Haydi Yine Yeniden...

Kankim cok pis gaza geldim kankilere bak nasil guzel kilo vermisler haftaya bizde iyi bir bildirim yapalim yaa ...
doğru diyorsun haftaya bizde iyi bildirim yapalım sen zaten eksi bildirim yaptın da ben aynı çıktım üstelik gece 2 de 2 tane küçük muz yemiştim hehehe hem benim onlardan neyim eksik 30 kilo fazlam bilene var pehhh

İşte ben de o yüzden tedirginim şimdi sürekli eşimin yanında ben olduğum için birşey diyemiyorlar eğer gidersem 3 gün başbaşa kalacaklar geldiğimde ters teperse diye korkuyom
denemeden bilemezsin gülüm ters mi teper o 3 günde hasret mi olur muhabbetiniz mi artar allah bilir

inciiitanesi bence de git canim.sen gitmek istesen de esin oyle yollasa belki laf olurdu ama simdi kendisi soylemis.annesi de birsey dese bile ben yolladim der.hem doldursalar nolcak.esin sana bu kadar asikken bence kim ne yaparsa yapsin sana karsi negatif davranmayacaktir.
git aileni gor tevafukun dedigi gibi yenilen gel.hem onlar da ne kadar sevinirler gidersen.kendi anneni de dusun yani.kiziyla basbasa otursun hem bu sefer damat olmadan kayinvaliden de iki uc gun hareket etsin yani.biblo gibi oturmasin artik ama dondugunde evin ne halde olur bilemem

İşte ben de o yüzden tedirginim şimdi sürekli eşimin yanında ben olduğum için birşey diyemiyorlar eğer gidersem 3 gün başbaşa kalacaklar geldiğimde ters teperse diye korkuyom
Fistik soylemek isteyen arada derede hatta esin isteyken bile soyler kalsinlar ucgun bisey olmaz acik ogluna yemek yapsin yeter bu kadar tembellik evine gidince zorlanmasin dimi he he he korkma esin izin vermis konus bu konuyu bozulacaksada simdiden bozulsun amannn takilma bosver ince dusunme biraz relax ol hem belki esinin konusacaklari vardir bellimi olur senin yaninda demiyodur bisey

eşim sağolsun zaten git diyor farkında stresimin annemler zaten gel diye bekliyorlar giderim galiba :)

herkes aynı fikirde gideceğim sanırım cuma akşam gider pazar akşam dönerim diye düşünüyorum

Ayyy delirdim hesabım kilitlendi sımdı girebilirdım
Gecen hafta 71.9
Guncel 71.0 -900
Spordan sonra 70.8 gordum ama gecersız şimdi cunku hEp uyanır uyanmaz tartılıyorum
Oh oh maşallah tebrikler canim. hatun sporunu bile yapmış helal sana

valla peşin soyliyim bugün zaten eşimin doğum günü kacamaklarim olacak ama tabi ucunu kaçırmadan

Günaydın arkadaşlar ama benim için pek aydın bi gün değil sanırım geçen hafta 65.9 şimdi 66.5 +600 gözüküyorum napacağıma karar veremiyorum artık

HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. Filik ...................... -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ tevafuk55 ................... -0,8 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .......................... D Deligonul783 ................. -0,7 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
HAFTAYA MUTLAKA EKSİ BİLDİRİM YAPILACAK !!!
1- M Melrin = +0,6 kg
2- inciiitanesi = +0,4 kg
3- tomurcukkk = +0,4 kg

ellerine sağlık canım
ben uyarımı aldım
sizleride tebrik ederim arkadaşlar Filik tevafuk55 D Deligonul783

Ellerine sağlık canım çok hızlısın vallahi kızlar tebrik ediyorummm
Filik tevafuk55

BU HAFTA TOPLAMDA 1,5 KİLO VEREREK TEVAFUK VE BUTTERFLY HAFTAYI BİRİNCİ BİTİREN DİYET EŞİ OLDULAR.TEBRİKLER...
1-butterfly143 + tevafuk55 = -1,5 kg
2-Asyam + Melrin = -0,3kg
3-ekim + angelina = -0,2 kg
4-tomurcuk + incitanesi = +0,8 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…