- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.981
Aynen canim basim agriyinca bulanir aglarsam bulanir arabaya binerim bulanir ayy herseyden bulanir benim bu migdem kahvalti iyi geldi ama peynir yedim ya bastirdi bulantiyi ...Kahvaltı günü olmuş senin ki bugün niye miden bulanıyor ki baş ağrısı bende bulantı yapar sende de aynı durum mu var
Yaa oturmalar var ya batiriyo bizi ama senin yine fazla degil ben ne yaparim bilSabah
1 ev pogacasi
3 adtsil zeytin
ara
1 bardak sut
oglen
tbe yagsiz tost
3 adt.zeytin
ara
1 hurma
aksam
1 kase tavuk suyuna corba
el kadar hashasli corek
misafirlikte
1 truff
1 dilim kibris tatlisi
regl etkisiyle aksam menuyu batirmis durumdayim
Ara ogunler daha iyi olmus galetadan canim.ayrica kayinvalidenin bisey yapmis olmasina da sasirdim acikcasiMenumu yazayımtomurcukkk
Sabah
1 ceri domates
1 yumurta nane kepekli ekmek arası
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 tabak pirasa .
1 kase yoğurt
Ara
3 tane Serçe parmak büyüklüğünde hamur mayali erdek diyo kaynanamlar o yaptı
Akşam
1 tane tavuk kanat
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
3 litre su
Spor olarak da ev temizliği
Sağol canım bende şaşırdım ama yine ucu bana dokundu bana da yaptırdı öğren öğren diyerek neyse canım sonun da yaptıAra ogunler daha iyi olmus galetadan canim.ayrica kayinvalidenin bisey yapmis olmasina da sasirdim acikcasineyse buna sukur.aksam yemeklerinde baya toparlanma var sevindim
Olsun canım ya bu hafta hepimiz regl ve artılar ilıcak yada sabit kalacağız hayırlısıSabah
1 ev pogacasi
3 adt yesil zeytin
ara
1 bardak sut
oglen
tbe yagsiz tost
3 adt.zeytin
ara
1 hurma
aksam
1 kase tavuk suyuna corba
el kadar hashasli corek
misafirlikte
1 truff
1 dilim kibris tatlisi
regl etkisiyle aksam menuyu batirmis durumdayim
Kiyamam sana yaa.asil o ogrensin senden.kac aydir sizde unutmustur yemek yapmasini.hepi topu bi hamur yapmis onu da laf soka soka.neyse tovbe tovbe estagfurullah.Sağol canım bende şaşırdım ama yine ucu bana dokundu bana da yaptırdı öğren öğren diyerek neyse canım sonun da yaptı
Evet yavaş yavaş akşamları yemek yemeye başladım su an hala ayaktayım misafirim var ve galiba yatacaklar bu saatten sonra gitmezler ben dün geceden uykusuz ayakta sallaniyom
Evet oyle gorunuyor.guzel menulerden sonra kendi kendimize nazar ettik ve regl haftasina tutulduk.neyse kafaya takmak yok yolumuzdan donmek yok.bu sali sabitte kalalim yeter.kimse artida olmaz insallahOlsun canım ya bu hafta hepimiz regl ve artılar ilıcak yada sabit kalacağız hayırlısı
İncelmeler tabikiSelam kızlar..forumda 15 kilo verdikten sonra 7 kilosunu geri alan ben" yine yeniden " başlamak istiyorum.. Olsun kaloriler diyerek hayırlı incelemeler diliyorum
Hoşgeldin aramıza kendini tanıtsana boyun kilon yaşın kaç naparsın niye geri kilolar döndüİncelmeler tabiki
1 saatlik açık havada yürüyüş tamamlanmış bulunuyor gelsin eksiler gitsin yağlarGünaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar herkes uyuyorken açık havada yürüyüş yapcam gelince görüşürüz
gunaydin,gune ne guzel baslamissin.bu yuruyus olasi pazar kacamaklarini da bir nebze engelleyecektir.hos kacamak yapsan da aksam sporun zaten ne var ne yok eritiyor ki1 saatlik açık havada yürüyüş tamamlanmış bulunuyor gelsin eksiler gitsin yağlar
Gunaydin canim.evet kacirdim dun ipin ucunu.hashasli corek cok severim.almislar firindan dayanamadim corba yaninda yedim.misafirlikte de tatlilar gitti.tomurcukkk dun bıraz kacmış yanı senın gıbı hamur falan tuketmeyen bırı ıcın cok hepsi aynı gune gelmıs ama sen bu hafta hıc kacamak yapmadın herkesin bı kcamak gunu olmalı calisanların pazar olsun ama akşama kalmasın dıuetı sen dıyor zaten 600 700 kalorı fazla alın bir gun dıye tatlı pasta 1 dılımu gecmesın yada saglam bı yemek yiyelim mesela yada kacamak gunu cagıralom misafiri herkes kendıne gore ayarlasın hem motive olmak acisindan hem nefis bu cok canımızın ıstedı birseyi yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?