- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.241
Eşine bunu çaktırmadan söyleyebilirsin ya laf olur mu falan diye. O da sana teminat verir muhtemelen. Bence de gitmelisin insan resmen 0 km oluyor. Daha fazla bunalmadan kendine gelmiş olursun. Benim kv bende olmadığı halde çocuklar beni bunaltinca bir gün annemlere gidiyorum çocuklarla. Resmen yenileniyorum sende kendini dinle arkadaşımkızlar ben size bir şey danışmak istiyorum gerçi bugün tartı günü ama
şimdi malum kaynanamlar bende eşimde sıkıldığım farkında sağolsun sıkılmamam için benim için her zaman elinden geleni yapıyor normalde bursa ya annemlere beni tek göndermezdi beraber gider gelirdik hep dün bana dedi sıkıldın bu hafta sonu seni göndereyim biraz kafan dağılsın dedi
bende gidip gitmemekte kararsız kaldım çünkü bu sefer eşimide kırmak istemiyorum eminim ben gidince eşime bir sürü laf söyleyecekler biz burdayız bizi saymıyor nereye gidiyor diye onunda bu duruma düşmesini istemediğim için kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Çok sağol canım benim sizin sayenizdemaşallahınvar yine tebrikler arkadaşım
kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum gerçi bugün tartı günü ama
şimdi malum kaynanamlar bende eşimde sıkıldığım farkında sağolsun sıkılmamam için benim için her zaman elinden geleni yapıyor normalde bursa ya annemlere beni tek göndermezdi beraber gider gelirdik hep dün bana dedi sıkıldın bu hafta sonu seni göndereyim biraz kafan dağılsın dedi
bende gidip gitmemekte kararsız kaldım çünkü bu sefer eşimide kırmak istemiyorum eminim ben gidince eşime bir sürü laf söyleyecekler biz burdayız bizi saymıyor nereye gidiyor diye onunda bu duruma düşmesini istemediğim için kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Bekar mı kardeşin?yazın diğer kardeşimin düğünü için istanbul dayken gördüm 5 sene olmuştu nerdeyse görüşmeyeli bi denk gelememiştik
şimdi tek ikimiz olunca konuşacak çok şey oluyor gece 1 gibi burada yazarken bi baktım kalkmış mutfağa geldi yine sohbet derken saat 3 buçukta yattık :)))
Canim esini sana karsi doldurmazlar ama derler biz burdayken niye gitti diye bide senin yanindayken diyemediklerini hep soylerler esin izin verdiyse git derim ama dondugunde neyle karsiilasirsin bilemem ama senin boyle bi kacamaga ihtiyacin var bosver hem bu sayade zoraki misafirlikte biter belki ne dersinama işte bu sefer meydanı da boş bırakır mıyım bana karşı doldururlar mı
Kankim yaaa bravo sana maşallah sanaEee madem öyle gelsin kilo bildirimi:
Geçen hafta: 73,200
Bu hafta: 72,500
Fark: 700 gram
Aslında artıdaydım ama dünü sıkı tuttum ve dünkü 1 saat zumba işe yaramış ödemler gitmiş. Hatta 800 gram aslında ama tartı oynuyo diye 700 diyorum. Bol yumurta süt cidden yağ yaktırıyo haklısınız kızlar denedim onayladımşimdi yine yumurta süt yicem alın bakalım bir de tartı fotosu çektim
malesef halaa bekar 34 oldu geçen evde kalacaakkk sıpaaaaBekar mı kardeşin?
Vayyyyyy hatun fotoda atmis valla kankiler sizi tebrik ediyorumm cok iyi kilo vermissiniz ..Eee madem öyle gelsin kilo bildirimi:
Aslında artıdaydım ama dünü sıkı tuttum ve dünkü 1 saat zumba işe yaramış ödemler gitmiş. Hatta 800 gram aslında ama tartı oynuyo diye 700 diyorum. Bol yumurta süt cidden yağ yaktırıyo haklısınız kızlar denedim onayladımşimdi yine yumurta süt yicem alın bakalım bir de tartı fotosu çektim
Maşallah canım meto iyi gerçektenGünaydın kizlarrr kilo bildirimim
Gecen hafta 71:000
Bu hafta 70 800
Fark -200
Ayyy o kadar kacamaga super bi rakam kiz benim metobolizma iyi calisiyomus aslinda masallah diyimde nazar etmeyeyimmayrica regl sisligi var hemde ne sislik daha bir damla oldu dahada yok cok agrim var gece hele belimden asagi kopuyo sandim niye boyle olduki
Kankim yaaa bravo sana maşallah sanaçok yakın vermisiz nerdeyse aynı kilodayiz.. ve bende sana katılıyorum bende akşam sadece protein yediğim için gittiğine inanıyorum
Kankim cok pis gaza geldim kankilere bak nasil guzel kilo vermisler haftaya bizde iyi bir bildirim yapalim yaa ...malesef halaa bekar 34 oldu geçen evde kalacaakkk sıpaaaa
angelinammm süpersin havalar ısınınca metabolizma da hızlanıyor bundan sonra inşallah hep bol eksili bildirimler yaparız:))Günaydın kizlarrr kilo bildirimim
Gecen hafta 71:000
Bu hafta 70 800
Fark -200
Ayyy o kadar kacamaga super bi rakam kiz benim metobolizma iyi calisiyomus aslinda masallah diyimde nazar etmeyeyimmayrica regl sisligi var hemde ne sislik daha bir damla oldu dahada yok cok agrim var gece hele belimden asagi kopuyo sandim niye boyle olduki
Vayyyyyy hatun fotoda atmis valla kankiler sizi tebrik ediyorumm cok iyi kilo vermissiniz ..
Canim esini sana karsi doldurmazlar ama derler biz burdayken niye gitti diye bide senin yanindayken diyemediklerini hep soylerler esin izin verdiyse git derim ama dondugunde neyle karsiilasirsin bilemem ama senin boyle bi kacamaga ihtiyacin var bosver hem bu sayade zoraki misafirlikte biter belki ne dersin
allah iyiliğini versin emi inanamadın mı hahahah süpersinHahahaha napim mutlu oldum değişik bişi yapim dedimkendim bile inanamadım çünkü. Sağol canım.
Vayyyyyy hatun fotoda atmis valla kankiler sizi tebrik ediyorumm cok iyi kilo vermissiniz ..
Eee madem öyle gelsin kilo bildirimi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?