Haydi Yine Yeniden...

İnanmıyorum yaaaa seninki daha da acımasızzz offf valla dövelim onu istiyolar.. Bnmki aslında yemek konusunda kasmaz saolsun ama eve gelince de açım der hasta yatıyo olsam da gidip almaz yemeğini anca der ki rahatsızlandığımda falan yapma der ben senden iş beklemiyorum der ama lafta.. Eee kim yapacak peki.. Sabah söyleniyodu bi süredir ütü birikti neyse diyo ki bi pantolonum vardı en son bir ay önce giydim diyo yalana bak.. Ama hep der ki ben senden ütü beklemiyorum heeee tabi oldu canım.
Sarma konusunda da laf soktu geçen bana. Oğlum yiyememişti o da hepsini bitirmiş neyse afiyet olsun da annemin sarmasıydı. Bana diyo ki yarın sararsın yedirirsin. Ben de dedim ki tabiki yaparım. Cidden çok hızlı sararım bnm sarmama bayılır millet ama çocuğum koymuyo akşamı ederim sarmayla. Bi de tekim neyse ben ne dedim bili yo musun.. senin geldiğin yerde her gün sarmalar pişiyodu dedim morardı. Çünkü evlendim evleneli her sarmayı ben yapardım hepsi oturur yerdi. Bi daha bulurlar beklesinler.

Ohhh sarmalar börekler havada uçuyor en son bize kaynanam sarmıştı gittiğinden beri hiç asmanin kapağını açmadım ne zamanım var ne de uğraşasım Allahtan eşim pek sarma demez börekte hazır yufkadan hallediyorum çok nadir açma börek yapıyorum aranızdaki en tembel benim sanırım

Işte onlara birşey diyemiyor bana da diyemiyor ama sonradan yoruldum diyo ben de dedim benim huzurumu kaçıran senin sorumsuz ailen zaten ben eşimi sırf ailesi yüzünden birakicam bir defa adliyeye kadar gidip döndük yine ailesi yüzünden sabrım da kalmıyor artık eşimi seviyorum zaten sevmesem bir dk bile katlanmazdim elimi ayağımı bağlayan bir çocuk da yok zaten . Bazen düşünüyorum acaba rabbim bir gün bosanacagimi biliyo o yüzden mi bana bir evlat vermiyo . Ufff kızlar yine çok doluyum

Ay canım Allah a bırak bol bol dua et Allah gönlünü ferahlatsin. Durumun zor ve sende çok bunaliyorsun. Sana kendi ailen çok iyi gelecek. Ailesi yanınızda ya onlar sana nasıl kv mesela laf sokar mi

Ayyy ben bile gicik oldum burda benim esim hic boyle degildir biz her isimizi birlikte yapariz temizlik utu yemek saolsun her konuda yardimcidir hele cocuk bakmada cok iyidir galiba ben sansli kadinlardanim birde biz evimizi cok temiz tutmak zorundayiz tek basina olmuyo oglum astim hastasi o nedenle birlik olmaliyiz ins senin esinde sana yardimci olur

Canim benim aklıma hep acabA sonradan pişman olur muyum getiriyorum ve frenliyorum kendimi. Hele bu saatten sonra fazlasını yapma canım

Borek olmasaymis menu supermis bu arada allah kavustursun canimm benimm .....

aynen canım bende de durumlar laf söyleyince 40 yıldır kendim yaptım yapmazsan yapma diyo ama kendi de yapmiyo. Hiçbir ev işine yardım etmez gece uyumam bi kere kalkıp sen uyu demez. Ama bazen de küçücük bir şeyle mutlu oluyorum. Bu aksam arkadaşıma gittim mesela küçüğü ona bıraktım bi kere bile aramaz hadi gel diye. Arada bunu yapar mesela M Melrin in dediği gibi yani
Hatta burdan eslerimize benden bi şarkı
NE SENLE YASANIYOR
NE DE SENSİZ OLUYOR...

