Haydi Yine Yeniden...

kızlar burda okudum b12 ve d vitamini eksikliği de bebek için ebgelmiş ben bu testleri hangi bölümden randevu alıp yaptırabilirim dahiliyeden mi kadın doğumdan mı

Canım dahiliyeye git d vitamini için hidroksi vitamin ve b vitaminleri baktırmak istiyorum de.

Ben de rüyamda hamileydim tekme atıyodu bebiş gerçek gibiydi.. Doktor diyodu ki bir oğlunuz daha olacak.. Ayyy şu an psikolojim hiç hazır değil. Allah sana versin önce inciiitanesi aslında istiyorum arayı açmadan ama hamileliğin zorluğu ve doğum aklıma geliyo ilk kırk gün zaten zor geçiyo. Bunlar aklıma geliyo vazgeçiyorum ama her şeye rağmen çok güzelll...

amin canım o güzelliği bende yaşarım inşallah

İlk menü benden
Sabah
7-8 goji berry, 3 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 etimek, yarım çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, yeşil çay,1 kurabiye
Ara
Avuç içinden az fındık, 3 gün kurusu, Türk kahvesi
Öğle
4 yemek kaşığı susuz tarafından kıymalı bamya,yoğurt ( ev yapımı) , 1 etimek
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
Akşam
1 kase brokoli çorbası, 3-4 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği, yoğurt, salata
Ara Türk kahvesi

Bir menü de benden gelsin:
tevafuk55

Kahvaltı

1 yumurtadan peynirli omlet
3 y.zeytin,1 s.zeytin
yarım domates salatalık
2 yeşil soğan, 1 bardak süt
1-2 tel peynir,1 dilim tb

geç öğlen
1,5 kepçe tarhana çorba,
1 dilim tb

ara
şekersiz nescafe
2 eti puf

akşam
bir kepçe etli bezelye yemeği, 5-6 kaşık kabak yoğurtlama

ara
1 mandalina
1 dilim ayva

eti puf çoklu pakette olanlardan yani tekli eti puftan daha küçük yediklerim. hiç tatlı bişi yemeyince böyle canım istiyo yiyorum arada. belki yemesem daha çok kilo veririm ama şu an kilo verimimden memnunum ya sizce kızlar?

Gayet güzel bir menü canım. Zaten böyle menülerle nasıl artı oldun hayret ettim. Spor da yapıyosun.. Acaba vücut duraklamaya mı girdi ki anlamadım gitti. Bi detoks mu yapsan acaba..

afiyet olsun canım bu gji berry kahvaltı ile birlikte öyle yiyormusun yoksa çay gibi mi demliyosun

eti puf neden 2 tane diyecektim küçük demişsin zaten onun haricinde göze batan bir şey yok canım afiyet olsun

merhabalar tomurcukkk
SABAH
1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı labne ekmek arası

ARA
1 avuç içi kuruyemiş leblebi ağırlıklı

ÖĞLE
1 kase yayla çorba
2 köfte
1 kase salata

ARA
1 avuç içi kuruyemiş leblebi ağırlıklı

AKŞAM
1 muz
1 bardak kahveli süt

3,5 litre su

bitter cikolata yada hurma bulundur canim elinin altinda.bu tur istekler bastirdiginda onlardan atarsin agzina.etipufdan daha masum olur hemde gonlun rahat eder.
masallah kilo vermen guzel ama.emzirmenin faydasi sanirim

Menu super.
Su toplam mi 4 e tamamlar misin yoksa?
bi de muz ve sut kabiz yapabilir canim dikkat et ondan arti cikiyor olmayasin sakin

inciiitanesi
sabah
1 salatalik
ceyrek domates
1 kk tulum peynir
3 adt yesil zeytin
1 adt etimek

ara
1 bardak sut

oglen
3 yk tavuk sote
1 dilim tam bugday ekmekgi

ara
1 kucuk tulumba talisi ( patron aldi ya poooofffff )
2 lokma simit

Ara
1 hurma

aksam
3 yk kiymali kapuska
yarim yufkadan ispanakli gul borek

cok sacma bi menu oldu kabul ediyorum

bitter cikolata yada hurma bulundur canim elinin altinda.bu tur istekler bastirdiginda onlardan atarsin agzina.etipufdan daha masum olur hemde gonlun rahat eder.
masallah kilo vermen guzel ama.emzirmenin faydasi sanirim

Yok canım önceden de emziriyodum ama veremiyodum. Az az sık sık yemek! Formül bu. Hep söylüyorum. Biraz da spor. İkisi olunca bi de emzirince tabi gidiyo haklısın. Bitter severim doğru diyosun öyle yapayım. Son iki tane puf kalınca yiyiverdim. Aslında hurma da olacaktı evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…