bizim bünye ye
orta kulak iltihabı olmuşsun ilaçlarını aksatmadan kullanınca çabuk geçer inşallah ağrın kalmaz canımcımmKimsecikler yok doktora gittim canlar iç tarafta iltihap varmış neyse ilaç verdi gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?