- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.061
Valla pişman olunca çabuk toparladim canım hatta akşam yarım saat daha yürüdümAaa super menu canim.yuruyus de yapilmis valla bayildim.masallah sana.cabuk toparlamissin motivasyonunu
Guzel menun oglen zayıf tek karbon olmus disarda yedın galıba sen emziriyorsun dıye diyorum zayıf dıye
Oh masallah sanaValla pişman olunca çabuk toparladim canım hatta akşam yarım saat daha yürüdüm
Pazar gunune gore cok cok iyi.ben bi beceremiyorum şu pazarlari hasarsiz atlatmayi
Aksamki manti olmayaydi iyiydi cunku butun gun totom yer gormediÇok yorulmussun bence yakmissindir. Biraz karbonlu olmuş ama yarın süper menun olur canım
Valla pek bi guncuk olmadi benim sanki yaaİstesen yaparsın sen. Bütün hafta tuttun bir güncükten bişi olmaz canım.
Aksamki manti olmayaydi iyiydi cunku butun gun totom yer gormedihep hareket halindeydim ustelik reglim.bakalim artik yarindan sonra yeni bir baslangicla hersey cok guzel olacak
Dun gecti suan ya ever tarhana cok su gıbı sacan sapan bı corba oldu ole aksam bır ekmek de yok yiyim dedım yesil fasulye de az kalorı diye bılmıyorum kı bende artık ne pısırsem ne yesem sasırdım bırde bugun cok tatlı istegi kendimi zor tuttum tam diyince daha az zorlanıyor Insan tabıSporlar yine super.menulerinde pilav gormeye pek aliskin degilim o degisik geldi.tarhana varken yemezdin ama kalori hesabiyla baya iyi duruyor hersey.suyu 3 e tamamlarsin sanirim yatana kadar
Ay ne yazmisim ya su 3 gecti yazacaktımDun gecti suan ya ever tarhana cok su gıbı sacan sapan bı corba oldu ole aksam bır ekmek de yok yiyim dedım yesil fasulye de az kalorı diye bılmıyorum kı bende artık ne pısırsem ne yesem sasırdım bırde bugun cok tatlı istegi kendimi zor tuttum tam diyince daha az zorlanıyor Insan tabı
Menulerı m de aslında surekli degisiklik yaptım tek tıp beslenmyrum hatta serbest bıraktım 4 gun hersey yedım canım ben sorunu mu bılıyorum cıddı bı demır eksikligi var ve 2 kez gunde ılac alıyorum dahiliye doktoruyla konustuk zaten bunu o yuzden ben normal goruyorum doktor bana dıyetı bırakırsan da cıddı kılo alabilirsin dedı bazen cok azaltıp bazen bı tık cogaltıp yıyorum ama 1000 kaloriyı gecmeden hedef insallah yaz gelir meto hızlanır benim degerlerımde yukselr yıne atak yaparım inanıyorum ben 65 zaten hedef cok degılYok yahu ondan demedim. Fazla değil bence. Ama önceki menülerine göre bir tık fazla gibi ama sporla hiç kalmamıştır. Acaba menülerinde değişiklik mi yapsan?? Belki uzun zamandır aynı şekilde beslenmektendir. Bi farklılık yap vücut şaşırsın mesela.. Salı günü bi tartıl bakalım durum ne olacak.. Bence bu hafta iyiydin sen.
Evet sen yarın hemen toparla cunku ıkı gun ust uste sana fazla bunlar sende cabuk artı alıp zor kurtulyrsun insallah artı olmamıştır bence mantı Oğlen yenebilir ama sen dun bugun tehlikeli oldu senın ıcıninciiitanesi
sabah erken
1 adt etimek
1 kk tulum peynir
3 adt yesil zeytin
oglene dogru
3 catal patates kizartmasi
3 dilim kizarmis tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
az domates salatalik
1 tk nutella
ara
D seklinde isirganli gozlemenin yarisi
1 hurma
cok az pazi kavurmasi ve 2 kasik yogurt
aksam
1 kase manti
tuhaf bi menu kabul ediyorum.yarin yine yeniden basliyorum.artik bu gidisata bi son vermenin zamani geldi
Menulerı m de aslında surekli degisiklik yaptım tek tıp beslenmyrum hatta serbest bıraktım 4 gun hersey yedım canım ben sorunu mu bılıyorum cıddı bı demır eksikligi var ve 2 kez gunde ılac alıyorum dahiliye doktoruyla konustuk zaten bunu o yuzden ben normal goruyorum doktor bana dıyetı bırakırsan da cıddı kılo alabilirsin dedı bazen cok azaltıp bazen bı tık cogaltıp yıyorum ama 1000 kaloriyı gecmeden hedef insallah yaz gelir meto hızlanır benim degerlerımde yukselr yıne atak yaparım inanıyorum ben 65 zaten hedef cok degıl
Surup tupler varya ondan pekmez ara sıra hakiki zaten aslında Kara uzum sayılı her sabah alsam iyi olacak ciger de bı kac kez yedım midem cok almıyor normalde etı severim ama artık pek yemiyorum midem bı garıp oldu benim yemeklerde kokuyor gıbı hissetmeye basladim hatta suan zeytinyağdan da tıksındımİnşallah canım. İlaç ne kullanıyosun? İğne ya da şurup çabuk yükseltir aslında. Ciğer ye bol bol çok işe yarıyor. Hakiki pekmez tüket her gün. Kara üzüm çekirdeği ve üzümün kurusu da işe yarar. İnşallah şifa bulursun.
Kankim ya sana yorum yapmayı unutmuşum ya benCanlarım buyrun menüm:
tevafuk55
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet,1 dilim tb, 1-2 çatal patates,2 zeytin, çeyrek simit
ara ve öğle bir arada
yarımdan daha az simit,şekersiz nescafe,bir parça sos ve krem peynir
akşam
sade et döner, salata, ucundan yufka, 1 dilim patates
ara
tarçınlı süt
Surup tupler varya ondan pekmez ara sıra hakiki zaten aslında Kara uzum sayılı her sabah alsam iyi olacak ciger de bı kac kez yedım midem cok almıyor normalde etı severim ama artık pek yemiyorum midem bı garıp oldu benim yemeklerde kokuyor gıbı hissetmeye basladim hatta suan zeytinyağdan da tıksındım
Kankim ya sana yorum yapmayı unutmuşum ya benbu tarz günler bana yaramıyor ama senin için az bi gün olmuş. Akşam çorba isen daha iyi olurdu
Ay bu hafta Salı resmen kabusum olduAkşam dışardaydık canım yoksa çorbam hep olur. Bakalım salıya ne olacak halimiz
Kesinlikle canım benimde bugün çok kötüydü o yüzden yazmıyorum yarın sıkı bir şekil de başlıyoruminciiitanesi
sabah erken
1 adt etimek
1 kk tulum peynir
3 adt yesil zeytin
oglene dogru
3 catal patates kizartmasi
3 dilim kizarmis tam bgdy ekmegi
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
az domates salatalik
1 tk nutella
ara
D seklinde isirganli gozlemenin yarisi
1 hurma
cok az pazi kavurmasi ve 2 kasik yogurt
aksam
1 kase manti
tuhaf bi menu kabul ediyorum.yarin yine yeniden basliyorum.artik bu gidisata bi son vermenin zamani geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?