Haydi Yine Yeniden...

Tam sana göre bir beslenme olmuş maşallah sana
Bugün çok güzel bir menü olmuş gelsin eksiler

Her zaman ki gibi harikasın kahvaltı en önemli öğün ve bence fazla değil

Ben gibi peynir sevenlerdensin pilavın ölçüsü gayet iyi daha az tüketiyorsun tavuklu pilavı çok severim 2 kaşıkla bırakmam o yüzden yapmıyorum

Oh yarasın spor da yapılmış işte budur devam

Menün gayet güzel havalar ısınsa azda yürüyebilsen süper olacak

Bu kadar güzel menüler sonrası benim şahane menüm
Kahvaltı
7-8 goji berry, 3 yemek kaşığı acılı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 1 çay bardağı portakal suyu, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
5 yemek kaşığı zeytinyağlı susuz tarafından barbunya, yoğurt
Ara
Avuç içi fındık , 2 gün kurusu, azıcık leblebi
Akşam
1 kase brokoli çorbası, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi

Bugün çok yoruldum hem nöbetçiydim hem çocukları parka götürdüm adım ölçerim 15.142 gösteriyor ve ben daha spor yapmadım çok yürümüşüm bugün şimdi farkettim az dinleneyim birazda spor yaparım

Gerçekten de şahane bir menü olmuş. Hiç kaçamaksiz bir hafta gecirdin yarın seni de çok merak ediyorum.

Sabah hatta her fırsatta tartılıyorum büyük bi eksi yok ama buna şükür inşallah yarın güzel sonuçlar görürüz
Menun cok guzel portakal suyunu bıle azalttın bu dini bilmiyorum galıba onun harici sadece 1 dılım pasta yemistin hıc kacamgın yok baska bende yarın merak ediyorum ama diyet kankınlerı nasıl olacak bakalım durumlar yakın mı olacak

Canım afiyet olsun menun gayet güzel gelsin eksiler

Yarını çok merak ediyorum herkes ne durumda olcak ben akşam geldim artidaydim sabah geçen hafta ile aynı kalsam dua edicem valla inşallah artışa olmam
Ins olmazsın canım ama olsan bile canını sıkma geçen hafta maşallah iki haftalık kilo verdin zaten

Kızlar biz bugun fena halde acik havaya maruz kaldık kızım da sallanıyor onu uyutayım bende yavaştan yatarım herkese iyi geceler guzel bı sabaha uyanabılmek dilegiyle

Kızlar biz bugun fena halde acik havaya maruz kaldık kızım da sallanıyor onu uyutayım bende yavaştan yatarım herkese iyi geceler guzel bı sabaha uyanabılmek dilegiyle
Kiz masallah ne erken yatiyosun ben erken yatinca gece uyaniyorum ondan sonra gezin dur sabaha dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…