- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.101
Hoşgeldin inşallah bu ve diğer haftalar mükemmel gider artık :)Gunaydinlaaarrr ben burdayımyeni haftamiz bol eksili olsun...
Yarından umutlu değilim ama diğerleri iyi gider inşHoşgeldin inşallah bu ve diğer haftalar mükemmel gider artık :)
Bende bendeeeeeYarından umutlu değilim ama diğerleri iyi gider inş
Tartıldıniz kızlar durum neBende bendeeeee
+300Tartıldıniz kızlar durum ne
Ya size bir şey soracam ben bu hafta oruç tutmayı düşünüyorum da nasıl yapayım sahuru yatmadan yemeyi düşünüyorum
+300kimbilir kaçtan buna düştüm. Cumartesi yedikten sonra pazar sabahi tartilamamistim
Bılmıyorum canım benım sahursuz tuttgm cok olıyor ama zor oluyor gec yat ozaman tok tutacak bıseler ye sonra akşam saldırma bu kezde mıdene olur olanYa size bir şey soracam ben bu hafta oruç tutmayı düşünüyorum da nasıl yapayım sahuru yatmadan yemeyi düşünüyorum
pazar sabahı tartıldım 89,4 dü bu sabah tartılmadım akşam eve gidince tartılcam bakalım
Canım sizin gibi 1 2 2.5 kılo bekleme bızde imkansız zaten benım yaptığım sporu sen yapsaydın menlernde guzeldi hafta sonu batırdın 2 kilo verirdin galıba Melrin ı bılmıyorum 1 kılo ustu verebilir ama yag oranı azaldikac zorlasıuor 10 gunde 1.5 artımdan kurtuldum dusun artık 4 gunde alınan cabuk gider sandım ama oyle olmadı
1 gun daha var belli olmaz bende regl olmadım surekli olmusum gıbı hissedyrm tedbir alıyorum surekli banyoya gidiyorum yok bu ne boyle ya olsa da kurtulsam sankı buyuk bı olaymis gıbı bı baski oluyo ustumdeaynı kilodayım canım tamamen hafta sonu kaçamağı sabitledi beni bir de regl tabi
1 gun daha var belli olmaz bende regl olmadım surekli olmusum gıbı hissedyrm tedbir alıyorum surekli banyoya gidiyorum yok bu ne boyle ya olsa da kurtulsam sankı buyuk bı olaymis gıbı bı baski oluyo ustumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?