- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.461
Kiz esini niye bosuyosun acikca konus kardesleriyle bu nedir yaa siz bosanmak icinmi evlendiniz sorumsuzlar anne babalarini atmislar basiniza sizi dusunen yok acik evlat olsunlarda baksinlar analarina babalarina esin iyi bi insan galiba bence kiymetini bil aile dis kapida kalmali bi daha kabul etme evlerine donunce soyle olmuyo ev ev ustunde diye bir ay falan neysede nedir bu aylarca kalmalar rahatini dusunen evine gitsin acikca konusss tatlim kiyma yuvana kurban olsunlar sana ve esine dusuncesizlerIşte onlara birşey diyemiyor bana da diyemiyor ama sonradan yoruldum diyo ben de dedim benim huzurumu kaçıran senin sorumsuz ailen zaten ben eşimi sırf ailesi yüzünden birakicam bir defa adliyeye kadar gidip döndük yine ailesi yüzünden sabrım da kalmıyor artık eşimi seviyorum zaten sevmesem bir dk bile katlanmazdim elimi ayağımı bağlayan bir çocuk da yok zaten . Bazen düşünüyorum acaba rabbim bir gün bosanacagimi biliyo o yüzden mi bana bir evlat vermiyo . Ufff kızlar yine çok doluyum
Vay dedikoducular vayyyben olsam aninda girer odaya sayar sayistirirdim benim delim disimadir aninda soylerim en guzelide bu bence icime atmak yaramiyo bana hasta oluyorum allahim yaaa gece geceAnlat canım rahatla tutma içinde.. İnan yazmak bile o kadar rahatlatıyo ki.. Ama insan kardeşine laf söyleyemezse daha kime söyleyebilir ki.. Ben şahsen güzellikle söylerim kendi kardeşime. Bacım derim bi haber etseydin biraz erken gelseydin bişey yok ki bunda. Eşinin tavrı önemli. Gerçi benim görümceler de gelmek isteseler bu saatte benim eşim de bişi demez. Tuhaf. Onlarınki kardeşte bizimki değil mi biz niye söyleyebiliyoruz da onlar söyleyemiyo.. Peki adliyeye kadar gittik dedin ya eşin ne dedi de ikna etti seni?? Arada dengeyi sağlasın madem. Sana da yazık. Elden ayaktan düşseler hasta olsalar kv kp hadi neyse dicem ama rahatı seviyolar demekki.. Bu sene de aynını yapacaklardı bana müsade etmedim. Evlerimiz 10 dk mesafe. Bi de onlar 5 kişi kv kp görümceler bi de küçük çocuk. Ben onların hizmetini görmek zorunda değilimki. Bi gün geldiler kahvaltıya neyse bırakmadım bunları akiama yemeğe kalın dedim bana yakışanı yaptım anaaa 3 tane kadın yan geldi yattı biri yorgunmuş biri hastaymış biri zaten umursuz. Neyse ben de 3 gündür gram uyumamıştım çocuk hastaydı. Bütün gün de canım çıktı götüm yer görmedi tabi bunlar yan gel yat osman ohhh bi de hakkımda konuşurlarken duydum mu tepem attı. Akşam tansiyonum düştü rahatsızlandım çocuğumla ilgilenemedim kimsenin umrunda olmadı. Öyle mi dedim şimdi mesafeliyim. En iyisi. Ben 16 seneyi elaleme hizmet etmek için okumadım. Onlar uyanıksa benim de aklım var çok şükür. Ben kendi anneme yapmadım kv ye yaptığımı. Sonuç ben kötüyüm kızları herşeyi. Ne demişler : "iyilik yapmadıysan düşmanın yoktur" yani iyilik yaramıyor.
Ay ne güzel yazmışsın canım çok haklısın. Eşinle açık açık konuş yuvanı yıkma belli ki eşini çok seviyosun yoksa katlanmazsınKiz esini niye bosuyosun acikca konus kardesleriyle bu nedir yaa siz bosanmak icinmi evlendiniz sorumsuzlar anne babalarini atmislar basiniza sizi dusunen yok acik evlat olsunlarda baksinlar analarina babalarina esin iyi bi insan galiba bence kiymetini bil aile dis kapida kalmali bi daha kabul etme evlerine donunce soyle olmuyo ev ev ustunde diye bir ay falan neysede nedir bu aylarca kalmalar rahatini dusunen evine gitsin acikca konusss tatlim kiyma yuvana kurban olsunlar sana ve esine dusuncesizler
Benim gorumcem yok elti var iki tane birini payladim oturdu totosunun uzerine akli cikiyo benden pis dedikoducu oburu iyidir kac senedir eltiyiz iyidirr aramiz gelinlerimizlede aram iyidir arabuluculuk yaparim annemlee yoksa ooooo cok karisir ortalik gelinler arasindada oyle arayi bulurum gonullerini alirim yoksa gecmez bu omur hat hutlaAllah razı olsun ondan. Benimki de der ki ben beceremem öyle şeylerden butterfly anlar. Az mı yaptım özel gününe mevlüdüne sarma börek çörek tatlı.. Ama ağzımla kuş tutsam kızları gibi olamadım. Bunu anladım ben. Lafta kızımsın. Bir de yeni evliyken demez mi kızlarımı öğret yemek yapmayı iş yapmayı. Niye ben mi anneleriyim.. Görümcem benden 3-4 yaş büyük bi halt bildiği yok soğan doğrayamaz.
