Haydi Yine Yeniden...

Kiz esini niye bosuyosun acikca konus kardesleriyle bu nedir yaa siz bosanmak icinmi evlendiniz sorumsuzlar anne babalarini atmislar basiniza sizi dusunen yok acik evlat olsunlarda baksinlar analarina babalarina esin iyi bi insan galiba bence kiymetini bil aile dis kapida kalmali bi daha kabul etme evlerine donunce soyle olmuyo ev ev ustunde diye bir ay falan neysede nedir bu aylarca kalmalar rahatini dusunen evine gitsin acikca konusss tatlim kiyma yuvana kurban olsunlar sana ve esine dusuncesizler

tevafuk55 ben bir de seneye 2.yi istiyorum o zaman kesin boşanmaya gider bu evlilik şartlarımı koycam kabul ederse yapıcam. Hatta anneme yakına gidersem daha iyi o da istiyodu zaten. Ya inanki psikoloji kalmıyo ya bir de kendimi bildim bileli hep hayat mücadelesi hep olumsuzluklar yaşamış bir insan yani ben.. İnsan şevkat ilgi alaka bekliyor işi gücü geçtim.. Ben sinirlensem o iki kat sinirleniyo.

Vay dedikoducular vayyyben olsam aninda girer odaya sayar sayistirirdim benim delim disimadir aninda soylerim en guzelide bu bence icime atmak yaramiyo bana hasta oluyorum allahim yaaa gece gece

Ay ne güzel yazmışsın canım çok haklısın. Eşinle açık açık konuş yuvanı yıkma belli ki eşini çok seviyosun yoksa katlanmazsın inciiitanesi

Benim gorumcem yok elti var iki tane birini payladim oturdu totosunun uzerine akli cikiyo benden pis dedikoducu oburu iyidir kac senedir eltiyiz iyidirr aramiz gelinlerimizlede aram iyidir arabuluculuk yaparim annemlee yoksa ooooo cok karisir ortalik gelinler arasindada oyle arayi bulurum gonullerini alirim yoksa gecmez bu omur hat hutla

Oy oy iki tane daha zor gerçekten biri uyusa diğeri ayakta oluyo. Isler iki kat oluyo resmen. Benim de maalesef desteğim yok tek tabanca yani. Aynen canım eşime diyorum ki sadece ne kadar yoruldugimu bari gör sende yoruldun falan de. O bile yeter diyorum. Valla canım kendi gözün alıyorsa yap ikinciyi. Ben eşime güvenip de yapmadım. Birde çalışıyorum düşün. Kendin istiyorsan yap canım

Biriniz atesse biriniz su olunki devam etsin evliliginiz daha cok yolunuz var evlatlar buyuyecek evlenecek birde ele karisin bak kaliyomu bu kavgalar ben kendi ailemdede esimin ailesindede bunu ogrendim en zoru ele karismak bunlar gecici seyler rabbim o zaman yardim etsin

Vay dedikoducular vayyyben olsam aninda girer odaya sayar sayistirirdim benim delim disimadir aninda soylerim en guzelide bu bence icime atmak yaramiyo bana hasta oluyorum allahim yaaa gece gece

Cahile laf mı anlatılır canım boşver.. Mesafeliyim en iyisi bu. Laf saysam gene kendime zarar. Umursamıyorum artık. Susarak cevap veriyorum. Boşver suçlu da ben olayım. Şu an huzurlu muyum evet huzurluyum gerisini salla gitsin. Hiçbir gelin kv kp bakmak zorunda değil. Kaldı ki benimkiler çok genç. Bir de promosyonları var. Boşanan görümcem ve oğlu, bekar görümcem. Yeni evliyken görümcem çalışıyodu her gün gidiyodum çocuğa bakmaya salak gibi. Ah bu kocalar hep onların yüzünden oluyo bunlar. Ben kendim çocuk yapmamıştım başkasının çocuğuna niye bakayım...Evlatlık istesem verirlerdi yani. Sanki bana doğurmuş. Bir sürü saçmalık! Anlatmakla bitmez.İşte aynını bana da yapacaklardı. Hizmetçi arıyolar kendilerine. Ben kv kp bakmaya razıyım bi de komşularına kadar hürmet etmemi bekliyo kendisi geliyo benim ailemin yüzüne bakmıyo hadi ordan. Eşler de analarına laf söyletmiyolar. Annecim diye dört dönüyo benimki. Hem annesi suçlu hem suratını yerden kaldırmıyo benim ailemin yanında anne şunu ye bunu ye ayyy soğudum vallahi. Biz evlat değil miyiz bizim anamız ana değil mi.. Benim anamın niye ağzı var da dili yok.. Aman bu konu uzar gider.......

