- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.501
Vaaayyy çok iyiymiş canım benim de 62-63 kilo halim böyle ince oluyo. Verir miyim dersin hazirana kadar 10 kilo
Hemen bir plan yapalım canım
Bak şimdi 3 ayda 10 kilo
Her ay 3.50
Her haftaya da 850 gr vermen lazım. Bazı haftalarda 1 kilonun üzerinde verdiğinde az verdiğin haftaları dengelemis olursun.
Bu aynı zamanda benim hedefim canım. O yüzden bu rakamlari aklımızda tutalım
Bence rahat verirsin canım
Bu arada batikten alıp hiç giyemediğim pantolonum oluyo yaşasınnnn bir de kotondan aldığım mürdüm kotum 29 beden onun da içine sığdım biraz sıktı ama olsun yaa çok mutluyum. Çok sevdiğim trençkotum vardı vizon renk 38 beden o da sıktı ama bi yerlerim de fırlamadı. Giyecek bişeyim kalmamıştı. Giyerim artık. Netten boyfriend gömlek sipariş etmiştim o da geldi bugün. 42 aldım ve bol geliyoben zaten normalde de 1 beden büyük giyerdim rahat olmak için ve hatlarım belli olmasın diye. Ama ne yalan söyliyim 40 beden giymek istiyorum şimdi
ay ne kadar güzel sevindim senin adına
Bugün buralar çok sessiz yahu..
Ben bu gazla varya yemekte yiyemem mutluluktansıkan ayakkabılarım bile oluyo.
O zaman hemen ver iadeye 40 bedeni gelsin.bol giyinmek daha kilolu gösteriyor bence.çok dar da iyi değil ama gömlek üzerine oturmalı bence.Bu arada batikten alıp hiç giyemediğim pantolonum oluyo yaşasınnnn bir de kotondan aldığım mürdüm kotum 29 beden onun da içine sığdım biraz sıktı ama olsun yaa çok mutluyum. Çok sevdiğim trençkotum vardı vizon renk 38 beden o da sıktı ama bi yerlerim de fırlamadı. Giyecek bişeyim kalmamıştı. Giyerim artık. Netten boyfriend gömlek sipariş etmiştim o da geldi bugün. 42 aldım ve bol geliyoben zaten normalde de 1 beden büyük giyerdim rahat olmak için ve hatlarım belli olmasın diye. Ama ne yalan söyliyim 40 beden giymek istiyorum şimdi
Ayak numarası da küçülüyor kilo verince.ben 40 giyerdim şimdi 38,5-39Bugün buralar çok sessiz yahu..
Ben bu gazla varya yemekte yiyemem mutluluktansıkan ayakkabılarım bile oluyo.
az olmuş canım sabah ekmek yememişsin öğle yemeği olarak da tatlıyı düşünürsek güzel canım afiyet olsun akşamı erken yediğin için 2 dilim ekmek te normalMenumu vereyim D Deligonul783
Hasta oluyorum galiba
Sabah: 1yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı labne
ara: sek Nescafe, 2 dlm bitter
Ara: 1 galeta ve 1 bardak ayran
ara: 7 çatal kabak tatlısı
akşam 15.30: iki dilim Ekmek
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su
Dengesiz bir menü oldu ama öğlen yemek istemedi canım
Bu menu artık senin klasik menün oldumenümtomurcukkk
SABAH
1 yumurta + 1 tk labne + maydanoz+ 1 çeri domates ekmek arası
ARA
1 parça bitter + 4 fındık
ÖĞLE
1 kase mantar çorba
1 çöp şiş tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
1 muz
türk kahvesi
3,5 litre su
Bu menu artık senin klasik menün olduaksama kadar çok iyi ama akşam az geliyor ama bu menu ile sen geçen hafta güzel kilo verdin
Yok canım niye sıksın, herkes kendi metosuna göre davraniyor sonuçta. Mesela bana da geç yemek yaramıyor sonucumuz güzel ve daim olsun canımevet canım akşam yok ben de sadece hafta sonu akşam yiyorum oda günde 2 öğün olduğu için akşama denk geliyor
ama doyuyorum yeterli geliyor bana tabi sizi de sıktı menüm hergün aynı olduğu için yorumyapacak bir şey kalmıyor
Öğle yemek olmayınca tatlı fazla gelmedi akşam yemeği zaten erken yiyorsun güzel sonuçlar bekliyorumMenumu vereyim D Deligonul783
Hasta oluyorum galiba
3 zeytin
1 çay kaşığı labne
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
2.5 litre su
Sana hayranim gayet güzel menünmenümtomurcukkk
SABAH
1 yumurta + 1 tk labne + maydanoz+ 1 çeri domates ekmek arası
ARA
1 parça bitter + 4 fındık
ÖĞLE
1 kase mantar çorba
1 çöp şiş tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
1 muz
türk kahvesi
3,5 litre su
O zaman hemen ver iadeye 40 bedeni gelsin.bol giyinmek daha kilolu gösteriyor bence.çok dar da iyi değil ama gömlek üzerine oturmalı bence.
ben daha önce hiç 75 kilo altında olmadığım için hiç dar kıyafetim yokbende eskileri giyip bol gelenleri veriyorum başkasına o da ayrı bir keyif.ama küçük beden kıyafetim olup bende girmek isterdim.mecburen yenilerini alıyorum.
geçenlerde yeni aldığım bir kot bol gelmeye başladı.daha 2 kere yıkamadım bile.mecbur pens atılacak
Menumu vereyim D Deligonul783
Hasta oluyorum galiba
3 zeytin
1 çay kaşığı labne
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?