- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.041
Hosgeldin yeni katıldın galıba kalorı sayarak demissın kac kalorı alıyordun suan da yine sayıyor musunHosbulduk... Boyun 165 civarı.kilometre bugün itibari ile 86.7 .. ( geçen sene ilk başladığımda 96.5 idi).. 80 e kadar düştüm,sonra bi çok sebepten mitivasyonumu kaybettim ve şimdi 86.7 oldum..bir an önce tekrar başlamam lazım..daha önce kalori sayarak vermiştim.koşu bandını kullanarak fazla kaloriler yakmistim. Ama şimdi spora hiiiccc vaktim yok.sadece az yenem lazım..motive olamiyorum
Evet menumu vereyim ilk olarak
D Deligonul783
Sabah: 4 kaşık yayla mantarı kavurma, 2 zeytin
1 saat yürüyüş
Ara: yarım çay bardağı leblebi(orta boy bardak)
Öğle: 1 kase yoğurt
30 spuat, 10 mekik
Aksam: 1 buçuk kepçe çorba
2 haşlanmış patates, 1 yeşil soğan
1 dilim ekmek
1 Türk Kahvesi
3 litre su
mutlu pazarlar kızlar
sabaha kadar lafla sonra yemek temizlik gece yine geç saate kadar lafka derken hiç fırsat olmadı dün öğleden sonra gelemedim kızlar özürrrr
sabah
1.5 servis kaşığı sucuklu kaşarlı melemen içinde tüm kayısı kıvamı yumurtasıyla
domates salatalık biraz peynir
3 dilim ekmek
ara
zar dan azcık büyük 2 tane çikolata kaplı mesir macunu lokumu
1 bardak sıcak süte nescafe
akşama kuru fasülye pişiriyorum kardeşimin en sevdiği yemek :))
Merhaba lar
Bende sabah çeyrek beyaz ekmek peynir iki çatal patates 1 tane ev pogacasi ceyrekten daha az simit
Şimdide bir dilim orta büyüklükte biskuvili pasta yedim herhalde daha da birşey yemem süt içerim sanırım
Yine pazar yine yorgunluk.o kadar is yaptim ki saymakla bitmez.oglani daha yeni uyuttum bi sizlere bakayim dedim.komsu isirgan otlu corek gibi bisey getirmis D seklinde olanlardan ondan yedim yarim.1 bardak da cay ictim ancak kendime geldim.
Hosbulduk... Boyun 165 civarı.kilometre bugün itibari ile 86.7 .. ( geçen sene ilk başladığımda 96.5 idi).. 80 e kadar düştüm,sonra bi çok sebepten mitivasyonumu kaybettim ve şimdi 86.7 oldum..bir an önce tekrar başlamam lazım..daha önce kalori sayarak vermiştim.koşu bandını kullanarak fazla kaloriler yakmistim. Ama şimdi spora hiiiccc vaktim yok.sadece az yenem lazım..motive olamiyorum
Iyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
3 dılım sucukla 1 yumurta
3 ceviz ustune 1 tatlı kaşigi bal
Yarım cezerye 1 kare bıtter 1 bardak sut
Akşam16.00
3 kaşık pilav
4 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt
Yarım portakal
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
20 dk spor aletleriyle oyalandım
Derken ?fazla mı kacmış sporla da erimiyor kı zaten ne yendıyse o bende buaralarCanım akşam kurufasülye fazla kaçırmazsan iyi görünüyor bence... Ekmeğin biraz fazla ama sabah olması daha iyi tabi erir gider. Öğlenin yok mu?
Hem ekmek hem simit hem poğaça hem pasta ben şokkkkalışkın değiliz canım ya ondan şaşırdım. Aslında az yemişsin ama hepsi karbonhidrat tabi.. Ara ara yesen belki daha iyi olurdu. İnş senin emekler de ziyan olmaz bnmki gibi, bugünkü menünle canım.
İşe dalıp kendini aç bırakma canım tansiyonun düşer fenalaşırsın
Hoşgeldin aramızaaa
Yine spor yapmışsın maşallahhh
Ne var ne yok eritmişsindir...
