Haydi Yine Yeniden...

Günaydıııınlaaaar,dün akşam yine net yoktu evde.hoş olsa da pek giremezdim çünkü misafirlerim vardı.eşimin yengesini davet ettim sonra iki komşu daha geldi sohbet muhabbet 12 de kalktılar.
Veeeeee sabah tartıldım artımdan kurtulmuşuuum inciiitanesi
Demekki neymiş ekimciğimin dediği kaçamak yapınca pişman olmayıp kilo yapacağını düşünmemeliymişiiiizzz

kesinlikle biz lokmayı yutarken kilo alcam diye yutuyoruz pozitif düşüneceğiz artık

kesinlikle biz lokmayı yutarken kilo alcam diye yutuyoruz pozitif düşüneceğiz artık
Valla dün tulumbaydı börekti derken aslında ümitsizdim tartıdan ama yerken bi tanecik tulumbadan bişey olmaz düşüncesiyle yemiştim.
Akşam bol su ve çay içtim.Yatmadan biraz önce de tarçınlı sıcak tüt ve sabah eksimi gördüm

evet canım artıdan kurtuldum geçen haftaki kilom döndüm yani benim için yeni başladı bu hafta :)
tomurcukkk bu haftanın birincisi olcaz değil mi
Yok yeaaaa olmaz kabul etmeyiz yani birinci belli de ikinci kim olacak acaba
degil mi kankim @butterfly143
Şaka bi tarafa sevindim ikiniz için de bende bu sabah küçük bi artı gördüm
ama o eksiler bu ra ya ge le cek

Yok yeaaaa olmaz kabul etmeyiz yani birinci belli de ikinci kim olacak acaba
degil mi kankim @butterfly143
Şaka bi tarafa sevindim ikiniz için de bende bu sabah küçük bi artı gördüm
ama o eksiler bu ra ya ge le cek

aslında bi anlık artı görmek moralimizi bozuyor ama hemende normale dönüyoruz biz yaparız bu hafta baya çekişmeli olcak sanırım

Biz de seni seviyoruz canım.İyi ki gelmişsin ve iyi ki tanımışız seni.Menü bildirme ve motivasyonla oluyor bence bu işler.Ve sen bunu çok güzel başardın.Tebrik ediyorum inşallah hedefine de beraberce ulaşırız ve kilo korumaya geçeriz

Çok teşekkürler tomurcugum inşallah o günleri de hep beraber görürüz

Günaydın kadim dostlarim... bu sene kiş bize cok zor gecti. 1 aydir giremedim hic diyet falanda yapmadim. Goruntumden rahatsizim tabiki. Hele ki düğüne bu kadar az kalmışken yani.bu gelemedigim bir ay boyunca yine hastalik ve misafirle gecti. Oglum cok zir iki tane azi dis cikardi ama ailece mahvolduk geceler boyu aglamalar salyalar agzinin ici hep yara oldu. Sonra 1 hafta yatılı misafirim geldi.
Simdi isekocam hasta cumadan beri. Rapor aldi evde yatıyor. Birde nazli ki sormayin...
ama aklim sizlerdeydi.... geri dönüşsüz gelmek istiyorum. Siz olmadan yapamadim yapamiyorum da. .. tomurcukkk kabul edersen sali kilo bildirimi ile gelmek istiyorum. Ben diyete basliyorum ve başladım dedikce hep bozanlar oldu. Onlara inat basarmaliyim

hoşgeldin canım

Bizlerde seni cok seviyoruz fistik daha durr beraber koruma gunleri yapcezz sekerim

Canim ik sayfayi okudum da eşlésme yapmissin beni de biriyle eşleştir. Motivasyona ihtiyacim var.
Hoşgeldin yine yeniden canım :) Kuralları okumuşsun zaten günlük menü bildirimi zorunlu.kilo bildirimi salıları zorunlu.uyarı listesinde olan bir sonraki haftaya eksi olması zorunlu vs.
eşlerden istediğin gruba üçüncü olarak ekleyebilirim seni.eşler birbirinin menüsünü değerlendirme sorumluluğunda.
umarım bu sefer kalıcı olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…