- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.281
BU HAFTA TOPLAMDA 1,5 KİLO VEREREK TEVAFUK VE BUTTERFLY HAFTAYI BİRİNCİ BİTİREN DİYET EŞİ OLDULAR.TEBRİKLER...
1-butterfly143 + tevafuk55 = -1,5 kg
2-Asyam + Melrin = -0,3kg
3-ekim + angelina = -0,2 kg
4-tomurcuk + incitanesi = +0,8 kg
Kızlar kim karakuş tatlısından bahsediyodu? Show da nurselin mutfağında yapıyolar şu an.
Evet eşler de birbirinden sorumlu sonuçta.Eşinin emeğinin boşa çıkmaması için diğeri de dikkat etmeli ve güzel kilo vermeli.çok güzel olmuş sonuncuyuz ama haftaya birinci olcaz inşallah
ben bahsediyordum canım anaannem çok güzel yapar
adana kozan :)
BU HAFTA TOPLAMDA 1,5 KİLO VEREREK TEVAFUK VE BUTTERFLY HAFTAYI BİRİNCİ BİTİREN DİYET EŞİ OLDULAR.TEBRİKLER...
Şaşırtmak için napsam acaba fikirlere açığımHerkese tesekkur ediyorum bende hepimizi kutluyorum bır hafta daha mucadele verdiktevafuk55 ve D Deligonul783 sızı ayrıca tebrik ederim
tomurcukkk ve inciiitanesi evet kacamak yaptınız ama cok degildi bu kadarını haketmednız yarına normale doner sınız ınsallh
M Melrin gercekten sasirdim neden boyle oldu sen uzun suredir bu isin ıcındesın akıl vermek hıc haddim degil ama bıraz sasırtsan mı meto yu yoksa daha fazla diyet spor ne yapılabilir kı yaptın herseyi
ekim2009 gayet iyi ama insallah haftaya eksiye gecer sın
angelina35 200 de az degıl o kadar cıssa ıyı bıle bence gayet
Şaşırtmak için napsam acaba fikirlere açığım
Bazen öyle sorunlar yaşanıyor canım.olsun iyi ol da site şurda dursun.Ya tomurcuk her seferinde giris istiyor ve surekli basarisız oturum dan dolayı hesabınız kılıtlendı dıyor 15 kere tekrarlayıp zor giriyorum sabahta oyle oldu
Reglim bitsin bende yeşil çaya başlıcam inşallahCanım yeşilçay felan içiyor musun
Reglim bitsin bende yeşil çaya başlıcam inşallah
Bakarsın yarına kurtulmuş oluruz artılardan.Sonra tam gaz devam ve haftayı kaçamaksız kapatırsak bence 1er kilo veririz biz öbür salıyagerçi ben bu hafta yeşil çayda içtim ama yinede kurtulamadım artıdananlamdım zaten bakalım sabah tartılacam tekrar ne olcak
Bakarsın yarına kurtulmuş oluruz artılardan.Sonra tam gaz devam ve haftayı kaçamaksız kapatırsak bence 1er kilo veririz biz öbür salıya
Ellerine saglik tomurcuk kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaslar haftaya insallah sizlerde eksiler gorursunuzEki Görüntüle 1786150
HAFTANIN BİRİNCİSİ .......................Filik ...................... -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................tevafuk55 ................... -0,8 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .......................... D Deligonul783 ................. -0,7 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!HAFTAYA MUTLAKA EKSİ BİLDİRİM YAPILACAK !!!
1- M Melrin = +0,6 kg
2-inciiitanesi = +0,4 kg
3-tomurcukkk = +0,4 kg
Aaa bu cok guzel olmus canim yaa ucuncu olmusuz biz haftaya bakalim nasil olcak merakla bekliyorummBU HAFTA TOPLAMDA 1,5 KİLO VEREREK TEVAFUK VE BUTTERFLY HAFTAYI BİRİNCİ BİTİREN DİYET EŞİ OLDULAR.TEBRİKLER...
Içiyorum içine çubuk tarçın, tane karabiber koyuyorumCanım yeşilçay felan içiyor musun
Içiyorum içine çubuk tarçın, tane karabiber koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?