Haydi Yine Yeniden...

Yok canım ne uykusı gezmeler gezmeler ben de evde iş bitiremedim koca uyudu oğluş uyudu ben de uzandım sırtım çok ağrıyo
Oh mis... ben annemlerdeyim aksama doğru eve geçerim kızımı yikarim çamaşırlar katlanacak falan filan.. geçmiş olsun canım reglden mi

Ben de oğluma kıyafet bakıyorum bayıldım yaa baksana.. Ama pahalı biraz sanki jeanler falan 100-120 tl şaşırdım. Hm den pahalı.. Kalitesi nasıldır acaba.. tevafuk55

Eklentiler

• Screenshot_20160228-144218.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20160228-143811.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20160228-143931.webp
    10 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20160228-143634.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43
Parka çocukları getirdik az otururken uğradım birazdan canavarcılık oynuycam çamaşır işi yarım hallettim serdim kurusun akşam ütü yapcam evi düzelttim eve geçince süpür sil işleri yaparım akşam için yemek yaparım akşam ütü sonrası sporda yaptımı benden iyisi yok

Oh mis... ben annemlerdeyim aksama doğru eve geçerim kızımı yikarim çamaşırlar katlanacak falan filan.. geçmiş olsun canım reglden mi

Yok yahu sırtım hep ağrır benim. Sağ kürek kemiğimin altı.. Hamişlikte aşırı ağrırdı oturamazdım batar dururdu

Sen bunca işi bugün yap yarım kilo gider haa

mutlu pazarlar kızlar
sabaha kadar lafla sonra yemek temizlik gece yine geç saate kadar lafka derken hiç fırsat olmadı dün öğleden sonra gelemedim kızlar özürrrr
sabah
1.5 servis kaşığı sucuklu kaşarlı melemen içinde tüm kayısı kıvamı yumurtasıyla
domates salatalık biraz peynir
3 dilim ekmek
ara
zar dan azcık büyük 2 tane çikolata kaplı mesir macunu lokumu
1 bardak sıcak süte nescafe

akşama kuru fasülye pişiriyorum kardeşimin en sevdiği yemek :))

Merhaba lar
Bende sabah çeyrek beyaz ekmek peynir iki çatal patates 1 tane ev pogacasi ceyrekten daha az simit

Şimdide bir dilim orta büyüklükte biskuvili pasta yedim herhalde daha da birşey yemem süt içerim sanırım

Ben de oğluma kıyafet bakıyorum bayıldım yaa baksana.. Ama pahalı biraz sanki jeanler falan 100-120 tl şaşırdım. Hm den pahalı.. Kalitesi nasıldır acaba.. tevafuk55
Çok artis kıyafetler canım eminim çok da yakışır ama biraz pahali. Hemen buyuyorlar sonra olmuyor malum.

Çok artis kıyafetler canım eminim çok da yakışır ama biraz pahali. Hemen buyuyorlar sonra olmuyor malum.

Aynen canım.. 12-15 ay arası maşallah baya gelişti.. Her ne kadar da yürüyünce zayıflayacak dese de herkes öyle olmadı. Zaten 3 ayından beri yerinde durmayan bi çocuk. Ama artık o kadar da büyümez.. Çokta özeniyorum küçük adam gibi giydirmeye.. Tam sarı kafa bnm oğlan bi de beyaz tenli maşallah herşey yakışıyo. Gerçi bebeklerin hepsi ayrı tatlı.. Ne giyseler melek masumiyeti var hepsinde.. Alırsam da büyük alırım diyorum. Sonbaharda da giyer. İki jean bi açık bi koyu renk. 2 sweat bir hırka... İki de eşofman altı.. Zaten yaz geliyo.. Kışın dolabı hınca hınç doluydu şimdi bir çoğu olmuyo seçtim ayırdım hepsini.

Yine pazar yine yorgunluk.o kadar is yaptim ki saymakla bitmez.oglani daha yeni uyuttum bi sizlere bakayim dedim.komsu isirgan otlu corek gibi bisey getirmis D seklinde olanlardan ondan yedim yarim.1 bardak da cay ictim ancak kendime geldim.

Evet menumu vereyim ilk olarak
D Deligonul783

Sabah: 4 kaşık yayla mantarı kavurma, 2 zeytin

1 saat yürüyüş

Ara: yarım çay bardağı leblebi(orta boy bardak)

Öğle: 1 kase yoğurt

30 spuat, 10 mekik

Aksam: 1 buçuk kepçe çorba
2 haşlanmış patates, 1 yeşil soğan
1 dilim ekmek

1 Türk Kahvesi

3 litre su

Hoşgeldin aramıza kendini tanıtsana boyun kilon yaşın kaç naparsın niye geri kilolar döndü
Hosbulduk... Boyun 165 civarı.kilometre bugün itibari ile 86.7 .. ( geçen sene ilk başladığımda 96.5 idi).. 80 e kadar düştüm,sonra bi çok sebepten mitivasyonumu kaybettim ve şimdi 86.7 oldum..bir an önce tekrar başlamam lazım..daha önce kalori sayarak vermiştim.koşu bandını kullanarak fazla kaloriler yakmistim. Ama şimdi spora hiiiccc vaktim yok.sadece az yenem lazım..motive olamiyorum

Kızlar herkezcikler yazmış bende yaziiimm.
Oglen kalktim..Bugün 2 dikim ekmek, 4 yeşil zeytin, 2 bardak ballı çay,2 dilim peynir, bir yemek kaşığı zeytin yağlı domates biber, 1 yumurta yedim..

Aksamada bakla yemeği 1 dilim ekmek ve yogurt yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…