Kendi kızları çalışsın eve gelsin hazır yemek. Gelin hizmet etsin. Kendi evine de baksın gelin çocuğuna da baksın ama bi sürü çocuk yapsın lafta biz bakarız diyolar. Sen 2.yi yap bunu bana gönder diyo olduuuu benim çocuğumun bi düzeni var öyle şey mi olur.. Gerçi yine de lafta diyo yoksa 5 günlük lohusayı ağlatıp oğluna şikayet eder miydi... Aman neyse içim boşalmıyo.. Kendimi salak gibi hissediyorum. Gerçekten inandım beni kızı gibi gördüğüne. Hep çok iyi gözüktü kv ama alttan alttan laf sokmalar falan hepsi o kadar birikti ki aslında küçük şeyler ama bir araya gelince çığ gibi oluyo...

Oyyy sen cokk dolmussun canim dedigin gibi bu konu uzarrr gider ..............

Benim görümcem de kendi hatalıydı ona kızdığımı söyledim madem iki kardeş gibiyiz insan gidipte annesini doldurur mu.. Yüzüme bakmıyolar bi konudan ötürü kızdım dedim diye. Paylamak şuraya kalsın ilk kez bişeye kızdım demişim de nolmuş yani. Ben de öyle mi dedim bunlar tabi yine gidicemi güler yüz gösterip bişi olmamış gibi davranacağımı sandılar alıştılar çünkü. Ben kötülük olmasın deyip sustum çok. Ama artık mesafeliyim.

Canımın içi hep su gibi olan ben olamam ki.. O istiyo ki ben her şeye susayım.

Oyyy sen cokk dolmussun canim dedigin gibi bu konu uzarrr gider ..............

Aynen öyle canım ama hep anlayışlı olan tek taraf olursa olur mu ya.. 3 günlük dünyada bu insanlar kalp kırmaktan ne anlıyorlar.. Ben de ilerde kv olacağım. Ben de mi gelinime "bize yaparsan yaparız yoksa bizden bişey bekleme" mi dicem yaa bu nedir... Gelinim kocasına çocuğuna güzel bakıyo diye kıskanacak mıyım ben de.. Aman kapatalım sinir geliyo

Seninkiler iyi bi dersi hakediyolar artik ipleri eline al acikca konus esinle bu nedir ya ozel hayata saygi kalmamis anam isigi goren geliyo sizin eve aaaaaa ....

aynen canım bizim ev aş evi yol geçen hanı bedava ekmek gitmeyin desem kalıyolar yani ki eltimin biri cumartesi geldi eşim gitmeyin geç oldu kalın dedi sabah kahvaltı da eltimin oğlu yaramazlık yaptı eltim de dedi bak kalın diyosun bende ben kalın demedim ki dedim :)

Ay canım Allah a bırak bol bol dua et Allah gönlünü ferahlatsin. Durumun zor ve sende çok bunaliyorsun. Sana kendi ailen çok iyi gelecek. Ailesi yanınızda ya onlar sana nasıl kv mesela laf sokar mi

laf sokamaz çok çünkü karşılığını veririm yada suratına bakarım o anlar

Yok kiz tembellikte bwni gecemezsin

Ay valla saçmalık bi de eltin de mi kaldı... Töbe yarabbim... Alıp kendileri de bakacaklarına bi de kendileri de kalıp yedi içti hizmet mi beklediler of daha neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…