- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.381
İnşallah canımazılar zaten zor ama köpek dişleri de çok zor çıkıyo
Sanat eseri mübarekCanım eğer görüntü bu şekilde olursa yeme diyemicem. Yeme demeye insan utanır vallahi. Hatta benim yerime de ye
Ayyyy BA--YIL--DIMSanat eseri mübarekbak bu da benim yaptığım o kadar sanatsal değil ama güzeldi
Eki Görüntüle 1786978
bu sunum da çok güzel.etin üzerinde patates var sanırım bundaCanım eğer görüntü bu şekilde olursa yeme diyemicem. Yeme demeye insan utanır vallahi. Hatta benim yerime de ye
Canım eğer görüntü bu şekilde olursa yeme diyemicem. Yeme demeye insan utanır vallahi. Hatta benim yerime de ye
Benim de doğumdan sonra aldığım karardı şişman bir anne olmak istemiyorum.İnsan kendini düşünerek zayıflamalı evet ama hangi evlat zayıf bir anne istemez kiBen de 1 saat acik havada yürüyüşümü yaptim
Da geldim hava cok guzeldi
sisman bir kadin olmak istemiyorum
sisman bir anne olmak istemiyorum
Ay Sağol canım benimAyyyy BA--YIL--DIM
Çok severim böyle yer sofrasını ve sunumu.
Tarif istiyorummmmmmm
Valla harika.bi tarif de ekimden almıştım o zaman.en ama en kısa zamanda deneyeceğim inşallah.Ay Sağol canım benim
Canım kusbasi eti kendi suyuyla pisirdim kısık ateşte.
Patates ve havucu küp küp doğrayıp kizarttim çok değil ama
Pirinci burdaki 4 bardakti yıkayıp kavurdum.
Sonra yapacağım tencerenin altına 1 soğanı halka yaptım. Etin yarısını duzdim patates ve havucun da yarısını duzdim. Kavrulmuş pirincin yarısını koydum üzerine kalan malzemeleri duzdim sonra kalan pirinci. Hafif bastırdım sonra 4 bardak pirince 8 9 bardak kaynar suyu koydum. Ocakta kaynayan a kadar orta ateşte, sonra da kısık ateşte çeken e kadar pisecek
Pistikten sonra biraz bekleyip tepsiye tencereyi kapatiyoruz biraz da öyle bekliyor. KenarınI gördüğün gibi yoğurt salata yapıyoruz.
En son yavaşça tencereyi çıkarıyoruz veeee ta ta taaaammmmm
Menü çok güzel hafif bir gün olmuş.süt ve muz kabız yapmasın ama canımMenümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry
4 yemek kaşığı nesfit,1 yemek kaşığı Keten tohumu, 1 çay kaşığı tarçın,2 gün kurusu, 2 ceviz, 1 bardak süt karışımı, yeşil çay
Ara
Küçük bi muz, 1 su bardağı süt, Türk kahvesi
Öğle
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,yoğurt, ekmeksiz
Ara
Armut
Akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,7-8 goji berry
Olabilir canım patlıcan çok yağ çekiyor ama yağını havlu kagit ile alınıp yapılabilirValla harika.bi tarif de ekimden almıştım o zaman.en ama en kısa zamanda deneyeceğim inşallah.
internette bazı sitelerde patlıcan da kızartıp koyuyorlar sanırım.çok mu ağır olur öyle
Sanat eseri mübarekbak bu da benim yaptığım o kadar sanatsal değil ama güzeldi
Eki Görüntüle 1786978
Kaç kişilik peki bu yemek? Misafir çağırsam kaldırır mı?Olabilir canım patlıcan çok yağ çekiyor ama yağını havlu kagit ile alınıp yapılabilirüstelik bu resim benim ilk yapisimdi. Püf noktası bence etin önceden pişmiş olmasi aksi halde sert kalıyor
Menümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry
4 yemek kaşığı nesfit,1 yemek kaşığı Keten tohumu, 1 çay kaşığı tarçın,2 gün kurusu, 2 ceviz, 1 bardak süt karışımı, yeşil çay
Ara
Öğle
Ara
Armut
Akşam
Ara
Canim yine çok güzel menun. Aksami şu an yedin mi yoksa yiyecek misin. Bir de su ne kadarMenümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry
Ara
Öğle
Ara
Armut
Akşam
Ara
Ben bunu 12 kişilik bi gruba yaptım ve yetti fazlasıyla, pirinç 5 bardakta olabilir ama. Çorba da yapmıştım. Ramazan ayında da kaynansm eltimlere yapmayı düşünüyorum çünkü onlar bilmiyor. Görüntüsude güzel öld içinKaç kişilik peki bu yemek? Misafir çağırsam kaldırır mı?
Tamam canım teşekkürler,bu ölçüyle ortalama 10-12 kişilik yani.ona göre artırıp azaltabilirizBen bunu 12 kişilik bi gruba yaptım ve yetti fazlasıyla, pirinç 5 bardakta olabilir ama. Çorba da yapmıştım. Ramazan ayında da kaynansm eltimlere yapmayı düşünüyorum çünkü onlar bilmiyor. Görüntüsude güzel öld için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?