- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.001
Cok gecmis olsun canim.kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir belki.Gecmisı sımdı okudm zehirlenme degil bas donemsı rtn zaten bende bulantı da her aksam ustu var dunde fazla yiyince arttı uyudum kalktım biraz sonrada sarjm yoktu girmedim
Gunaydin canim.bende dun aksamki misafirlik kacamagiyla artidayim.Günaydın arkadaşlar, dün ne menumu yazacak ne de sizin menüleri değerlendirecek yüzüm yoktuyyani cok afedersiniz yularindan salinmis boğalar gibi yedim bugun kendime geldim çok şükür büyük bir artinin içindeyim ama salıya kadar hedefim bunu giderme Filik ve M Melrin harikasiniz kızlar gizli hayranlarinizdanim bir formulunuz var mı salı artı görmemem için. D Deligonul783 kankim kusura bakma senin menu yü de deherlendiremedim ama anne yanında olmana rağmen çok iyi frenlemissin
Hıc bılmıyorum ınanCok gecmis olsun canim.kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir belki.
Sen hele yaz bakalım ne yedın karbon mu seker mı em cok ben tatlı cok yersem donus zor hem baktın mı ne kadar arti oldunGünaydın arkadaşlar, dün ne menumu yazacak ne de sizin menüleri değerlendirecek yüzüm yoktuyyani cok afedersiniz yularindan salinmis boğalar gibi yedim bugun kendime geldim çok şükür büyük bir artinin içindeyim ama salıya kadar hedefim bunu giderme Filik ve M Melrin harikasiniz kızlar gizli hayranlarinizdanim bir formulunuz var mı salı artı görmemem için. D Deligonul783 kankim kusura bakma senin menu yü de deherlendiremedim ama anne yanında olmana rağmen çok iyi frenlemissin
Cok sevindim ekside olduguna demekki protein sende iyi kilo verdiriyo bu durumu degerlendir tatlim tomurcukk cok kilo verdi protein agirlikli beslenerek sende deneyebilirsinGunaydın arkadaslarangelina35 opuyorum senı evet bıraz kacirsam da ful proteın oldugu ıcın eksi cıktım cok mutluyum haklıymışsın
M Melrin gunaydın enerjine hayranım
Bende leslie yaptım kahvalti yaptım sımdı cay ıcıyorum yağmur yagacak gıbı duruma gore bende disarda yururum yoksa evde bıseler
Evet haftada 1 2 gun yapmak lazım zaten kılo verme duranlarda da kullanılan bı beslenme sekli ymis bı ara istavrit cok abarttım yedım demistim ertesi gun yine guzel eksi gordum o zaman da baktım menume yumurta peynır balık tan gıtmıs proteın ama olculu yesem daha cok verecem demek kiCok sevindim ekside olduguna demekki protein sende iyi kilo verdiriyo bu durumu degerlendir tatlim tomurcukk cok kilo verdi protein agirlikli beslenerek sende deneyebilirsin
Gunaydin sekerimmGunaydin herkese guzel pazarlar
Tatlim keske yazsaydin yazmak iyi geliyo en azindan degerlendirir oneride bulunurduk neyse olsun iki gun var daha toparlarsin hic karbonhidrat alma protein al sadece bak gor eksiler nasil gelcekGünaydın arkadaşlar, dün ne menumu yazacak ne de sizin menüleri değerlendirecek yüzüm yoktuyyani cok afedersiniz yularindan salinmis boğalar gibi yedim bugun kendime geldim çok şükür büyük bir artinin içindeyim ama salıya kadar hedefim bunu giderme Filik ve M Melrin harikasiniz kızlar gizli hayranlarinizdanim bir formulunuz var mı salı artı görmemem için. D Deligonul783 kankim kusura bakma senin menu yü de deherlendiremedim ama anne yanında olmana rağmen çok iyi frenlemissin
Günaydın arkadaşlar, dün ne menumu yazacak ne de sizin menüleri değerlendirecek yüzüm yoktuyyani cok afedersiniz yularindan salinmis boğalar gibi yedim bugun kendime geldim çok şükür büyük bir artinin içindeyim ama salıya kadar hedefim bunu giderme Filik ve M Melrin harikasiniz kızlar gizli hayranlarinizdanim bir formulunuz var mı salı artı görmemem için. D Deligonul783 kankim kusura bakma senin menu yü de deherlendiremedim ama anne yanında olmana rağmen çok iyi frenlemissin
Keske su boregini sabah yeseymissin insallah arti olmazsin sarmayada iyi dayanmissin ben bir tencere yiyebilirim okadar cok seviyorum
Evet haftada 1 2 gun yapmak lazım zaten kılo verme duranlarda da kullanılan bı beslenme sekli ymis bı ara istavrit cok abarttım yedım demistim ertesi gun yine guzel eksi gordum o zaman da baktım menume yumurta peynır balık tan gıtmıs proteın ama olculu yesem daha cok verecem demek ki
Sen hele yaz bakalım ne yedın karbon mu seker mı em cok ben tatlı cok yersem donus zor hem baktın mı ne kadar arti oldun
Yani inanin ne yediğimi bile hesaplamadim. Annem etli ekmek yapmıştı midem dur diyene kadar yedim üstelik aksamdi. yani bol bol karbonhidrat. Gece boyu kivrandim maden suyuna maydanoz attım içtim nafile.Tatlim keske yazsaydin yazmak iyi geliyo en azindan degerlendirir oneride bulunurduk neyse olsun iki gun var daha toparlarsin hic karbonhidrat alma protein al sadece bak gor eksiler nasil gelcek
Çok haklısın canım inş salıya kadar duzeltiriz. Sen yine iyi durumdasın canım olsun ya gider Allah in izniyleDikkat edersin artık canım ama arada kaçamakta olmazsa hepten bırakırız ama yine de kaçamaklarda da dikkat etmek gerek.. Benim -400 de gitti şu an sabitim artı değilim çok şükür ama biraz da sporu aksattığımdan oldu. Gerçi mecburen öyle oldu malum eşim sürekli şehir dışında ve gece yarısı geliyo ben de gidemiyodum. Ama birazdan gidicem salona. Yarın da gidicem zumba var. Yoksa hepten salmaktan korkuyorum.
Oh oh kankim süper TebriklerKızlar şu an itibariyle dün yediklerime pişmanlığım gitti sabahtandır wc çıkıyorum bağırsaklar acayip çalışıyo eksiye incem inşallahaz az sık sık yemenin faydası bence. Bir de yağlı yediysem üstüne bol su içtim. Bu da etki etmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?