Haydi Yine Yeniden...

Ayy canim benim valla islak odunla doveceksin bunlari eltinde nadil insanmis yaa bi evin hanimina bak dimi kal diyomu demiyosa bas git evine bi de ayni sehirde kalmak nedir yaa ..bazen benim kaynimda sik sik cagirir ben hemen eltiye sorarim isin varmiydi biz engel olmayalim yada kizin bi plani vardir dimi dusunmek lazim

Gunaydin kizlarrr @Asyam13 tatlim gelmemissin cok merak ediyoruz seni siteye giris yapamadin galiba bugun arkadas cagirdi oraya gidilecek ama oyle bir yagmur yagiyoki bardaktan bosalircasina insallah cok hazirlik yapmamistir uc cesit dedik ama

Supersin canım çok sevindim yarın bende olceyim bakayım

Ölç canım bakalım ne kadar incelmişsin. Fiziğim baya güzelleşti. Eşim de söyleyip duruyo. Arada bakarken yakalıyorum 65 kilo olan biriyle kapışırım fizik olarak zaten 65'e ne kaldı şurda 7 kilocukkk.. Bir de kollarımı nasıl inceltebilirim yaaa kaslı gibi duruyo kollarım. Az incelsin istiyorum. Kollar kalın olunca yapılı duruyorum yaa ahhh bir zamanlar kollarım ince diye tişört giymek istemezdim o kadar sıskaydım.

Kapişirsin tabi canım ya Leslie 3 fast da kol hareketleri de var. O olabilir ya da netten kol inceltme hareketleri diye bi araştır bakayım. Benim de alt ölçülerim 81 e 104 tü. Kollarim tam tersi incecik ne kadar alırsam alayım ince kalıyorlar.
Valla Harikasın esin daha coookkkk bakakalacak

Istanbul Bayrampaşa cevik kuvvet subeye saldiri yapmis teror orgutu iki kadin allah belasini versin bunlarin allahim sen askerimizi polisimizi koru halen catisma devam ediyomus
Allah korusun polisimizi, askerimizi.. düşmanın planı kendi başlarına geçsin inş
..

Kızlar şu ölçü işini bana da hatırlatın akşamdan da ölçeyim bi.ne zamandır aklımda halbuki.Çok unutmaya başladım ben bu ara bazı şeyleri.Dün süt almıştım yoğurt mayalamak için iş yerinde unutmuşum

Benim kafam çok dolu olduğunda çok unutkanlık olurum. Ben yarın sabah olcecem bakalım sonra da iki hafta sonra olcecem bakalım fark olacak mı

Hahahaha yaa benim avantajım vücudumun sıkı olması. Aslında biraz kaslıyım da. Ama az incelse kollarım daha güzel olacak. Bu arada medium eşofmanımın içine rahatlıkla sığdım. 1-2 kilo daha gitse 40 beden olcam.

Hatırlatırız canım gerçi ben de çok unutkanım ama inş hatırlarım

Oh ne güzel benim üst beden 42, alt beden 44 benim maalesef yağ oranım daha fazla. Bak bununla alakali şu resmi incele

Vaaayyy çok iyiymiş canım benim de 62-63 kilo halim böyle ince oluyo. Verir miyim dersin hazirana kadar 10 kilo
Hemen bir plan yapalım canım
Bak şimdi 3 ayda 10 kilo
Her ay 3.50
Her haftaya da 850 gr vermen lazım. Bazı haftalarda 1 kilonun üzerinde verdiğinde az verdiğin haftaları dengelemis olursun.
Bu aynı zamanda benim hedefim canım. O yüzden bu rakamlari aklımızda tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…