Haydi Yine Yeniden...

tam menümü yazıp çıkıcam kusura bakmayın
1.5 servis kaşığı sucuklu kaşarlı melemen içinde tüm kayısı kıvamı yumurtasıyla
domates salatalık biraz peynir
3 dilim ekmek
ara
zar dan azcık büyük 2 tane çikolata kaplı mesir macunu lokumu
1 bardak sıcak süte nescafe
öğle yok

akşam
1 tabak kuru fasülye
biraz salata
1 dilim ekmek

Menu iyi aksamki ekmek bi tik fazla olmus masallah sporda yapmissin afiyet olsun

Menun super tatlim

Kuzum sen bu kadar ekmek yemezdin birZ kacirmisiz ekmegi keske aksam yemeseydin kurufasulye yemissin neyse toparlarsin insallah kardesin geldi ya olur o kadar afiyet olsun tatlim

Menun cok guzel canim gayet dengeli beslenmissin ..

Offf mantimi yedin sen ay ben bayilirim mantiya bu arada menu biraz karbonhidratli olmus yarin protein al saliya eksileri gorursun

ekim2009 angelina35 nerdesiniz güzel hatunlar siz olmayınca bura biraz sessiz mi ne
Yeni geldim kuzum ya bugun cok
ayakta kaldim cok is yaptim banyo temizledim camasir yikadim yemek yaptim kek yaptim patates mantisi yaptim parmak tatlisi yaptim angelina klasigi yani arada bi boyle cildiriyorum mutfakta az oncede beyazlari yikayip astim cok yorulmusum ayol anaa daha utu var oda yarin artik tv ye bakarkende acik igne oyasi yaptim oyle iste bugun regl olmam lazim olmadim sistim belden asagisi yok suan bende

Dokturmussun yine masallah.baya da is yapmissin canim sende benim gibi

Maşallah ya Süpersin bu ne hamaratlik. Ben bütün bunları 3 günde yaparım bunyeme ters ama bu grubun hanımları harika hele iğne oyasi çok beceriklisiniz çokk

ekim2009 kankim menum
Sabah : 2dilim tb ekmegi
Uc dort dilim kasar
Uc parca burgu peynir
Uc parca tel peynir
Dort dilim domates
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 16 : 30 da uc kasik tavuk gogus
Bir kasik pilav
Iki bardak ayran
Ara 00
Bir catal havuclu yogurtlu patates mantisi
Bir tane parmak tatlisi serce parmagimdan ufakti
Sekersiz cay
Su2, 5litre

Dokturmussun yine masallah.baya da is yapmissin canim sende benim gibi
Yaptim yine biseyler mutfakta cilgina donuyorum bazen yaa ev isi desen hergun yapiliyo bu hafta cok yogun gecti benim icin dun gecede hic uyumadim oglum disi sismis cok agrisi oldu 15yasinda sut disi cikariyo cocuk cikmamis dis birazda apse yapmis dr gitti bugun basladik tedaviye dun tam uyuyorum kucuk bagirdi kapatmayin kapiyi diye kalkiyorum uyuyo yatiyorum bagriyo maymun ettiler beni dun gece sipalar

Ben bitmis vaziyetteyim.artik gozlerim yaniyo uykusuzluktan ve yorgunluktan.cok cok opuyorum hepinizi iyi geceler tatli ruyalar...

Kuzum sen bu kadar ekmek yemezdin birZ kacirmisiz ekmegi keske aksam yemeseydin kurufasulye yemissin neyse toparlarsin insallah kardesin geldi ya olur o kadar afiyet olsun tatlim
sağol gülüm haftaya toparlarım inşallah eşim gidip fırından alıyor ekmeği güzel yapıyorlar mis gibi kokuyor niye yiyorum inan ben de bilmiyorum :))haftaya inşallah toparlıycam

Gunaydın kızlar nerelerdesiniz hafta sonu yorgunluğu mu bende leslı yaptım kahvaltı yaptım sımdı birazcık kitap okuyup oyle Ise yemege baslicam yoksa elime alamıyorum bugun lutfen dikkatli olalım yarın tartı kimse mutsuz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…