Haydi Yine Yeniden...

Ben gayet ıyı buldum menunu hatta az bıle sporda olursa sahane sabah neye cok dedın anlamadım dun sımıt yedın cok degıl su boregı cok degıl yarım dılım ekmek mı cok allah iyiligini versın

Sabah çok doygunluk hissetmiştim. Ama o börek bi lokmalık bir dilimdi. Simitte öyle. Heralde süt tıkadı yumurta tıkadı. Salatalıkta şişirdi heralde.

Inşallah hepimiz ekside oluruz bu arada sporu tamamladım
40 dk zumba
20 dk Leslie

Bende çocukları uyuttum. Kahvemi yarım litre suyumu da aldım yanıma bir yandan da kabak.tatlısı pisiriyorum yarın eşimin doğum günü sürpriz yapacam inş

Bende çocukları uyuttum. Kahvemi yarım litre suyumu da aldım yanıma bir yandan da kabak.tatlısı pisiriyorum yarın eşimin doğum günü sürpriz yapacam inş
Üzerine tahinle ceviz koyarım ben mükemmel olur tatlıyı bile kalorisini artırarak seviyorum nefis bir tatlı şimdiden beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı sevdiklerimizle beraber bir ömür nasip etsin Rabbim

Üzerine tahinle ceviz koyarım ben mükemmel olur tatlıyı bile kalorisini artırarak seviyorum nefis bir tatlı şimdiden beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı sevdiklerimizle beraber bir ömür nasip etsin Rabbim
Teşekkür ederim canım ya :)) tahini ilk defa duydum denemesem daha iyi kendi adıma malum kilolar ama eşime deneteyim :))

Yine her zamanki gibi süpersin. Bence de dünü kurtarmışsın canım. Poğaçan da yağlı değilse süper. Yarın gene zirve kokuları alıyorum sende

Kahvaltın mı fazla?? Daha neler.. Daha ne kadar azaltabilirsin ki gayet iyi canım abartma. Bir tek bal reçel falan eğer yaramıyosa azaltabilirsin. Günaşırı yersin. Bir lokma albeni de kilo yapacak değil. Akşam bişi yememişsin resmen. Albeni enerjini eksiltmemiştir en azından.

Canım keki bugün yemeseymişsin iyiymiş ya da pilavı yiyip keki yemeseymişsin iyi olacakmış :)) gerçi öğlende başka bişi yememişsin. Akşam doyardın aslında pilav yemeseydin bacım niye tutmadın kendini yarın büyük gün yav ama tavuk pilav da çok severim heee...

Canım menün çok güzelmiş bir tek çorban çok gibi geldi. Ama beğendim ya haftasonunu kurtarır bence.

Canım menünü beğenmedin mi?? Bence süper.. Beğendim.. Brokoli alacaktım dün unuttum yaa diyette çok iyi oluyo. Tıka basa doyuruyo salatası. Bir de gojiyi merak ettim tok tutuyo mu? Ben de alacaktım ama emziriyorum diye göndermediler. Hipofize etki ediyo sütten çocuğa da geçer diye..

Anam senin koca da mı balık benimki de.. 18 mart bnmkisi. Ne yapsam acaba diye düşünüyorum şimdiden. Kabak tatlısını çok mu seviyo kocan?

Anam senin koca da mı balık benimki de.. 18 mart bnmkisi. Ne yapsam acaba diye düşünüyorum şimdiden. Kabak tatlısını çok mu seviyo kocan?
Aha da bir ortak yön daha :) canım tatlı türünü çok sever ama yaş pasta hariç onu sevmez. En küçüğünu alacam şekerpare kabak tatlısı yaş pasta olacak. Havuç kabak rendelenip kavrulup Yoğurtlu bi salata var onu yapacam. Mercimek köftesi birde hediye olarak da ayakkabı istiyordu onu alaçam :))

Goji Tok tutuyor mu henüz emin değilim tadıda orta bi lezzet zayıf olsam tadmaya gerekli olmayan bir tat bu ara adını çok duyunca deniyorum göreceğiz tartı sonuçlarını bende merak ediyorum sonucu

Evet aynen oyle teşekkürler anlayışlı arkadaşım

Seni süt şişirmis ise yarıyor olabilir yarin kahvaltida sut icerim bende

Ayakkabı numaran 1 numara degisti kacti sormasi ayip benim 40 numara şimdi eskiden de kucuk degildi gerçi 38 39 arasi kaliba göre degisirdi ama şimdi sinir bozucu sekilde 40 tan asagisi olmuyor
Kıyafett vermek ömrü uzatır bazen annem bize en sevdiğimiz birseyi verdırır zorla

Bu güzel bir inanç

Ohhh süper vallahi canım çok hoşuna gidecek bence aynen bir ortak yön daha

Gunaydin kizlarrr gec uyandim bugun derin uyumusum yorgunluk gitmemis vucudumdan off birde regl olcam olamiyorum dun olmaliydi yok olmadi ayaklarim bacaklarim sis tum vucudumu sis hissediyorumm kadin olmak cok zor hemde cokk zorr.......
vayy or
çok güzel sen de cıs bişey yiyeceğinde öğlen yemeği niyetine erkenden yiyorsun :))

ekim2009 kankim nerelerdesin kiz bak gece kusu gibi geliyosun dortte takip edemiyorumm senii gonderdinmi kardesini merak ediyorum seni sekerimm
angelina35 kusura bakma gülüm kardeşim gitmedi daha sabaha kadar rehin alıyor sanki sıpa beni laf bitmiyor çene yapıyoruz sabah benimkileri yollayıp sızıyorum öğlenle kahvaltı bir oluyor eşim geliyor ya öğlene yoksa hala uyurum :))
kardeşim varken de pc açıp yazamıyorum ki

uykusuzluktan geberiyorum midem de ağrıyor
sabah+öğle
1 yemek kaşığı melemen
2 kendi yaptığım poğaça
yarım k.k peynir
domates salatalık bir kaç zeytin
ara
süt (dolaptan soğuk )
çeyrek armut
akşam
tere roka (rokadan ötürü geberdim mide ağrısına)
yumurta büyüklüğünde 6 dolma köfte
2 bardak ayran

ya soğuk süt yada hem o hem roka sağ olsun yemek sonrası mideden kıvrandım bulanmaya başladı 1 saat sonrası çıkardım bulantı geçti gibi ağrı hala devam akşam 11 gibi yattım ilaç içicem diye eşim kaldırdı 1 e doğru
menüleri okuyamadım kızlar eminim tam gaz devam ediyorsunuzdur yarın beni döversiniz ben de sizi alkışlarım ancak:))

Çok güzel maşallah emeğinin karşılığı
Canim dün bile arti 300 dum. Bu hafta cumatesiye kadar hiç kaçamak yapmadım ama cumartesi sayamayacagim kadar yedim. Ben hiç beklemiyordum amacım bari sabit kalsam diyordum ama ne diyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…