Haydi Yine Yeniden...

Ay hadi inşallah iyi olmuş canım hesaplaman. Mayıs sonu en yakın arkadaşım evleniyo ve tek nikah şahidiyim. Kuyruklu balık etek giymek istiyorum o yüzden 10 kilo vermem şart

Bu arada batikten alıp hiç giyemediğim pantolonum oluyo yaşasınnnn bir de kotondan aldığım mürdüm kotum 29 beden onun da içine sığdım biraz sıktı ama olsun yaa çok mutluyum. Çok sevdiğim trençkotum vardı vizon renk 38 beden o da sıktı ama bi yerlerim de fırlamadı. Giyecek bişeyim kalmamıştı. Giyerim artık. Netten boyfriend gömlek sipariş etmiştim o da geldi bugün. 42 aldım ve bol geliyo ben zaten normalde de 1 beden büyük giyerdim rahat olmak için ve hatlarım belli olmasın diye. Ama ne yalan söyliyim 40 beden giymek istiyorum şimdi

ay ne kadar güzel sevindim senin adına

ay ne kadar güzel sevindim senin adına

Ay sağol canım benimmm yaaa hemen sizle paylaşayım dedim. Nasıl bu kadar fark oldu anlamadım. 40 beden oluyo şaştım cidden. Yine siyah kumaş pant vardı bilekte biten. Geçen ay olmuyodu şimdi oluyo hem de çok rahat. İnşallah hepsine pens atacak kadar kilo veririm. Darısı hepinize canlarım.

O zaman hemen ver iadeye 40 bedeni gelsin.bol giyinmek daha kilolu gösteriyor bence.çok dar da iyi değil ama gömlek üzerine oturmalı bence.
ben daha önce hiç 75 kilo altında olmadığım için hiç dar kıyafetim yok bende eskileri giyip bol gelenleri veriyorum başkasına o da ayrı bir keyif.ama küçük beden kıyafetim olup bende girmek isterdim.mecburen yenilerini alıyorum.
geçenlerde yeni aldığım bir kot bol gelmeye başladı.daha 2 kere yıkamadım bile.mecbur pens atılacak

Menumu vereyim D Deligonul783
Hasta oluyorum galiba

Sabah: 1yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı labne

ara: sek Nescafe, 2 dlm bitter

Ara: 1 galeta ve 1 bardak ayran

ara: 7 çatal kabak tatlısı

akşam 15.30: iki dilim Ekmek
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su

Dengesiz bir menü oldu ama öğlen yemek istemedi canım

az olmuş canım sabah ekmek yememişsin öğle yemeği olarak da tatlıyı düşünürsek güzel canım afiyet olsun akşamı erken yediğin için 2 dilim ekmek te normal

Bu menu artık senin klasik menün oldu aksama kadar çok iyi ama akşam az geliyor ama bu menu ile sen geçen hafta güzel kilo verdin

Bu menu artık senin klasik menün oldu aksama kadar çok iyi ama akşam az geliyor ama bu menu ile sen geçen hafta güzel kilo verdin

evet canım akşam yok ben de sadece hafta sonu akşam yiyorum oda günde 2 öğün olduğu için akşama denk geliyor
ama doyuyorum yeterli geliyor bana tabi sizi de sıktı menüm hergün aynı olduğu için yorumyapacak bir şey kalmıyor

Yok canım niye sıksın, herkes kendi metosuna göre davraniyor sonuçta. Mesela bana da geç yemek yaramıyor sonucumuz güzel ve daim olsun canım

Öğle yemek olmayınca tatlı fazla gelmedi akşam yemeği zaten erken yiyorsun güzel sonuçlar bekliyorum

Sana hayranim gayet güzel menün

Haklısın canım 40 bedenini alayım. Çünkü daha da vericem sonuçta. O zaman daraltırım makinem var. Yine daraltırım ama orda 42 beden değil 40 yazsın o da ayrı bir moral. Ohhh canım ne güzel o pensler atılacak

Güzel canım şu kabak tatlısı bitse iyi olacak ayran tıkamıştır canım fena değil menün..

Bugünkü menüm:
tevafuk55

Kahvaltı

1 yumurta
1 yeşil soğan
biraz süzme peynir
2 zeytin,1 dilim tb
şekersiz yeşil çay

ara ve öğlen birlikte
nestle nesfit 4-5 kaşık
1 bardak süt

ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter

akşam
1 kase bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 közl k.biber

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…