- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.221
Canim bence hiç moralini bozma senin meto da çok hızlı bunu bu hafta fazlasıyla telafi edeceğini düşünüyorum
100 ün üzerindeyken benimde 40 dı.Şimdi 39 hatta azıcık bol bile oluyor.Kışlık çizme ve botları 39 alıyorum kalın çorap falan olur diye.Yazlıklar ve topuklular 38-38,5-39 değişiyor canımEvet aynen oyle teşekkürler anlayışlı arkadaşım
Ayakkabı numaran 1 numara degisti kacti sormasi ayipbenim 40 numara şimdi eskiden de kucuk degildi gerçi 38 39 arasi kaliba göre degisirdi ama şimdi sinir bozucu sekilde 40 tan asagisi olmuyor
Bi +400 gramda benden gelsin
Geçen hafta:74
Bu hafta: 74,4
Fark : + 400
Aslında +900 düm hafta sonundan sonra.Dünkü menüyle 500 gr gitmiş.Bugün de çok dikkat edip 400 den kurtulmak istiyorum.Zaten uyarı listesinde olacağımdan önümüzdeki hafta artı bildirim yapmamam gerek
Aynen öyle canım.Birbirimizi nasıl da tamamlıyoruz amabendensin kankitoş eş olarak uyum sağladık
inciiitanesi canım bu arada listemize katıldığın günden beri ilk artı bildirimin oldu.inşallah ilk ve son olur
yazın diğer kardeşimin düğünü için istanbul dayken gördüm 5 sene olmuştu nerdeyse görüşmeyeli bi denk gelememiştikekim2009 erkek kardeşin geldi burdaki kız kardeşlerini ihmal etmeye başladın.kıskanıyorum ama hahahahaaa şaka bi yana dolu dolu geçirin günlerinizi biz daha çok sohbetler ederiz ama uzak memleketlerde yaşayan kardeşler her zaman bir araya gelemiyor
günaydın kızlar
ben ekmeğin gözüne vurdum bu hafta aralarada derelerde çikolata çekirdek v.s. de yedim ama benim kilo aynı
ama yerken bir kere bile bu bana kilo aldırır diye aklıma gelmedi hiç düşünmedim
geçen hafta 102
bu hafta 102
bol leblebi kuru üzüm badem çok iyi yapmışsın sağlıklı ara öğünün harika bir avuç ye tabi miktarı zaten hep kendi avucunuzla bir tane diyor uzmanlarArkadaşlar ara ogün için bugün yanımda bundan getirdim bir avuç ici yesem normal herhalde değilmi
beynin hala çözülememiş sırları var ben zihin kontrolünün insanın hayatını değiştirdiğine inanıyorum allahın izniyle irademi değil zihin altımdaki yanlış inançları değişmeye çalışıyorumtebrikler canımgaliba herşey bilinçaltı bende yerken kesin artı olcam diye yedim sonuç artı
maşallahınAy ben çok mutluyum, ergenlerin tabiri ile ben şok
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 73.4
Bugün : 72.6
Fark: _ 800
sakın ha evde kalıp kv leri alıştırma eşin de sağ olsun git demiş gerisi kimseyi ilgilendirmez sen hiç eşin için endişelenme onlar ana oğul asla küsmez kırılmazlar birbirlerine hiç bişey olmaz merak etme git annen lere kafan rahatlasın keyfine bak kızzz:)))kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum gerçi bugün tartı günü ama
şimdi malum kaynanamlar bende eşimde sıkıldığım farkında sağolsun sıkılmamam için benim için her zaman elinden geleni yapıyor normalde bursa ya annemlere beni tek göndermezdi beraber gider gelirdik hep dün bana dedi sıkıldın bu hafta sonu seni göndereyim biraz kafan dağılsın dedi
bende gidip gitmemekte kararsız kaldım çünkü bu sefer eşimide kırmak istemiyorum eminim ben gidince eşime bir sürü laf söyleyecekler biz burdayız bizi saymıyor nereye gidiyor diye onunda bu duruma düşmesini istemediğim için kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
sakın ha evde kalıp kv leri alıştırma eşin de sağ olsun git demiş gerisi kimseyi ilgilendirmez sen hiç eşin için endişelenme onlar ana oğul asla küsmez kırılmazlar birbirlerine hiç bişey olmaz merak etme git annen lere kafan rahatlasın keyfine bak kızzz:)))
hiç sanmam eşin kendi git dediği için laf söyletmez kv lereama işte bu sefer meydanı da boş bırakır mıyım bana karşı doldururlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?