Haydi Yine Yeniden...

Sabah
1 ev pogacasi
3 adt yesil zeytin

ara
1 bardak sut

oglen
tbe yagsiz tost
3 adt.zeytin

ara
1 hurma

aksam
1 kase tavuk suyuna corba
el kadar hashasli corek

misafirlikte
1 truff
1 dilim kibris tatlisi

regl etkisiyle aksam menuyu batirmis durumdayim

Kahvaltı günü olmuş senin ki bugün niye miden bulanıyor ki baş ağrısı bende bulantı yapar sende de aynı durum mu var
Aynen canim basim agriyinca bulanir aglarsam bulanir arabaya binerim bulanir ayy herseyden bulanir benim bu migdem kahvalti iyi geldi ama peynir yedim ya bastirdi bulantiyi ...

Yaa oturmalar var ya batiriyo bizi ama senin yine fazla degil ben ne yaparim bil

Ara ogunler daha iyi olmus galetadan canim.ayrica kayinvalidenin bisey yapmis olmasina da sasirdim acikcasi neyse buna sukur.aksam yemeklerinde baya toparlanma var sevindim

Ara ogunler daha iyi olmus galetadan canim.ayrica kayinvalidenin bisey yapmis olmasina da sasirdim acikcasi neyse buna sukur.aksam yemeklerinde baya toparlanma var sevindim
Sağol canım bende şaşırdım ama yine ucu bana dokundu bana da yaptırdı öğren öğren diyerek neyse canım sonun da yaptı
Evet yavaş yavaş akşamları yemek yemeye başladım su an hala ayaktayım misafirim var ve galiba yatacaklar bu saatten sonra gitmezler ben dün geceden uykusuz ayakta sallaniyom

Olsun canım ya bu hafta hepimiz regl ve artılar ilıcak yada sabit kalacağız hayırlısı

Kiyamam sana yaa.asil o ogrensin senden.kac aydir sizde unutmustur yemek yapmasini.hepi topu bi hamur yapmis onu da laf soka soka.neyse tovbe tovbe estagfurullah.
Misafirde ne misafirmis be kardesim bu kadin calisiyor bi hafta sonu var demezler.yarin sabah da kalkip kahvalti hazirlamakla ugrasirsin sen.keyif yapacagin yerde.offf yaa ne adaletsiz bi dunya

Olsun canım ya bu hafta hepimiz regl ve artılar ilıcak yada sabit kalacağız hayırlısı
Evet oyle gorunuyor.guzel menulerden sonra kendi kendimize nazar ettik ve regl haftasina tutulduk.neyse kafaya takmak yok yolumuzdan donmek yok.bu sali sabitte kalalim yeter.kimse artida olmaz insallah

Selam kızlar..forumda 15 kilo verdikten sonra 7 kilosunu geri alan ben" yine yeniden " başlamak istiyorum.. Olsun kaloriler diyerek hayırlı incelemeler diliyorum

Gunaydın arkadaslar angelina35 opuyorum senı evet bıraz kacirsam da ful proteın oldugu ıcın eksi cıktım cok mutluyum haklıymışsın

M Melrin gunaydın enerjine hayranım
Bende leslie yaptım kahvalti yaptım sımdı cay ıcıyorum yağmur yagacak gıbı duruma gore bende disarda yururum yoksa evde bıseler

tomurcukkk dun bıraz kacmış yanı senın gıbı hamur falan tuketmeyen bırı ıcın cok hepsi aynı gune gelmıs ama sen bu hafta hıc kacamak yapmadın herkesin bı kcamak gunu olmalı calisanların pazar olsun ama akşama kalmasın dıuetı sen dıyor zaten 600 700 kalorı fazla alın bir gun dıye tatlı pasta 1 dılımu gecmesın yada saglam bı yemek yiyelim mesela yada kacamak gunu cagıralom misafiri herkes kendıne gore ayarlasın hem motive olmak acisindan hem nefis bu cok canımızın ıstedı birseyi yeriz

Gecmisı sımdı okudm zehirlenme degil bas donemsı rtn zaten bende bulantı da her aksam ustu var dunde fazla yiyince arttı uyudum kalktım biraz sonrada sarjm yoktu girmedim

Gunaydin canim.evet kacirdim dun ipin ucunu.hashasli corek cok severim.almislar firindan dayanamadim corba yaninda yedim.misafirlikte de tatlilar gitti.
Dedigin gibi aslinda gun belirlense de ona gore olculu kacamak olsa bu kadar patlamam olmazdi belki.neyse onumuze bakiyoruz artik.bugun kacamak yapmayarak dunu toparlamaya calisirim.iki gunu de daha dikkatli gecirerek belki ayni kalirim.cunku artidayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…