- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.361
Günaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
bazen hayatın monoton bir hal alması da yorgun ve incitanesinin dediği mutsuz yapabilir canım.sıkılmış olabilir misin birtakım şeylerden?Günaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
Umarim sadece bahar yorgunlugudur canım. Ben de bu durum dillendirnedigim sıkıntılar yüzünden olur. Içimde biriktirince aynen senin dediğin gibi hissediyorumGünaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
Günaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
Kızlar akşam arkadaşım yemeğe çağırdı saat 6 buçuk 7 gibi. Maklube yapacak çorba da olur. Ne yiyeyim ne kadar yiyeyim ? D Deligonul783 arkadaşım nerelerdesin
Canim şu an günüm baya hafif geçti oraya gitmeden bi ara yapayım olmadı. Orada da bir kepçe çorba, 3 Kasik Maklube alırım tabsgima gerisini de yoğurt salata olur mucanım çorba iç önce onunla karnını doyur
makbulenin etinden salatasından yoğurdundan ye bi kaç kaşık da pilav al
günü hafif geçir yada tok git biraz
Canim şu an günüm baya hafif geçti oraya gitmeden bi ara yapayım olmadı. Orada da bir kepçe çorba, 3 Kasik Maklube alırım tabsgima gerisini de yoğurt salata olur mu
valla ben hiç pişirmedim.tv de ve inernette çok gördüm tarifini.kalorisi yağ durumu nedir bilemem.bizimKızlar akşam arkadaşım yemeğe çağırdı saat 6 buçuk 7 gibi. Maklube yapacak çorba da olur. Ne yiyeyim ne kadar yiyeyim ? D Deligonul783 arkadaşım nerelerdesin
Yok yeaaaa olmaz kabul etmeyizyani birinci belli de ikinci kim olacak acaba
degil mi kankim D Deligonul783
Şaka bi tarafa sevindim ikiniz için de bende bu sabah küçük bi artı gördüm
ama o eksiler bu ra ya ge le cek
Kızlar akşam arkadaşım yemeğe çağırdı saat 6 buçuk 7 gibi. Maklube yapacak çorba da olur. Ne yiyeyim ne kadar yiyeyim ? D Deligonul783 arkadaşım nerelerdesin
100 gr i yaklaşık 5 kaşığı 250 kalorivalla ben hiç pişirmedim.tv de ve inernette çok gördüm tarifini.kalorisi yağ durumu nedir bilemem.bizimekim2009 yapar o yemeği.gelirse fikir verir sana.etinden fazla ye bişey olmaz pilav kısmından 2 kaşık falan alırsın
Oğlum ateşleniyo dünden berialttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti
Ay geçmiş olsun canım bizimkide iki . gündür iyi değil.iki gecedir uykusuzuz Burnu akıyor hafif öksürük. Ne zaman böyle olsa bizde de dış çıkar. Sanırım 8. Geliyor.Oğlum ateşleniyo dünden berialttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti
Geçmiş olsun canım.diş zor gerçekten.varsa diş jeli de sür rahatlasın yavrucak.Oğlum ateşleniyo dünden berialttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti
Vallahi o dis bizde o kadar zor cikti ki seni anlayabiliyorum 20 gun cektik. Zaten ara arada cekiyorduk sancisini ama cikmaya yakin azgi hep yara oldu. Hemencik cikarir insaallah.
Ay geçmiş olsun canım bizimkide iki . gündür iyi değil.iki gecedir uykusuzuz Burnu akıyor hafif öksürük. Ne zaman böyle olsa bizde de dış çıkar. Sanırım 8. Geliyor.
Diş jeli dene canım baya iyi geliyor çocuklara. Köpek dişi kızımın zor çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?