Haydi Yine Yeniden...

kahvaltın tam enerji için gün boyu iyi makarna da olmasa olurdu ama öğlen albenide zaten akşam yemek yok dengelemişsin bence güzel zaten spor maşallah
yarın merak ediyorum seni bu hafta spor diyet gayet güzeldi çünkü

Menümü vereyim:
tevafuk55

56.Gün

Kahvaltı, ara, öğle bir arada

1,5 yumurtadan peynirli omlet,
birkaç dilim domates salatalık,
4 zeytin,3 y.zeytin,
birkaç tel peynir,
1 bardak süt,
yarım dilim tb

ara
limonlu soda

ara
iki lokma muz
2 kuru incir
şekersiz nescafe

akşam
büyük bir kase ton balıklı salata

2,5 lt su
1 saat zumba

Harikasın canım, sabahın da çok değildi zaten. Akşam ogununu de çok güzel dengelemissin beğendim

Harikasın canım, sabahın da çok değildi zaten. Akşam ogununu de çok güzel dengelemissin beğendim

Sağol canım senin menüyü de beğendim ben. Bakalım yarın ne olacak.. Birazdan zumba için salona gidicem sucuk gibi terlerim inş ödemler gider de eksiye düşerim. Bugün temizlikte yaptım.

Kahvaltı çok değil canım ekmek dahi yok. Öğlen var albeni yedin diye akşam ceza mi verdin ama bence gayet güzel bir menü. Yarın hemen bildirim yap ya çok merak ediyorum
Sabah ekmek öğlen kek yedigin için akşamki pilav olmasa da olurmuş. Ama gerisi güzel

Çok güzel bir menü afiyet olsun

tevafuk55 seninde menun guzel sabah ozellikle sadece 2 Baget olabilirdi neden akşam okadar erken Oğlen var zaten özellikle mı erken yiyorsun bende 1730 gecirmek calısıyorum yoğurt dahı olsa
Kızlar gercekten dediginiz gıbı super bı bildirim olsa insallah dilek yerine gecer guzel bı eksi gorurum yarın bugun itibariyle normal bı eksi aslında son zamanlar da goremediğm bı eksi memnunm bugunluk

Orta derecede ıyı diyorum herkes soylemis pılav dıye bende soyleyıp telefondan kafama bı terlik yemek istemiyorum yeteeeer diyip

Ben gayet ıyı buldum menunu hatta az bıle sporda olursa sahane sabah neye cok dedın anlamadım dun sımıt yedın cok degıl su boregı cok degıl yarım dılım ekmek mı cok allah iyiligini versın

Evet sabah ve oglen tam doyurucu oldugu ıcın akşam yıne aynı olacaktı makarna sos suz oldugu ıcın cok gelmedi bana ama ustune yedgim albeni batırdı

Dunu gayet guzel kurtarmissin canim bu menuyle.su da 4 litre harika.yarina insallah eksilerde olursun.

Kizlar wifide bi sorun var hattimdaki internette cok cok az kaldi hemen menumu yazayim ben sorun cozulurse gelirim.cozulmezse gelemeyebilirim bilginize...

inciiitanesi
sabah
1 salatalik
2 adet etimek
1 kk tulum peyniri
5 adt yesil zeytin
1 yesil sivri biber

ara
1 fincan sut

oglen
tam bgdy ekmegine 1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin

ara
1 hurma

aksam
1 kase ezogelin corbasi
5 yk tavuklu mantar sote
1 kase yogurt

ara
tarcinli sut

Ya bugün ogleden sonra tansiyonum düştü kendimi çok kötü hissettim elim kolum kalkmiyordu. Belki açım dedim o yüzden o kadar erken yedim. Erken yediğim içinde 3 tane yedim. Ama normaldede 5 i gecmemeye çalışıyorum. Sonra oğlum uyurken 1 saat uyudum kendime geldim şükür..

Gayet guzel menun hem saglıklı hem doyurucu hem az

Anladım gecmıs olsun yok yıne de fazla degıl öğleden sonra ozellikle cok zor oluyor mutlaka ara öğün yapılmalı ama es geciyoruz bız

Afiyet olsun canım gayet dengeli bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…