Haydi Yine Yeniden...

Kornison tursu biraz odem yapabilir
Onu da bol su icip atarsin.onun disinda menu guzel cnm

Umarim bahardandir canim esim pek karismaz gidecegim yerlere ama ben istemiyorum yarin arkadas cagirdi gitmek istemiyorum nedense belkide iyi gelcek bilmiyorum

Oğlum ateşleniyo dünden beri alttan 4 diş geliyo vah bana vahlar bana iki köpek dişi iki azı dişi az önce calpol verdim biraz sakinleştirir ben de ütüye başlicam dünya kadar birikti
Kurusogani rendele dis etlerine sur iyi gelecek dis sizisina bir cok kisi tarafindan denendi onaylandi sende dene acik sogan kokcak ya olsun

Iyi aksamlar kizlar gun boyu temizlik yaptim ev supur sil toz al banyo tuvalet lavobo ovala camasir yika yemek yaptim yemekten sonra pogaca yaptim buyuk ogluma hic oturmadim bugun arada girdim ama int oyle yavastiki ne sayfa cevirebildim nede yazabildim neyse menuyu vereyim

Sabah: 2dilim tb ekmek
Biraz tel peynir ve orgu peynir
Iki dal kivircik dor dilim domates
Bir dilim salatalik
Sekersiz cay
Ara : sekersiz turk kahvesi
Bir dilim kek
Oglen : bir dilim ekmek
Azicik tel peynirle yedim
Aksam : bir kepce sehriye corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Sekersiz cayy
Su 1, 5 litre oldu
Kahve ve keki enerji vetsin diye yedim acliktan degildi yani kendimi toparlamak icin yani saat 13:30 gibi yedim ......@ekim2009 menum bu tatlim gelmemissin daha

Of canım çıktı yaaa zaten saatlerce ütü yapmıştım bugün. Günlük işler zaten malumunuz. Bu saate kadar banyo wc duşakabin ovdum. Mutfağı temizledim. Yerleri orayı burayı silerken bi de alt dolaplara giriştim sildim yerleştirdim. Canım çıktı valla. Daha camlar duruyo. Mobilyalar da silinecek offff 2 güne tozlanıyo yaaa zaten canım çıkmış adamın yemeğini de verdim yemiş tepsiyi bırakmış tezgaha. İki tabağı da bir insan makineye koyamaz mı yaaa kalas adam... İçerde çekirdek çitliyo ohhh güya çocukla ilgileniyo yattığı yerden.. Vinç gelse kaldıramaz yattığı yerden.. Sizin eşleriniz de böyle mi?? Hiç böyle hayal etmemişim meğer. Bi de yardımı bırakın az iki laf edene kadar bağırmıyo mu boğasım geliyo pis belim sızlıyo sırtım sızlıyo doğduğundan beri uyumayan bir oğlum var psikolojim zaten alt üst. Aman ne çok dolmuşum...

şimdi geldim gülüm kardeşimi yolladım sağ selamet varır inşallah
menün çok güzel afiyet şifa olsun :)

bende yazayım menüyü
sabah
peynirli biberli yumurta
1 dilim kaşar
domates salatalık
1 d. ekmek
ara
3 yudum sade neskafe
4-5 yaprak sarma
akşam
1 dilim kendi açtığım patatesli börek
1 biber dolması(zeytin yağlı)
1 kabak dolması (kıymalı)
1 kase yoğurt

Akşam biraz fazla olmuş canım ama kardeşinin olunca normal neyse yolcu etmişsin allah kavuştursun canım

Hepsi aynı be canım be de su an çok sinirliyim hatta su an boşanmayı bile düşünmüyor değilim bıktım ailesinden bu saatte kalkıp kardeşleri oturmaya gelmiş musaitmisin diye soran yok sıkıldım artık sürat astigimda da dönüyor misafire niye sürat asiyon diyo artık misafirliklerimi kalmış offf offff

kıyamam kuzum yaaa kendi gençlik halim canlandı gözümde
şu an geberiyorum ağrıdan kardeşimin yanında eşim bana diyor ki el açması patatesli börek yap kardeşine yaprak sar dolma yap diyorum kolum boynum ağrıyor geçen günde kardeşine dolma köfte yap diye tutturdu kendi ne istiyorsa kardeşine yap diye çocuğun yanında diyor gece yaprak sardım pişirdim
1.5 kilo kadar kuru soğan doğradım elimde tereyağında kavurdum patatesi haşladım sabah 6 buçukta yattım
12 gibi kalkabildim hızlıca çay koydum kahvaltı hazırladım zaten eşim öğle yemeği için geldi yedi gitti hamuru yoğurdum mayalanmaya bıraktım o arada tekrar kıymalı iç hazırladım kabak dolması yaptım bulaşık mak. doldurdum kardeşimle 2 laflarken patatesleri soy geceki kavrulmuş soğana rendele baharatı yeşilliği vs. hallettim yere sofra bez serip tahtayı koydum ama ben yerde oturamıyorum ki birden uyuşup kramplar girdiği için 40 takla atarak 2 tepsi böreği açtım kol boyun koptu ağlıycam nerdeyse 5 gibi geldiler benimkiler masayı hazırladım yenildi içildi hemen çay koydum gözüm doluyor arada hala bana bi ağrı kesici iç ne var gibisine diyor anacım bu erkekler böyle yataklık hasta olmadıkça sanki hiçbişey yokmuş gibi hala hizmet bekler ve hiçbişeye takdir etmezler gerçi böreği dolmayısarmayı gayet güzel cuklayıp çok güzel olmuş dedi durdular da anasını satıyım benimboyunda yumurta varmış gibi şiş çıktı senin kocayıda getir 2 gün sonra benim kol boyun anca kendine gelir benim kocayla yan yana koyup önce bunları ıslatıp sonra hortumla dövelim

senin kocayı da hatta ailesine getir canım su da hortumda buluruz

Valla canım ah ah bir kaşık suda bogasim var
gülüm bak şimdi kardeşi aramadan gelmiş ya eşin mi aramadan gelin dedi gelene habersiz geldin bu saatte oturmamı olur da diyemez hele ki kardeşi adamcağız ne yapsın ne desin şimdi kardeşinin hatasını bence eşinden çıkarma ne onlara ne de sana bişey diyemez ki

Oyyy kıyamam senin işin de zor geçen sene de ben aynı durumdaydım. Doğum yapmamı bahane edip yaza kadar kalmışlardı nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…