Haydi Yine Yeniden...

Iyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
3 dılım sucukla 1 yumurta
3 ceviz ustune 1 tatlı kaşigi bal

Yarım cezerye 1 kare bıtter 1 bardak sut

Akşam16.00
3 kaşık pilav
4 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt

Yarım portakal
2 lt su

1 saat tempolu yuruyus
20 dk spor aletleriyle oyalandım

Hosgeldin yeni katıldın galıba kalorı sayarak demissın kac kalorı alıyordun suan da yine sayıyor musun

Vay vay vayyyy tebrikssss işte bu !!!!!

Canlarım buyrun menüm:
tevafuk55

Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet,1 dilim tb, 1-2 çatal patates,2 zeytin, çeyrek simit

ara ve öğle bir arada
yarımdan daha az simit,şekersiz nescafe,bir parça sos ve krem peynir

akşam
sade et döner, salata, ucundan yufka, 1 dilim patates

ara
tarçınlı süt

Canım akşam kurufasülye fazla kaçırmazsan iyi görünüyor bence... Ekmeğin biraz fazla ama sabah olması daha iyi tabi erir gider. Öğlenin yok mu?

Merhaba lar
Bende sabah çeyrek beyaz ekmek peynir iki çatal patates 1 tane ev pogacasi ceyrekten daha az simit

Şimdide bir dilim orta büyüklükte biskuvili pasta yedim herhalde daha da birşey yemem süt içerim sanırım

Hem ekmek hem simit hem poğaça hem pasta ben şokkkk alışkın değiliz canım ya ondan şaşırdım. Aslında az yemişsin ama hepsi karbonhidrat tabi.. Ara ara yesen belki daha iyi olurdu. İnş senin emekler de ziyan olmaz bnmki gibi, bugünkü menünle canım.

Yine pazar yine yorgunluk.o kadar is yaptim ki saymakla bitmez.oglani daha yeni uyuttum bi sizlere bakayim dedim.komsu isirgan otlu corek gibi bisey getirmis D seklinde olanlardan ondan yedim yarim.1 bardak da cay ictim ancak kendime geldim.

İşe dalıp kendini aç bırakma canım tansiyonun düşer fenalaşırsın

Hoşgeldin aramızaaa

Yine spor yapmışsın maşallahhh
Ne var ne yok eritmişsindir...

Bugün baya yoruldum ben de.. İki gündür evde yoktum her yer her yerdeydi.. Çamaşırlar vardı yıka as.. Sadece ortalığı toplamak bile yordu beni. Eşim çok dağınık saolsun. Bi de boynu tutulmuş akşama kadar yattı. Oğlum her yeri dağıtıyo ben arkasından habire topluyorum. Bulaşıktı çamaşırdı öncekileri topla yenileri as akşam oldu.. Aylık alışverişe çıktık. Onda da perte çıktım. Sonra yemek yedik geldik. Oğlanı yedirdim hazırladım dedesine yolladım. Daha poşetler duruyo dünya kadar yerleşecek. Gideyim onları halledeyim sonra sıcak bi duş alayım sırtım ağrıdan kopacak sanki belki iyi gelir. Yarın da evi süpürüp silcem sırtım düzelir inşallah.

Derken ?fazla mı kacmış sporla da erimiyor kı zaten ne yendıyse o bende buaralar

Huuu nerdesiniz kızlar tek ben degılım hatta ben baya aktıf kalmısım o derece kacamaklar mı acaba gezmeler mı hadı utanmayın yazın menulerı

Guzel menun oglen zayıf tek karbon olmus disarda yedın galıba sen emziriyorsun dıye diyorum zayıf dıye

Azimli gordum senı guzel aksam yerıne ekmek öğlen yada sabah olsa daha ıyı olurdu sadece yarın tartıl bakalım gidecek mı

Nerdesin kız insallah fazla yemedın fasulye bende canı ıstedı bugun aslında ama hıc bulaşmayım tartı oncesi dedım yazdan yesil fasulyem var onu pısırdım yedım soyle etli bol salcali ustu pul bıberli yanında cacık beyaz ekmek off be ne yenir dı suan cok acıktım da neler geciyor aklımdan bılsenız

Öğle ve akşam birarada olmuş tam kararında canım. Sporun mükemmel zaten

Selam canlar.pazar sakinligi var yine gunlugumuzde.olsun zaten pazarlari hep bi meşgale var.ya temizlik ya gezme ya eslere cocuklara zaman ayirma.aktif olunamiyor haliyle ama hepimizin aklinin burda kaldigina da eminim :) hafta basi bomba gibi menulerle yeniden coşariz.
bende dus aldim demin ancak oturabildim menu yazmaya

inciiitanesi
sabah erken
1 adt etimek
1 kk tulum peynir
3 adt yesil zeytin

oglene dogru
3 catal patates kizartmasi
3 dilim kizarmis tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
az domates salatalik
1 tk nutella

ara
D seklinde isirganli gozlemenin yarisi
1 hurma
cok az pazi kavurmasi ve 2 kasik yogurt

aksam
1 kase manti

tuhaf bi menu kabul ediyorum.yarin yine yeniden basliyorum.artik bu gidisata bi son vermenin zamani geldi

Pazar gunune gore cok cok iyi.ben bi beceremiyorum şu pazarlari hasarsiz atlatmayi

Aaa super menu canim.yuruyus de yapilmis valla bayildim.masallah sana.cabuk toparlamissin motivasyonunu

Çok yorulmussun bence yakmissindir. Biraz karbonlu olmuş ama yarın süper menun olur canım

Hosgeldin aramiza canim.bende hayli kilo verdim.117 den 74 e dustum ama bu aralar kacamaklarla artilardayim.
Hep iki ogun mu beslenirsin bugunluk mu boyle oldu

Derken ?fazla mı kacmış sporla da erimiyor kı zaten ne yendıyse o bende buaralar

Yok yahu ondan demedim. Fazla değil bence. Ama önceki menülerine göre bir tık fazla gibi ama sporla hiç kalmamıştır. Acaba menülerinde değişiklik mi yapsan?? Belki uzun zamandır aynı şekilde beslenmektendir. Bi farklılık yap vücut şaşırsın mesela.. Salı günü bi tartıl bakalım durum ne olacak.. Bence bu hafta iyiydin sen.

Sporlar yine super.menulerinde pilav gormeye pek aliskin degilim o degisik geldi.tarhana varken yemezdin ama kalori hesabiyla baya iyi duruyor hersey.suyu 3 e tamamlarsin sanirim yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…