Haydi Yine Yeniden...

@milad_tb arkadaşımız listeden ayrılmak üzere izin istedi arkadaşlar.Yoğun bir temposu var biliyorsunuz son zamanlarda ve haliyle düzensiz beslenme ile gelen motivasyon düşüklüğü.Bildirim yapamadığından dolayı da kendini kötü hissediyor ve listeden çıkmak istedi.anlayışla karşılayarak kapımızın her daim açık olduğunu,sohbete her zaman beklediğimizi ve dilerse menü yorumu yapabileceğini söyledim bende.Sizlerin de bilgisi olsun

Offf kızlar kahvaltıyı geç yaptım bir de çok yedim pişmanım karbonhidrat yok gerçi ama rahatsız oldum şu an. Hiç bu kadar yememiştim midem ağrıyo şimdi. Ne yapsam offf

Offf kızlar kahvaltıyı geç yaptım bir de çok yedim pişmanım karbonhidrat yok gerçi ama rahatsız oldum şu an. Hiç bu kadar yememiştim midem ağrıyo şimdi. Ne yapsam offf
Ne yedin canım, karbonhidrat yemediysen problem olmaz sanki.

1,5 yumurtadan peynirli omlet
Birkaç dilim domates salatalık
4 zeytin,3 y.zeytin,
birkaç tel peynir,
1 bardak süt,yarım dilim tb

Of patlicam şimdi soda mı içsem?? Zaten bugün başka öğün yapmicam az az ara öğünlerle günü bitiririm

Bunlar çok değilki canım bence seni süt sisirmis bir maden suyuna yarım limon sık iç canım. Bir de kahve benim metoyu çalıştırıyor sende dene rahatlarsin belki..

Bugün sınıfta öğlen doğum günü vardı yaş pasta, börek, kivratma diye bi kurabiye ve patates salatası vardı...
Bilin bakalım ben ne yedim...
Sadece patates salatası He heeee

Bunlar çok değilki canım bence seni süt sisirmis bir maden suyuna yarım limon sık iç canım. Bir de kahve benim metoyu çalıştırıyor sende dene rahatlarsin belki..

Nescafeyi ara öğün yaparım canım dediğin gibi limonlu soda içeyim bari. Ya çok geldi yumurta da fazla geldi oğlan yarısını yerdi normalde o da yemeyince kalmasın dedim. Böyle şiştim işte poffff

Bence hiç de fazla değil tam tersi protein ağırlıklı.bu sana yağ yaktırır.Omlet çok tok tutan ve süt de şişiren şeyler.Ondan öyle hissediyorsun şimdi.Akşamına mutlaka sebze çorba vs ye ve emzirdiğini de unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…