Haydi Yine Yeniden...

Zaten artık hafif şeyler yerim az az.. Yarın sabah tartıya çıkma fobi oldu galiba kaçamaklardan ötürü

Zaten artık hafif şeyler yerim az az.. Yarın sabah tartıya çıkma fobi oldu galiba kaçamaklardan ötürü
Bu salı bir çoğumuzda bilinç altı yaptı bence.Artı çıkmaktan korkuyoruz.Halbuki sadece salı günlerinden değil de tüm günlerden korksak ne böyle kaçamaklar yapardık ne artılara çıkardık :))))

Selam kizlarrr napiyosunuz bakiyimm oglusu okula birakicaktim ustumu giyineyim dedim hopp butun kiyafetler uzerime dustu askiligim kirildi simdi tum kiyafetler yatagin uzerinde esim aparat siparis etti allahtan magzanin birinde varmis da aldik takyik ama ben hicc yerlestirmek istemiyorumm cok kiyafet var ama olan uc bes parca artik buyuk gelenleri yok etmeliyim esime dedim dolap at diyor buyuk gelenleri diye daralabilen daraltildi zaten amannn cok sikildim artik

ne güzel büyük geliyor demek

İhtiyacı olan birine ver gitsin canım yaa.Zaten daraltılacakları daraltmışsın.boşuna yer kaplamasınlar bence.Kimisine kıyamıyor insan bende öyleyim ama en son seçtiğimde kıyamadıklarımı da verdim artık.
Kilo verince ayak numaram bile küçüldü biraz.Baya da ayakkabı seçip verdim yakınlarda

angelina35 ne güzel bi duygu dimi kıyafetlerinin büyük gelmesi. Sölemesi ayıp benim de diyet öncesi aldığım 30 beden kotum büyük geliyorrr artık pens attırma zamanı geldi de geçiyor bileee.. İlk aldığımda zor sığmıştım içine. Şimdi belimden düşüyor.
tevafuk55 canım benim seninle gurur duydum sadece salata yemişsin

Menumu veriyorum
D Deligonul783

Sabah: 1 yumurta
3 zeytin, 1 çay k lane

Ara: sek Nescafe , 2 dilim bitter

Öğle: 1 tabak patates salatası

Akşam 15.30 : 3 tavuk Baget
1 kase yoğurt
1 salatalık
Ara: 1 elma
Ara: Türk kahvesi

3 litre su
( son iki arayı henüz yapmadım acikinca yapacam )

Yani bugün bir şey yememissin canım öğle yok zaten, aksami da gecisyirmissin. Muz ve süt tok tutabilir

afiyet olsun canım gayet az ama doyurucu bir gün olmuş

Menum
Leslie 30dk
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşıgı balla 3 cevız

Öğlen 13.30
2 Baget fırında yanında pişmiş domates biber
2 kasık yagsiz beyaz makarna
Salata
1 bardak ayran

Yarım dan az albeni pişmanım

Akşam 17.30
Ceyrek cay bardagi leblebi
2 kaşık yoğurt

2.5 lt su

1 saat tempolu yuruyus

Kahvaltım fazla olıyor bılıyorum ama leslie den sonra cok acıkmıs oluyorum bı sure devam etsin sonra azalt cam

Sabahın guzel ama devamı hıc olmamis arayı öğlen cayla yapıp akşam yemek yesydin barı evde pişenden

Verdim canim cogunu bunlar kiyamadiklarimdi ya artik kiyim zamani geldi kap falan var uc kisi sigar yani oyle buyuk verecem bi arkadas var yeni dogum yapti giysin kiz ihtiyaci var

Buyuk ne kelime canim cuval cuval gomleklere bir ben daha girer yani pantolonlar belimden degil kople asagiya dusuyo
Ay benımde ogun bı giydim pantolon tuvalete gıttım cikiyordum bı dusundum hıc kemer dugmë acmamısım sasirdim denedım kemer sonda takılı ve ben oyle ce giyip cikara bılıyorum şok oldum ben o kadar mı kıloluydum dıye

Verdim canim cogunu bunlar kiyamadiklarimdi ya artik kiyim zamani geldi kap falan var uc kisi sigar yani oyle buyuk verecem bi arkadas var yeni dogum yapti giysin kiz ihtiyaci var
Kıyafett vermek ömrü uzatır bazen annem bize en sevdiğimiz birseyi verdırır zorla

Guzel duygu canim ben moral motive olsun diye her bedenden az az ayirip saklamistim ara ara deneyip ne kadar inceldigime bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…