- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.121
Pohaca galıba olabilir gec kalma ekmek tuketımne de dikkat et bugunArkadaşlar ara ogunumu saat 4 gibi bununla yapsam olurmu bugün ise geç kalınca yanımda bir şey getirmedim
Pohaca galıba olabilir gec kalma ekmek tuketımne de dikkat et bugun
Ben tartıldım durum çok vahimTartıldıniz kızlar durum ne
Kahvaltı öğlen yemeği arası yaptın mı peki?Arkadaşlar ara ogunumu saat 4 gibi bununla yapsam olurmu bugün ise geç kalınca yanımda bir şey getirmedim
Kahvaltı öğlen yemeği arası yaptın mı peki?
Akşam birşey yemediğin için yapabilirsin bununla ufak bi öğün
Ne yedin canım, karbonhidrat yemediysen problem olmaz sanki.Offf kızlar kahvaltıyı geç yaptım bir de çok yedim pişmanımkarbonhidrat yok gerçi ama rahatsız oldum şu an. Hiç bu kadar yememiştim midem ağrıyo şimdi. Ne yapsam offf
Ne yedin canım, karbonhidrat yemediysen problem olmaz sanki.
Bunlar çok değilki canım bence seni süt sisirmis bir maden suyuna yarım limon sık iç canım. Bir de kahve benim metoyu çalıştırıyor sende dene rahatlarsin belki..1,5 yumurtadan peynirli omlet
Birkaç dilim domates salatalık
4 zeytin,3 y.zeytin,
birkaç tel peynir,
1 bardak süt,yarım dilim tb
Of patlicam şimdi soda mı içsem?? Zaten bugün başka öğün yapmicam az az ara öğünlerle günü bitiririm
Bunlar çok değilki canım bence seni süt sisirmis bir maden suyuna yarım limon sık iç canım. Bir de kahve benim metoyu çalıştırıyor sende dene rahatlarsin belki..
evet pek birşey yememişsin canım normal yani1,5 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin,3 y.zeytin,
birkaç tel peynir,
Of patlicam şimdi soda mı içsem?? Zaten bugün başka öğün yapmicam az az ara öğünlerle günü bitiririm
evet pek birşey yememişsin canım normal yani
Ay niye böyle gırtlağıma kadar dolu gibiyim anlamadım yahu.. Öyle olunca da size yazayım dedim içim rahat etmedi.
Bence hiç de fazla değil tam tersi protein ağırlıklı.bu sana yağ yaktırır.Omlet çok tok tutan ve süt de şişiren şeyler.Ondan öyle hissediyorsun şimdi.Akşamına mutlaka sebze çorba vs ye ve emzirdiğini de unutma canım1,5 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin,3 y.zeytin,
birkaç tel peynir,
Sana kooooooskocaman bi aferin o zamanBugün sınıfta öğlen doğum günü vardıyaş pasta, börek, kivratma diye bi kurabiye ve patates salatası vardı...
Bilin bakalım ben ne yedim...
Sadece patates salatası He heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?