Oy oy iki tane daha zor gerçekten biri uyusa diğeri ayakta oluyo. Isler iki kat oluyo resmen. Benim de maalesef desteğim yok tek tabanca yani. Aynen canım eşime diyorum ki sadece ne kadar yoruldugimu bari gör sende yoruldun falan de. O bile yeter diyorum. Valla canım kendi gözün alıyorsa yap ikinciyi. Ben eşime güvenip de yapmadım. Birde çalışıyorum düşün. Kendin istiyorsan yap canımtevafuk55 ben bir de seneye 2.yi istiyorum o zaman kesin boşanmaya gider bu evlilik şartlarımı koycam kabul ederse yapıcam. Hatta anneme yakına gidersem daha iyi o da istiyodu zaten. Ya inanki psikoloji kalmıyo ya bir de kendimi bildim bileli hep hayat mücadelesi hep olumsuzluklar yaşamış bir insan yani ben.. İnsan şevkat ilgi alaka bekliyor işi gücü geçtim.. Ben sinirlensem o iki kat sinirleniyo.
Biriniz atesse biriniz su olunki devam etsin evliliginiz daha cok yolunuz var evlatlar buyuyecek evlenecek birde ele karisin bak kaliyomu bu kavgalar ben kendi ailemdede esimin ailesindede bunu ogrendim en zoru ele karismak bunlar gecici seyler rabbim o zaman yardim etsintevafuk55 ben bir de seneye 2.yi istiyorum o zaman kesin boşanmaya gider bu evlilik şartlarımı koycam kabul ederse yapıcam. Hatta anneme yakına gidersem daha iyi o da istiyodu zaten. Ya inanki psikoloji kalmıyo ya bir de kendimi bildim bileli hep hayat mücadelesi hep olumsuzluklar yaşamış bir insan yani ben.. İnsan şevkat ilgi alaka bekliyor işi gücü geçtim.. Ben sinirlensem o iki kat sinirleniyo.
Vay dedikoducular vayyyben olsam aninda girer odaya sayar sayistirirdim benim delim disimadir aninda soylerim en guzelide bu bence icime atmak yaramiyo bana hasta oluyorum allahim yaaa gece gece
Oyyy sen cokk dolmussun canim dedigin gibi bu konu uzarrr gider ..............Cahile laf mı anlatılır canım boşver.. Mesafeliyim en iyisi bu. Laf saysam gene kendime zarar. Umursamıyorum artık. Susarak cevap veriyorum. Boşver suçlu da ben olayım. Şu an huzurlu muyum evet huzurluyum gerisini salla gitsin. Hiçbir gelin kv kp bakmak zorunda değil. Kaldı ki benimkiler çok genç. Bir de promosyonları var. Boşanan görümcem ve oğlu, bekar görümcem. Yeni evliyken görümcem çalışıyodu her gün gidiyodum çocuğa bakmaya salak gibi. Ah bu kocalar hep onların yüzünden oluyo bunlar. Ben kendim çocuk yapmamıştım başkasının çocuğuna niye bakayım...Evlatlık istesem verirlerdi yani. Sanki bana doğurmuş. Bir sürü saçmalık! Anlatmakla bitmez.İşte aynını bana da yapacaklardı. Hizmetçi arıyolar kendilerine. Ben kv kp bakmaya razıyım bi de komşularına kadar hürmet etmemi bekliyo kendisi geliyo benim ailemin yüzüne bakmıyo hadi ordan. Eşler de analarına laf söyletmiyolar. Annecim diye dört dönüyo benimki. Hem annesi suçlu hem suratını yerden kaldırmıyo benim ailemin yanında anne şunu ye bunu ye ayyy soğudum vallahi. Biz evlat değil miyiz bizim anamız ana değil mi.. Benim anamın niye ağzı var da dili yok.. Aman bu konu uzar gider.......
Benim gorumcem yok elti var iki tane birini payladim oturdu totosunun uzerine akli cikiyo benden pis dedikoducu oburu iyidir kac senedir eltiyiz iyidirr aramiz gelinlerimizlede aram iyidir arabuluculuk yaparim annemlee yoksa ooooo cok karisir ortalik gelinler arasindada oyle arayi bulurum gonullerini alirim yoksa gecmez bu omur hat hutla
Biriniz atesse biriniz su olunki devam etsin evliliginiz daha cok yolunuz var evlatlar buyuyecek evlenecek birde ele karisin bak kaliyomu bu kavgalar ben kendi ailemdede esimin ailesindede bunu ogrendim en zoru ele karismak bunlar gecici seyler rabbim o zaman yardim etsin
Oyyy sen cokk dolmussun canim dedigin gibi bu konu uzarrr gider ..............
Seninkiler iyi bi dersi hakediyolar artik ipleri eline al acikca konus esinle bu nedir ya ozel hayata saygi kalmamis anam isigi goren geliyo sizin eve aaaaaa ....
Ay canım Allah a bırak bol bol dua et Allah gönlünü ferahlatsin. Durumun zor ve sende çok bunaliyorsun. Sana kendi ailen çok iyi gelecek. Ailesi yanınızda ya onlar sana nasıl kv mesela laf sokar mi
Ohhh sarmalar börekler havada uçuyor en son bize kaynanam sarmıştı gittiğinden beri hiç asmanin kapağını açmadım ne zamanım var ne de uğraşasım Allahtan eşim pek sarma demez börekte hazır yufkadan hallediyorum çok nadir açma börek yapıyorum aranızdaki en tembel benim sanırım
aynen canım bizim ev aş evi yol geçen hanı bedava ekmek gitmeyin desem kalıyolar yani ki eltimin biri cumartesi geldi eşim gitmeyin geç oldu kalın dedi sabah kahvaltı da eltimin oğlu yaramazlık yaptı eltim de dedi bak kalın diyosun bende ben kalın demedim ki dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?