Guzel menun oglen zayıf tek karbon olmus disarda yedın galıba sen emziriyorsun dıye diyorum zayıf dıyeCanlarım buyrun menüm:
tevafuk55
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet,1 dilim tb, 1-2 çatal patates,2 zeytin, çeyrek simit
ara ve öğle bir arada
yarımdan daha az simit,şekersiz nescafe,bir parça sos ve krem peynir
akşam
sade et döner, salata, ucundan yufka, 1 dilim patates
ara
tarçınlı süt
Azimli gordum senı guzel aksam yerıne ekmek öğlen yada sabah olsa daha ıyı olurdu sadece yarın tartıl bakalım gidecek mıEvet menumu vereyim ilk olarak
D Deligonul783
1 saat yürüyüş
30 spuat, 10 mekik
1 dilim ekmek
1 Türk Kahvesi
3 litre su
Nerdesin kız insallah fazla yemedın fasulye bende canı ıstedı bugun aslında ama hıc bulaşmayım tartı oncesi dedım yazdan yesil fasulyem var onu pısırdım yedım soyle etli bol salcali ustu pul bıberli yanında cacık beyaz ekmek off be ne yenir dı suan cok acıktım da neler geciyor aklımdan bılsenızmutlu pazarlar kızlar
sabaha kadar lafla sonra yemek temizlik gece yine geç saate kadar lafka derken hiç fırsat olmadı dün öğleden sonra gelemedim kızlar özürrrr
sabah
1.5 servis kaşığı sucuklu kaşarlı melemen içinde tüm kayısı kıvamı yumurtasıyla
domates salatalık biraz peynir
3 dilim ekmek
ara
zar dan azcık büyük 2 tane çikolata kaplı mesir macunu lokumu
1 bardak sıcak süte nescafe
akşama kuru fasülye pişiriyorum kardeşimin en sevdiği yemek :))
Öğle ve akşam birarada olmuş tam kararında canım. Sporun mükemmel zatenIyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
Akşam16.00
3 kaşık pilav
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt
Yarım portakal
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
Pazar gunune gore cok cok iyi.ben bi beceremiyorum şu pazarlari hasarsiz atlatmayiCanlarım buyrun menüm:
tevafuk55
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet,1 dilim tb, 1-2 çatal patates,2 zeytin, çeyrek simit
ara ve öğle bir arada
yarımdan daha az simit,şekersiz nescafe,bir parça sos ve krem peynir
akşam
sade et döner, salata, ucundan yufka, 1 dilim patates
ara
tarçınlı süt
Aaa super menu canim.yuruyus de yapilmis valla bayildim.masallah sana.cabuk toparlamissin motivasyonunuEvet menumu vereyim ilk olarak
D Deligonul783
1 saat yürüyüş
30 spuat, 10 mekik
1 dilim ekmek
1 Türk Kahvesi
3 litre su
Çok yorulmussun bence yakmissindir. Biraz karbonlu olmuş ama yarın süper menun olur canıminciiitanesi
sabah erken
1 adt etimek
1 kk tulum peynir
3 adt yesil zeytin
oglene dogru
3 catal patates kizartmasi
3 dilim kizarmis tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
az domates salatalik
1 tk nutella
ara
D seklinde isirganli gozlemenin yarisi
1 hurma
cok az pazi kavurmasi ve 2 kasik yogurt
aksam
1 kase manti
tuhaf bi menu kabul ediyorum.yarin yine yeniden basliyorum.artik bu gidisata bi son vermenin zamani geldi
Hosgeldin aramiza canim.bende hayli kilo verdim.117 den 74 e dustum ama bu aralar kacamaklarla artilardayim.Kızlar herkezcikler yazmış bende yaziiimm.
Oglen kalktim..Bugün 2 dikim ekmek, 4 yeşil zeytin, 2 bardak ballı çay,2 dilim peynir, bir yemek kaşığı zeytin yağlı domates biber, 1 yumurta yedim..
Aksamada bakla yemeği 1 dilim ekmek ve yogurt yicem..
Derken ?fazla mı kacmış sporla da erimiyor kı zaten ne yendıyse o bende buaralar
Sporlar yine super.menulerinde pilav gormeye pek aliskin degilim o degisik geldi.tarhana varken yemezdin ama kalori hesabiyla baya iyi duruyor hersey.suyu 3 e tamamlarsin sanirim yatana kadarIyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
Akşam16.00
3 kaşık pilav
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt
Yarım portakal
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?