Haydi Yine Yeniden...

sabah
tavada kayısı kıvamında 1 yumurta
1.5 kk peynir
1 zeytin
2 d. ekmek

öğle
yok

yemek öncesi çeyrek yeşil elma
akşam
1 tabak şehriye çorbası
2 kabak dolması (1 tüm kabak oluyor)
Gayet yerinde bir menü, anladigim kadari ile de bu da senin verme şeklin afiyet olsun bol eksiler görelim

Ara ogunler guzel oturmus.oglende de protein var.sen aksam yemegi yerdin yontem mi degistirdin?
Bu menuyle yarin guzel bir eksi gorursun
Belirli bi düşüncem yoktu bu ara hizmet içi eğitim derslerine katılıyorum çok yoğundum eve gelince koşu bandına çıktım spor bitinceye kadar vakitte geçti yemek yemedim şimdi süt kaynattık ondan içcem muzda yemiycem canım istemiyor inşallah eksiler görürüm işe yararsa yöntem olarak kullanabilirim

sabah
tavada kayısı kıvamında 1 yumurta
1.5 kk peynir
1 zeytin
2 d. ekmek

öğle
yok

yemek öncesi çeyrek yeşil elma
akşam
1 tabak şehriye çorbası
2 kabak dolması (1 tüm kabak oluyor)
Tedavi öncesi yemekler hazırlanmış maşallah sana menün gayet güzel gitcek kilolar gelecek güzel kıyafetler

Spor bildirimim
40 dk koşu bandı
30 dk Jessica
10 dk plates
100 ip atlama
100 mekik
30 yarı şınav
Yapıldı sporsuzken adım ölçer 9250 gösteriyordu aferin bana bugün iyi bir gün oldu benim için
Süper ya bi ben spor yapmıyorum içinizde su kaynanamdam bi kurtulsam bende yap cam aha şimdi geldim yemek yaptım ev temizliğine girdim neyse bugün giybet yok :)

Olsun canım iyi yapmışsın canımız istediğinde bi kaç kasımdan bişey olmaz gayet güzel

Evet bende aynisini soylicektim canim.hatta ben yazdan bol domatesli ve limonlu biraz pisirip buzluga koydum.simdi cikarip yapiyoruz guzel oluyor.
1 butun limon sıkarsın icine biseycik olmaz
Benimkide buzlukta ama sadece yıkayıp koymustum. Tamam canım bol limonlu yapayım ben o zaman..

Süper ya bi ben spor yapmıyorum içinizde su kaynanamdam bi kurtulsam bende yap cam aha şimdi geldim yemek yaptım ev temizliğine girdim neyse bugün giybet yok :)
Herkes yapmıyor ki tabi yapınca daha iyi olacak vücudun sıkılaşacak sarkma olmayacak artık canını sıkan kişi ve olayları düşünme hepimizin yaşanmışlıkları biz buna tecrübe diyoruz var benim tecrübem derki odamın içinde kalanla aram iyiyse gerisi hiç problem değil daha doğrusu umrumda değil buna karar verdiğimden beri huzur buldum ailemden başkası varmış yokmuş çokta önemli değil

Slm kizlar nasilsiniz?
Ben fena sayilmam yeni yeni duzene giriyorum sayilir.. bugun aksam üstü hep utuyle geçti cok sukur butun hafta stresini yasayip sonunda hallettim
Aksamimda baya heyecanli geçti bizim Üniversiteye bagli bir işimiz var esim son günlerde sık sık oraya gidiyor esimin bir arkadaşı kaynimi arayip ..... bana ben universitedeyim cıvırlara bakıyorum dedi demis (cıvır kızlar demekmis heralde ki esimden bu kelimeyi duymadim daha once ) bunu bana eltim söyledi ..... abiden hic ummazdim oda diyorsa bizimkileri hic düşünemiyorum falan diye olabilir falan dedim gecistirdim ama içimde kusku olmadi degil.. zaten zayifla falan diyor bugunlerde ben de kesin kizlari görüyor beni de o yuzden beğenmiyor o kızlara benzetmeye çalıyor diye kurdum da kurdum aksam eve gelince sen böyle mi soyledin diye sordum bende yok ya yalan söylüyor diye gulecek sandım bi parladı adamla uzun zamandır konuşmuyormus meger.. telefon numarasi bile yok rehberinde baska birinden telefonu buldu aradi adami agzina geleni soyledi yarin yanina gelip bunu odeticem aileme kadar bu laflar geliyor sen nasil bi namusuzsun dedi yüreğim agzima geldi biraz sonrasinda da adam evin yakındayim hadi gel dedi bellikj adamlarini toplamış esim gidecekti ben ve bizimkiler zor ikna etti dilimi tutamadım diye kendime cok kızdım yarindan bile korkuyorum birsey olmaz inşallah ama esim bunu söylemedigi icinde icten ice mutlu oldum fazla kompleks yapıyorum galibaa

Ayy neler olmuş öyle Allah muhafaza.. keşke eltine kanmasaydin ama dediğin gibi için de rahatlamis. Önce kendimizi sevip barismaliyiz ki o guvenimiz karşıya da olumlu yansisin

Valla süper bi çözüm bence çok da haklısın :) bu arada senin görüntün eminim süperdir bu kadar spora. Çok kilo yok zaten olan da belli olmuyordur

Çok heyecanlı ve zor bi süreç bide dışarı çıktığımda ne fıstık kızlar görüyorum benim zayıf ya da kilolu olmam eşime onlara bakma hakkını vermez Rabbim korusun ama tek hazmedemeyeceğim sadakatsizliktir genede fit olmak kendimize özgüveni artırır gülümseme duruşumuz yürüyüşümüz değişiyor en azından bende böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…