Haydi Yine Yeniden...

çok güzel olmuş sonuncuyuz ama haftaya birinci olcaz inşallah

Aaa çok iyi olmuş canım süper fikir :))) aferin benle kankitoma

Herkese tesekkur ediyorum bende hepimizi kutluyorum bır hafta daha mucadele verdik tevafuk55 ve D Deligonul783 sızı ayrıca tebrik ederim
tomurcukkk ve inciiitanesi evet kacamak yaptınız ama cok degildi bu kadarını haketmednız yarına normale doner sınız ınsallh
M Melrin gercekten sasirdim neden boyle oldu sen uzun suredir bu isin ıcındesın akıl vermek hıc haddim degil ama bıraz sasırtsan mı meto yu yoksa daha fazla diyet spor ne yapılabilir kı yaptın herseyi
ekim2009 gayet iyi ama insallah haftaya eksiye gecer sın
angelina35 200 de az degıl o kadar cıssa ıyı bıle bence gayet

Şaşırtmak için napsam acaba fikirlere açığım

Ya tomurcuk her seferinde giris istiyor ve surekli basarisız oturum dan dolayı hesabınız kılıtlendı dıyor 15 kere tekrarlayıp zor giriyorum sabahta oyle oldu
Bazen öyle sorunlar yaşanıyor canım.olsun iyi ol da site şurda dursun.
Tebrik ederim bu arada.emeğinin karşılığını almak ne güzel öyle değil mi.Maşallah neredeyse 1 kilo gitti bu hafta bak.Sırrı ekmeği azaltman mı sporu artırman mı yoksa her ikisi de mi :)

gerçi ben bu hafta yeşil çayda içtim ama yinede kurtulamadım artıdan anlamdım zaten bakalım sabah tartılacam tekrar ne olcak
Bakarsın yarına kurtulmuş oluruz artılardan.Sonra tam gaz devam ve haftayı kaçamaksız kapatırsak bence 1er kilo veririz biz öbür salıya

Ellerine saglik tomurcuk kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaslar haftaya insallah sizlerde eksiler gorursunuz

Aaa bu cok guzel olmus canim yaa ucuncu olmusuz biz haftaya bakalim nasil olcak merakla bekliyorumm

Oglen oglusu okula biraktim kosa kosa pazara gittim benim oglusumun cani dolma cekmis ama yesil dolma ustunde domatesi olandan anam butun pazari talan ettim bi yerde buldum kucuklu curuklu neyse sectim yarim kiloda yaptik pasanin dolmasini yemekle ugrasiyodum ic biraz artti kabak doldurdum ee kabagin ici ne olcak kavurdum onuda sarimsakli yogurt doker yeriz artik off cok yoruldum valla bi saat sonra oglusu almaya giderim yemekti bulasikyi hopp aksam oluveriyo bugun bir de sicak var tişört le gez o derece yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…