Bacim sen kendini niye bu kadar yoruyosun zaten hastasin ay bi tepsi yeterdi borek cok yemesinler kilo aliyolar sonra benimkide 89 kilo olmus soylenip durdum aksam cekirdek soslu fistik pogaca almis gelmis yeme dedim yazik az az atti agzina bi yandanda kiyamiyorum ama artik kilo verme zamani geldi onunda

Ayy benimkide bi acma borek yapan yokki der bende anacigina soyle derim saolsun yapar benim kayinvalide borek sarma galiba en basta nasil olursa sonrada oyle gidiyo

Anlat canım rahatla tutma içinde.. İnan yazmak bile o kadar rahatlatıyo ki.. Ama insan kardeşine laf söyleyemezse daha kime söyleyebilir ki.. Ben şahsen güzellikle söylerim kendi kardeşime. Bacım derim bi haber etseydin biraz erken gelseydin bişey yok ki bunda. Eşinin tavrı önemli. Gerçi benim görümceler de gelmek isteseler bu saatte benim eşim de bişi demez. Tuhaf. Onlarınki kardeşte bizimki değil mi biz niye söyleyebiliyoruz da onlar söyleyemiyo.. Peki adliyeye kadar gittik dedin ya eşin ne dedi de ikna etti seni?? Arada dengeyi sağlasın madem. Sana da yazık. Elden ayaktan düşseler hasta olsalar kv kp hadi neyse dicem ama rahatı seviyolar demekki.. Bu sene de aynını yapacaklardı bana müsade etmedim. Evlerimiz 10 dk mesafe. Bi de onlar 5 kişi kv kp görümceler bi de küçük çocuk. Ben onların hizmetini görmek zorunda değilimki. Bi gün geldiler kahvaltıya neyse bırakmadım bunları akiama yemeğe kalın dedim bana yakışanı yaptım anaaa 3 tane kadın yan geldi yattı biri yorgunmuş biri hastaymış biri zaten umursuz. Neyse ben de 3 gündür gram uyumamıştım çocuk hastaydı. Bütün gün de canım çıktı götüm yer görmedi tabi bunlar yan gel yat osman ohhh bi de hakkımda konuşurlarken duydum mu tepem attı. Akşam tansiyonum düştü rahatsızlandım çocuğumla ilgilenemedim kimsenin umrunda olmadı. Öyle mi dedim şimdi mesafeliyim. En iyisi. Ben 16 seneyi elaleme hizmet etmek için okumadım. Onlar uyanıksa benim de aklım var çok şükür. Ben kendi anneme yapmadım kv ye yaptığımı. Sonuç ben kötüyüm kızları herşeyi. Ne demişler : "iyilik yapmadıysan düşmanın yoktur" yani iyilik yaramıyor.

Seninkiler iyi bi dersi hakediyolar artik ipleri eline al acikca konus esinle bu nedir ya ozel hayata saygi kalmamis anam isigi goren geliyo sizin eve aaaaaa ....

Ayy benimkide bi acma borek yapan yokki der bende anacigina soyle derim saolsun yapar benim kayinvalide borek sarma galiba en basta nasil olursa sonrada oyle gidiyo

Allah razı olsun ondan. Benimki de der ki ben beceremem öyle şeylerden butterfly anlar. Az mı yaptım özel gününe mevlüdüne sarma börek çörek tatlı.. Ama ağzımla kuş tutsam kızları gibi olamadım. Bunu anladım ben. Lafta kızımsın. Bir de yeni evliyken demez mi kızlarımı öğret yemek yapmayı iş yapmayı. Niye ben mi anneleriyim.. Görümcem benden 3-4 yaş büyük bi halt bildiği yok soğan doğrayamaz.

Kızlar ya sinirden birkaç çerez attım ağzıma bir de çok yorulmuşum enerjim kalmamış midem kazınıyo

Ya ama o kadar da olsun.. Ben de spora giderken eşime bırakıyorum oğlanı. Sonra bi kahve için sorun yok der ama kendi de sık sık çıkar dışarı o yüzden ses edemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…