- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.021
Aynen kankim ya öğle uykusu mudur yoksaHuhuuuu nerde bu millet yahuu kimsecikler yok kankimtevafuk55
Aynen kankim ya öğle uykusu mudur yoksa
Oh mis... ben annemlerdeyim aksama doğru eve geçerim kızımı yikarim çamaşırlar katlanacak falan filan.. geçmiş olsun canım reglden miYok canım ne uykusı gezmeler gezmelerben de evde iş bitiremedim koca uyudu oğluş uyudu ben de uzandım sırtım çok ağrıyo
Oh mis... ben annemlerdeyim aksama doğru eve geçerim kızımı yikarim çamaşırlar katlanacak falan filan.. geçmiş olsun canım reglden mi
Bilemedim fiyatını,kalitesini ama görüntü güzel duruyorBen de oğluma kıyafet bakıyorum bayıldım yaa baksana.. Ama pahalı biraz sanki jeanler falan 100-120 tl şaşırdım. Hm den pahalı.. Kalitesi nasıldır acaba..tevafuk55
Benim iki gündür ağrıyor aynı yer sporda zorladım sanırımYok yahu sırtım hep ağrır benim. Sağ kürek kemiğimin altı.. Hamişlikte aşırı ağrırdı oturamazdım batar dururdu
Parka çocukları getirdik az otururken uğradım birazdan canavarcılık oynuycam çamaşır işi yarım hallettim serdim kurusun akşam ütü yapcam evi düzelttim eve geçince süpür sil işleri yaparım akşam için yemek yaparım akşam ütü sonrası sporda yaptımı benden iyisi yok
Çok artis kıyafetler canım eminim çok da yakışır ama biraz pahali. Hemen buyuyorlar sonra olmuyor malum.Ben de oğluma kıyafet bakıyorum bayıldım yaa baksana.. Ama pahalı biraz sanki jeanler falan 100-120 tl şaşırdım. Hm den pahalı.. Kalitesi nasıldır acaba..tevafuk55
Çok artis kıyafetler canım eminim çok da yakışır ama biraz pahali. Hemen buyuyorlar sonra olmuyor malum.
Hosbulduk..Hoşgeldin aramıza kendini tanıtsana boyun kilon yaşın kaç naparsın niye geri kilolar döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?