Haydi Yine Yeniden...

afiyet şifa olsun gayet güzel menün akşam zaten yok gibi bişey

bak şimdi yaaa tavuk yiyip mide bulantısı baş dönmesi denildimi ben huylanırım bacımmm sakın zehirlenmiş olma

Ev temizliği gerçekten spor gibi oluyor menün yerinde olmuş
Normalde bu kadar yemeyince fazla mı geldi acaba bulantın artarsa doktora git istersen bugün biraz dinlen zaten sabah spor yapmıştın yorma kendini

Bir menü de benden
Sabah ara öğle bir arada
Aç karnına 7-8 goji berry
1 ceviz, 5 fındık, 1.5 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim etimek
Ara
Yarım armut, yarım portakal, 1 dilim elma
Akşam
Derisiz piliç çevirmenin üçte biri,4 yemek kaşığı havuç tarator,roka,ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce 7-8 goji berry

Protein ağırlıklı güzel afiyet olsun

Kayinvalide bi komsuya haber etmis oturmaya gelicez diye.sonra oraya haber verdigini unutup baska yere gitti.kadin da aradi niye gelmiyosunuz diye.apar topar oraya geldim bende oglanla.kalabalik pek musait degilim.gunduzde is yerinde cok yogundum.zor attim kendimi eve.
dondugumde gecmisi okur bakarim menulere. Kendi menumu de yazarim.opuldunuz

Aksamki tavuk dort parca olabilirdi zaten cok is yapmissin gerisi harika zaten super yani

Oooo bol proteinli bi gun olmus canim yarin daha fazla ekside olursun uzulme

Menu guzel fakat tek fazla gelen sey havuc tarator havuctaki seker orani cok biliyosun iki kasik iyiymis aslinda ama herseye ragmen cok guzel bir menu afiyet olsun canim ...

ekim2009 tatliskom menumu taktim ediyorumm
SABAH: iki dilim tb ekmek
Uc dort kup kasar
Uc zeytin
Uc dilim domates
Sekersiz cay
OGLEN :bir benimo disardaydim
AKSAM: iki dilim b ekmek
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Iki parca burgu peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay

Basim agriyo migdem bulaniyo tavuk yapcaktim mivdem kaldirmaz fiye yapmadim disarda oglusa doner aldim ben yemedm iyikide yememisim dunya kalori alcaktim

Selam kızlar annem çeşit çeşit yemek yaptı bugün. Cıslarım var ama hep az az yedim.

Kahvaltı
2 dilim tb, 1,5 yumurta ve peynir ile omlet,1 bardak süt

ara
1 tane yaprak sarma

öğle
1 kepçe yayla çorbası, yeşil salata, 2-3 kaşık civarı sade spagetti, avuçiçi kadar tavuk

ara
şekersiz nescafe,birkaç fıstık,1-2 çatal ayva tatlısı

akşam
1 fırın tavuk avuç içi kadar, salata,2 küçük dilim su böreği,2 yaprak sarma,1 kaşık barbunya

ara
tavukgöğsü tatlısı küçük dilim

2-2,5 lt su
Yarın ve öbür gün spordayım inş artıda olmam

Kahvaltı günü olmuş senin ki bugün niye miden bulanıyor ki baş ağrısı bende bulantı yapar sende de aynı durum mu var

Annenin yanında olmana rağmen hafif atlatmayı başarmışsın korkma artıda olmazsın şartlama kendini ekim2009 ne der beyne doğru msj gönderin iki gün biraz hafif beslen olur biter

Menu guzel fakat tek fazla gelen sey havuc tarator havuctaki seker orani cok biliyosun iki kasik iyiymis aslinda ama herseye ragmen cok guzel bir menu afiyet olsun canim ...
Uzun süredir tarator yapmıyordum zeytinyağlıydı ekmek tüketmedim dengelemek adına, zaten çayımıda şekersiz içiyorum üzerine sporda var her türlü yakmışımdır diye düşünüyorum

Cok cok ozur dilerim kizlar.gec donduk misafirlikten
sonra esim isten geldi ona yemek hazirladim.simdi kahve yaptim esime.oglana mama yedirdim uyutucam birazdan.ben menu yazayim beni mazur gorun yorum yapamadigim icin kimseye.ayri ayri ozur dilerim hepinizden ve esim incitanesinden

Keske su boregini sabah yeseymissin insallah arti olmazsin sarmayada iyi dayanmissin ben bir tencere yiyebilirim okadar cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…