Haydi Yine Yeniden...

Günaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
bazen hayatın monoton bir hal alması da yorgun ve incitanesinin dediği mutsuz yapabilir canım.sıkılmış olabilir misin birtakım şeylerden?

Günaydın kizlar halsiz vede yorgun uyandim uc gundur boyleyim hasta desem degilim hasta degilim desem o da degilim yorgunum dostlarim yorgunum
Umarim sadece bahar yorgunlugudur canım. Ben de bu durum dillendirnedigim sıkıntılar yüzünden olur. Içimde biriktirince aynen senin dediğin gibi hissediyorum kendine güzellik yap canım akşam eşine söyle kendi istediğin bir şey yap. Tek başına yürüyüş veya bi arkadasinla görüşmek iyi gelebilir

Kızlar akşam arkadaşım yemeğe çağırdı saat 6 buçuk 7 gibi. Maklube yapacak çorba da olur. Ne yiyeyim ne kadar yiyeyim ? D Deligonul783 arkadaşım nerelerdesin

canım çorba iç önce onunla karnını doyur
makbulenin etinden salatasından yoğurdundan ye bi kaç kaşık da pilav al
günü hafif geçir yada tok git biraz

canım çorba iç önce onunla karnını doyur
makbulenin etinden salatasından yoğurdundan ye bi kaç kaşık da pilav al
günü hafif geçir yada tok git biraz
Canim şu an günüm baya hafif geçti oraya gitmeden bi ara yapayım olmadı. Orada da bir kepçe çorba, 3 Kasik Maklube alırım tabsgima gerisini de yoğurt salata olur mu

Kızlar akşam arkadaşım yemeğe çağırdı saat 6 buçuk 7 gibi. Maklube yapacak çorba da olur. Ne yiyeyim ne kadar yiyeyim ? D Deligonul783 arkadaşım nerelerdesin
valla ben hiç pişirmedim.tv de ve inernette çok gördüm tarifini.kalorisi yağ durumu nedir bilemem.bizim ekim2009 yapar o yemeği.gelirse fikir verir sana.etinden fazla ye bişey olmaz pilav kısmından 2 kaşık falan alırsın

Hahahaha aynen 1. Biziz de 2.ler kimler bilemiciiiimmm

Azar azar ye canım yapacak bişey yok. Pilavlı zaten ana yemek ayırma gibi bi şansın yok. Ama illaki sulu yemek olur. Maklubeden az alırsın yanına başka yemekten alırsın.

100 gr i yaklaşık 5 kaşığı 250 kalori
Bende yaptım önceden güzel bi yemek görüntüsü şahane olmuştu dediğin mantıklı canım pilav az et ve sebzesi çok

Oğlum ateşleniyo dünden beri alttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti

Oğlum ateşleniyo dünden beri alttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti

Vallahi o dis bizde o kadar zor cikti ki seni anlayabiliyorum 20 gun cektik. Zaten ara arada cekiyorduk sancisini ama cikmaya yakin azgi hep yara oldu. Hemencik cikarir insaallah.

Ay geçmiş olsun canım bizimkide iki . gündür iyi değil.iki gecedir uykusuzuz Burnu akıyor hafif öksürük. Ne zaman böyle olsa bizde de dış çıkar. Sanırım 8. Geliyor.
Diş jeli dene canım baya iyi geliyor çocuklara. Köpek dişi kızımın zor çıkmıştı

Geçmiş olsun canım.diş zor gerçekten.varsa diş jeli de sür rahatlasın yavrucak.

Vallahi o dis bizde o kadar zor cikti ki seni anlayabiliyorum 20 gun cektik. Zaten ara arada cekiyorduk sancisini ama cikmaya yakin azgi hep yara oldu. Hemencik cikarir insaallah.

İnşallah canım azılar zaten zor ama köpek dişleri de çok zor çıkıyo

Hem de baya zor yahu kaç hafta oldu patlayalı ama hala küçücük uzamış köpek dişleri çok zor cidden.. 4 tane birden geliyo bir de offf bnm oğlumun her şeyi anormal zaten. Tek tek çıkarsan nolurdu yavrum diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…