Haydi Yine Yeniden...

Ya size bir şey soracam ben bu hafta oruç tutmayı düşünüyorum da nasıl yapayım sahuru yatmadan yemeyi düşünüyorum

Ya size bir şey soracam ben bu hafta oruç tutmayı düşünüyorum da nasıl yapayım sahuru yatmadan yemeyi düşünüyorum
Bılmıyorum canım benım sahursuz tuttgm cok olıyor ama zor oluyor gec yat ozaman tok tutacak bıseler ye sonra akşam saldırma bu kezde mıdene olur olan

Supersin canım. Bu hafta seni Filik ve M Melrin i derecede bekliyorum
Canım sizin gibi 1 2 2.5 kılo bekleme bızde imkansız zaten benım yaptığım sporu sen yapsaydın menlernde guzeldi hafta sonu batırdın 2 kilo verirdin galıba Melrin ı bılmıyorum 1 kılo ustu verebilir ama yag oranı azaldikac zorlasıuor 10 gunde 1.5 artımdan kurtuldum dusun artık 4 gunde alınan cabuk gider sandım ama oyle olmadı

aynı kilodayım canım tamamen hafta sonu kaçamağı sabitledi beni bir de regl tabi
1 gun daha var belli olmaz bende regl olmadım surekli olmusum gıbı hissedyrm tedbir alıyorum surekli banyoya gidiyorum yok bu ne boyle ya olsa da kurtulsam sankı buyuk bı olaymis gıbı bı baski oluyo ustumde

1 gun daha var belli olmaz bende regl olmadım surekli olmusum gıbı hissedyrm tedbir alıyorum surekli banyoya gidiyorum yok bu ne boyle ya olsa da kurtulsam sankı buyuk bı olaymis gıbı bı baski oluyo ustumde

olursun canım ya böyle düşündükçe stres yapıyordur olmuyosundur

Bu kadar tembellik yeter ben kalkıp yemek sonra pazar market giriseyim gorusurusz öğle sonu

Arkadaşlar ara ogunumu saat 4 gibi bununla yapsam olurmu bugün ise geç kalınca yanımda bir şey getirmedim

Eklentiler

• IMG_20160229_121742.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…