Haydi Yine Yeniden...

Eşine bunu çaktırmadan söyleyebilirsin ya laf olur mu falan diye. O da sana teminat verir muhtemelen. Bence de gitmelisin insan resmen 0 km oluyor. Daha fazla bunalmadan kendine gelmiş olursun. Benim kv bende olmadığı halde çocuklar beni bunaltinca bir gün annemlere gidiyorum çocuklarla. Resmen yenileniyorum sende kendini dinle arkadaşım

Günaydın kizlarrr kilo bildirimim
Gecen hafta 71:000
Bu hafta 70 800
Fark -200
Ayyy o kadar kacamaga super bi rakam kiz benim metobolizma iyi calisiyomus aslinda masallah diyimde nazar etmeyeyimm ayrica regl sisligi var hemde ne sislik daha bir damla oldu dahada yok cok agrim var gece hele belimden asagi kopuyo sandim niye boyle olduki

Bence de gitmelisin canım. Eşin demiş git diye zaten.. Başkasını ilgilendirmez.

Bekar mı kardeşin?

Eee madem öyle gelsin kilo bildirimi:

Geçen hafta: 73,200
Bu hafta: 72,500
Fark: 700 gram

Aslında artıdaydım ama dünü sıkı tuttum ve dünkü 1 saat zumba işe yaramış ödemler gitmiş. Hatta 800 gram aslında ama tartı oynuyo diye 700 diyorum. Bol yumurta süt cidden yağ yaktırıyo haklısınız kızlar denedim onayladım şimdi yine yumurta süt yicem alın bakalım bir de tartı fotosu çektim

Eklentiler

• 2016-03-01-10-44-51-616.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 32
ama işte bu sefer meydanı da boş bırakır mıyım bana karşı doldururlar mı
Canim esini sana karsi doldurmazlar ama derler biz burdayken niye gitti diye bide senin yanindayken diyemediklerini hep soylerler esin izin verdiyse git derim ama dondugunde neyle karsiilasirsin bilemem ama senin boyle bi kacamaga ihtiyacin var bosver hem bu sayade zoraki misafirlikte biter belki ne dersin

Kankim yaaa bravo sana maşallah sana çok yakın vermisiz nerdeyse aynı kilodayiz.. ve bende sana katılıyorum bende akşam sadece protein yediğim için gittiğine inanıyorum

Vayyyyyy hatun fotoda atmis valla kankiler sizi tebrik ediyorumm cok iyi kilo vermissiniz ..

M
Maşallah canım meto iyi gerçekten önümüzdeki hafta bu şişlik de gidince daha güzel vereceksin

Kankim yaaa bravo sana maşallah sana çok yakın vermisiz nerdeyse aynı kilodayiz.. ve bende sana katılıyorum bende akşam sadece protein yediğim için gittiğine inanıyorum

Hahahahaha vaaayyyy canınaaaa anlaşmalı gibiyiz vallahi sana da bravo

angelinammm süpersin havalar ısınınca metabolizma da hızlanıyor bundan sonra inşallah hep bol eksili bildirimler yaparız:))
regl sökülsün diye adaçayı iç iyi gelir zorluyor ya seni ondan beline vuruyor ağrı yapıyor sıcak tut belini gülüm

İşte ben de o yüzden tedirginim şimdi sürekli eşimin yanında ben olduğum için birşey diyemiyorlar eğer gidersem 3 gün başbaşa kalacaklar geldiğimde ters teperse diye korkuyom

tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…