Haydi Yine Yeniden...

Gecmisı sımdı okudm zehirlenme degil bas donemsı rtn zaten bende bulantı da her aksam ustu var dunde fazla yiyince arttı uyudum kalktım biraz sonrada sarjm yoktu girmedim
Cok gecmis olsun canim.kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir belki.

Günaydın arkadaşlar, dün ne menumu yazacak ne de sizin menüleri değerlendirecek yüzüm yoktu yyani cok afedersiniz yularindan salinmis boğalar gibi yedim bugun kendime geldim çok şükür büyük bir artinin içindeyim ama salıya kadar hedefim bunu giderme Filik ve M Melrin harikasiniz kızlar gizli hayranlarinizdanim bir formulunuz var mı salı artı görmemem için. D Deligonul783 kankim kusura bakma senin menu yü de deherlendiremedim ama anne yanında olmana rağmen çok iyi frenlemissin

Gunaydin canim.bende dun aksamki misafirlik kacamagiyla artidayim.
bol su icip hareketli olursak ve portein yogurt agirlikli beslenirsek sanirim atariz

tomurcukkk ve tevafuk55 kacamak yıne pazara bırakmamıssınız ıkı gun iniz var yarına artıda n kurtulup saliya eksiye geceleblr dıye dusunuyorum ben cok tecrubelı degılım bu konuda ama 1 gun saf proteın diger gun sebze corba yapıp hareket ve su bol olursa nedn olmasın tevafuk55 sen cabuk verırsın zaten Ebru bıraz yavas ama oda senın kadar yemedı zaten

Sen hele yaz bakalım ne yedın karbon mu seker mı em cok ben tatlı cok yersem donus zor hem baktın mı ne kadar arti oldun

Cok sevindim ekside olduguna demekki protein sende iyi kilo verdiriyo bu durumu degerlendir tatlim tomurcukk cok kilo verdi protein agirlikli beslenerek sende deneyebilirsin

Cok sevindim ekside olduguna demekki protein sende iyi kilo verdiriyo bu durumu degerlendir tatlim tomurcukk cok kilo verdi protein agirlikli beslenerek sende deneyebilirsin
Evet haftada 1 2 gun yapmak lazım zaten kılo verme duranlarda da kullanılan bı beslenme sekli ymis bı ara istavrit cok abarttım yedım demistim ertesi gun yine guzel eksi gordum o zaman da baktım menume yumurta peynır balık tan gıtmıs proteın ama olculu yesem daha cok verecem demek ki

Tatlim keske yazsaydin yazmak iyi geliyo en azindan degerlendirir oneride bulunurduk neyse olsun iki gun var daha toparlarsin hic karbonhidrat alma protein al sadece bak gor eksiler nasil gelcek

Dikkat edersin artık canım ama arada kaçamakta olmazsa hepten bırakırız ama yine de kaçamaklarda da dikkat etmek gerek.. Benim -400 de gitti şu an sabitim artı değilim çok şükür ama biraz da sporu aksattığımdan oldu. Gerçi mecburen öyle oldu malum eşim sürekli şehir dışında ve gece yarısı geliyo ben de gidemiyodum. Ama birazdan gidicem salona. Yarın da gidicem zumba var. Yoksa hepten salmaktan korkuyorum.

Keske su boregini sabah yeseymissin insallah arti olmazsin sarmayada iyi dayanmissin ben bir tencere yiyebilirim okadar cok seviyorum

Canım akşama annemin misafirleri vardı. O yüzden böreği akşam pişirdi. Yoksa erken yerdim ama mecburen akşam yedim. Sarmaya da dayandım yemedim napim bacım artı olmak istemiyorum ve şükür ki değilim ama sabitim işte. Şu iki günü sıkı tutucam ve biraz eksiye geçerim inş..

angelina35 canım annemin de bir sarması var ki of ki ne offf lokum gibiii millet annemin sarmasını ve su böreğini yemek için bile oturmaya geliyolar. Böreği de incecik açar maşallah. O hazır börekler gibi kalın kalın olsa kesin artı olurdum zaten. Bi de yağlı yapmıyo çok.

Kesinlikle katılıyorum canım bende de geçen hafta bol proteinden gitti 1200 gram

Sen hele yaz bakalım ne yedın karbon mu seker mı em cok ben tatlı cok yersem donus zor hem baktın mı ne kadar arti oldun

Tatlim keske yazsaydin yazmak iyi geliyo en azindan degerlendirir oneride bulunurduk neyse olsun iki gun var daha toparlarsin hic karbonhidrat alma protein al sadece bak gor eksiler nasil gelcek
Yani inanin ne yediğimi bile hesaplamadim. Annem etli ekmek yapmıştı midem dur diyene kadar yedim üstelik aksamdi. yani bol bol karbonhidrat. Gece boyu kivrandim maden suyuna maydanoz attım içtim nafile.
Ama sabah çok az yedim şimdide 65 dk da 6 km yürüdüm geldim. Ne demişler akilsiz başın cezasını ayaklar çeker. Ama yürümek iyi geldi. tomurcukkk günü proteinle tamamlicam bakalım. Sağolun kızlar önerileriniz için.

Kızlar şu an itibariyle dün yediklerime pişmanlığım gitti sabahtandır wc çıkıyorum bağırsaklar acayip çalışıyo eksiye incem inşallah az az sık sık yemenin faydası bence. Bir de yağlı yediysem üstüne bol su içtim. Bu da etki etmiş olabilir.

Çok haklısın canım inş salıya kadar duzeltiriz. Sen yine iyi durumdasın canım olsun ya gider Allah in izniyle

Oh oh kankim süper Tebrikler darısı hepimizin başına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…