Haydi Yine Yeniden...

Senin süper menülerinden bir tane daha :))
Wc rahat çıkıyo musun bilmiyorum ama hem muz hem leblebi kabız yapabilir canım aklında olsun.

Aslında fena değil canım az yemişsin. Ama akşamki börek yerine yoğurt salata çorba olabilirdi. Sabah kahvaltıda yerdin. O tatlıdan yemesen ayıp olurdu zaten.

ellerine sağlık canım
ben uyarımı aldım
sizleride tebrik ederim arkadaşlar @Asyam13 tevafuk55 D Deligonul783

Ellerine saglik tomurcuk kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyen arkadaslar haftaya insallah sizlerde eksiler gorursunuz
Kızlar çok teşekkür ederim kendi adıma
Bende eksideki herkesi tebrik ediyorum diğer arkadaslarinda inş haftaya eksi gorecegine inanıyorum

Melrin menülerin harika hem az yiyorsun hem spor yapıyorsun. Neden artı gördüğünü inan bilmiyorum. Bencede metoyu sasirt..

Kankim yine güzel bir menü gerçekten sem bu işi biliyorsun

Kankiler sizin menulerinizi hep beğeniyorum :) tomurcuk börek öğlen olsaydı sıfır zarar ama akşam olunca beni direkt etkiliyor bu arada bendede bugün akşam börek var

@Asyam13 tevafuk55 D Deligonul783 tebrikler hatunlar yüz aklarımız gururlarımız kurban olurum sizi yaradanaaa

M Melrin inciiitanesi tomurcukkk kızlar ciddi diyorum öylesine değil bence siz nazara geldiniz üzülmek moral bozmak motivasyonu yere sermek yokkkk önümüzdeki maçlara bakıcaz
angelina35 ortağım bi tenem haftaya yüzünü kara çıkarmıycam bacım ben de eksi bildirim yapıcam allahın izniyle

Arkadaslar ben bugun kendime izin verdim hem de demiştim eşimin d. Günü diye
Menum D Deligonul783
Sabah: 1 h. Yumurta, 1 çay k labne, 3 zeytin

Öğle: 2 kaşık yeşil mercimek salatas
2 kaşık patates salatası
5 lahana sarması

Ara:kahve ve iki tane İncirli tatli

Aksam: 1 kepçe çorba
4 kaşık kabak havuç yogurtlu Kızartma
4 tane kabak tatlısı
1 tane uzun sigara böreği
2 buçuk litre su

Yaz yaz bitmedi Ayy utandım kendimden
Ama bu haftanın tek kaçamağı inş telafi edecem

Iyi aksamlar kizlarr
ekim2009 iste menummm
Sabah 2 dilim tb ekmek
Biraz tel peynir vede orgu peynir
Uc dort dilim domates
Birazda roka
Oglen : bir kibrit kutusu buyuklugunde patatesli havuc yogurtlu ve pulbiberli
Sekersiz cay
Aksam : iki adet biber dolma ufacikti ikiside
Uc catal kabak yogurtlamasi pulbiberli
Yarim dilim tb ekmek
Simdide cay iciyorumm cok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi ve basimda agri var az once ufaklik durmus bana yuvarlak tatli yap diyo ayy bu cocuk benim diyetimi sabote ediyo ama bu ara surekli bana sunu yap bunu yap diyo bende yapamam dedim ben bugun sinif baskani oldum baskan ne derse yapilir diyo diktatörlüğe bak senn

Tamamdir ortim sen eksi olcam diyosan olursun gel kiz haftaya tozu dumana katalim senle he heyttt

Dogum gunu kutlu olsun esinin neyse canim sen gecenin ilerleyen saatlerinde bi kutlama daha yapar yakarsinn kizzzz

Yani şimdi doğruyu söylemek gerekirse tatlı yemissin keşke börek yemeseymissin ama olsun yemissin artık iyi düşünelim iyi olsun afiyet olsuncanim

Leblebi bana iyi geliyor canım ya tuvalet açısı dan

Evet karnını güzel doğurmuş nefsini mutlu etmişsin afiyet olsun hakkettiniz eskilerle

Menüyü beğendim biber dolması istedi canım bu hafta yapayım inş

Aynen senin ufaklık seni yoldan cikaricak ama menun güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…