Haydi Yine Yeniden...

Çok yorulmussun bence yakmissindir. Biraz karbonlu olmuş ama yarın süper menun olur canım
Aksamki manti olmayaydi iyiydi cunku butun gun totom yer gormedi hep hareket halindeydim ustelik reglim.bakalim artik yarindan sonra yeni bir baslangicla hersey cok guzel olacak

Ayyyy bir de bulaşık makinesi çıktı başıma.. Yıkananları yerleştirmeyi unutmuşum. Kirlileri koyacaktım bir açtım sürpriiiizzzz onları da yerleştirdim. Bir duş alıp geleyim artık. Öpüldünüzzzz

Aksamki manti olmayaydi iyiydi cunku butun gun totom yer gormedi hep hareket halindeydim ustelik reglim.bakalim artik yarindan sonra yeni bir baslangicla hersey cok guzel olacak

Ay bizim grupta da anlaşmalı galiba herkes regl mantıyı tereyağsız ye canım bişi olmaz. Gidipte bol yağ koyarsan yağına yoğurduna da ekmek banarsan tabiki de vahim ama yağsız üstüne sadece yoğurt döksen fena sayılmaz bence.

Sporlar yine super.menulerinde pilav gormeye pek aliskin degilim o degisik geldi.tarhana varken yemezdin ama kalori hesabiyla baya iyi duruyor hersey.suyu 3 e tamamlarsin sanirim yatana kadar
Dun gecti suan ya ever tarhana cok su gıbı sacan sapan bı corba oldu ole aksam bır ekmek de yok yiyim dedım yesil fasulye de az kalorı diye bılmıyorum kı bende artık ne pısırsem ne yesem sasırdım bırde bugun cok tatlı istegi kendimi zor tuttum tam diyince daha az zorlanıyor Insan tabı

Ay ne yazmisim ya su 3 gecti yazacaktım

Menulerı m de aslında surekli degisiklik yaptım tek tıp beslenmyrum hatta serbest bıraktım 4 gun hersey yedım canım ben sorunu mu bılıyorum cıddı bı demır eksikligi var ve 2 kez gunde ılac alıyorum dahiliye doktoruyla konustuk zaten bunu o yuzden ben normal goruyorum doktor bana dıyetı bırakırsan da cıddı kılo alabilirsin dedı bazen cok azaltıp bazen bı tık cogaltıp yıyorum ama 1000 kaloriyı gecmeden hedef insallah yaz gelir meto hızlanır benim degerlerımde yukselr yıne atak yaparım inanıyorum ben 65 zaten hedef cok degıl

Evet sen yarın hemen toparla cunku ıkı gun ust uste sana fazla bunlar sende cabuk artı alıp zor kurtulyrsun insallah artı olmamıştır bence mantı Oğlen yenebilir ama sen dun bugun tehlikeli oldu senın ıcın

İnşallah canım. İlaç ne kullanıyosun? İğne ya da şurup çabuk yükseltir aslında. Ciğer ye bol bol çok işe yarıyor. Hakiki pekmez tüket her gün. Kara üzüm çekirdeği ve üzümün kurusu da işe yarar. İnşallah şifa bulursun.

Surup tupler varya ondan pekmez ara sıra hakiki zaten aslında Kara uzum sayılı her sabah alsam iyi olacak ciger de bı kac kez yedım midem cok almıyor normalde etı severim ama artık pek yemiyorum midem bı garıp oldu benim yemeklerde kokuyor gıbı hissetmeye basladim hatta suan zeytinyağdan da tıksındım

Kankim ya sana yorum yapmayı unutmuşum ya ben bu tarz günler bana yaramıyor ama senin için az bi gün olmuş. Akşam çorba isen daha iyi olurdu

Demir eksikliği de yapar bulantı ilaçlardan da olur.. Ciğeri soğanla sotele daha lezzetli olur bi de öyle dene istersen.

Akşam dışardaydık canım yoksa çorbam hep olur. Bakalım salıya ne olacak halimiz
Ay bu hafta Salı resmen kabusum oldu dışarda olmana rağmen çok çok iyi arkadaşım canını sıkma sen bugün artı görmedin, yarın da fiks süper menunu uygularsan eksi goreceğini düşünüyorum

Kesinlikle canım benimde bugün çok kötüydü o yüzden yazmıyorum yarın sıkı bir şekil de başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…