- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.581
Neymiş oğlumu alıp o bakacakmış. Daha yanındaki çocuğa bakamıyo. Zaten verir miyim çocuğumu. Hamileliğim çok zor geçti ve yerimden kalkamadığım günlerde de tektim unutmadım o günleri. 5 günlük lohusayken ağlattı beni unutmadım o günleri dedim eşime. O daha yanındaki çocuğa bakamıyo sürekli dert yanıyo dedim. Canım ne zaman isterse o zaman yaparım kimseyi ilgilendirmez dedim.
Benim oğlumu sadece 1-2 saat seviyo haftada birkaç kez. O yüzden yükünü bilmiyo. Bakmadığı için kolay tabi böyle demek. Kızının çocuğuna bakıyo ve kızına sakın yapma bi daha çocuk diyo.
Ay burnumdan soluyorum kaynanam zırt pırt beni soruyomuş kardeş yapın diyomuş. Sanane yaa sanane!! Zaten sinirliyim çok birikti şeytan diyo ara saydır.
Gece gece ayaktayim evet oglum uyandi burnu
Akiyor nefes alamiyor ve oksuruyor aniden basladi ben de anlamadim noluyor.
Neymiş oğlumu alıp o bakacakmış. Daha yanındaki çocuğa bakamıyo. Zaten verir miyim çocuğumu. Hamileliğim çok zor geçti ve yerimden kalkamadığım günlerde de tektim unutmadım o günleri. 5 günlük lohusayken ağlattı beni unutmadım o günleri dedim eşime. O daha yanındaki çocuğa bakamıyo sürekli dert yanıyo dedim. Canım ne zaman isterse o zaman yaparım kimseyi ilgilendirmez dedim.
Benim oğlumu sadece 1-2 saat seviyo haftada birkaç kez. O yüzden yükünü bilmiyo. Bakmadığı için kolay tabi böyle demek. Kızının çocuğuna bakıyo ve kızına sakın yapma bi daha çocuk diyo.
Sagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artıkçok da severim kendilerini
Olur tabiki canim esleselim... hosbulduk... ven de diyet fikrine yeni alıştım. Bir türlü toparlanamiyordum.
Gece gece ayaktayim evet oglum uyandi burnu
Akiyor nefes alamiyor ve oksuruyor aniden basladi ben de anlamadim noluyor.
Slm kizlar nasilsiniz?
Ben fena sayilmam yeni yeni duzene giriyorum sayilir.. bugun aksam üstü hep utuyle geçti cok sukur butun hafta stresini yasayip sonunda hallettim
Aksamimda baya heyecanli geçti bizim Üniversiteye bagli bir işimiz var esim son günlerde sık sık oraya gidiyor esimin bir arkadaşı kaynimi arayip ..... bana ben universitedeyim cıvırlara bakıyorum dedi demis (cıvır kızlar demekmis heralde ki esimden bu kelimeyi duymadim daha once ) bunu bana eltim söyledi ..... abiden hic ummazdim oda diyorsa bizimkileri hic düşünemiyorum falan diye olabilir falan dedim gecistirdim ama içimde kusku olmadi degil.. zaten zayifla falan diyor bugunlerde ben de kesin kizlari görüyor beni de o yuzden beğenmiyor o kızlara benzetmeye çalıyor diye kurdum da kurdum aksam eve gelince sen böyle mi soyledin diye sordum bende yok ya yalan söylüyor diye gulecek sandım bi parladı adamla uzun zamandır konuşmuyormus meger.. telefon numarasi bile yok rehberinde baska birinden telefonu buldu aradi adami agzina geleni soyledi yarin yanina gelip bunu odeticem aileme kadar bu laflar geliyor sen nasil bi namusuzsun dedi yüreğim agzima geldi biraz sonrasinda da adam evin yakındayim hadi gel dedi bellikj adamlarini toplamış esim gidecekti ben ve bizimkiler zor ikna etti dilimi tutamadım diye kendime cok kızdım yarindan bile korkuyorum birsey olmaz inşallah ama esim bunu söylemedigi icinde icten ice mutlu oldumfazla kompleks yapıyorum galibaa
aman canım bazen bu dilimiz tutabilsek keşke
ama için rahatlamış
işte kilolu olduğumuz için hep acaba beni beğenmiyor mu diyoruz ama kendi kendimize bu kötülüğü yapıyoruz en başta kendimiz beğeneceğiz.
Haklısın canım ama soylemesem gerçekten icim içimi yiyecekti.. söylememiş diye rahatladim ama birsey olacak diye içim içimi yiyor şimdi de.. gercekten zayif olup kendimi begensem bu kadar kompleksli olmazdim sanırım
bir şey olmaz inşallah canım eşinde bir an öyle parlamıştır sabaha öfkesi geçmiştir.
ama gerçekten zayıflamak güzel ben en fazla 3 gün diyet yapardım ama burda 1 hafta sonra 2 ay olcak ben bile kendime şaşırıyorum ama tamamen buranın verdiği atmosfer .
dün üzerimde tayt ustumde de dizlerden aşağı tunik vardı eşimin yanında tuniği kaldırdım taytımı düzeltiyorum bana baktı sen baya vermişsin dedi ve çok mutlu oldum
bende de vardır acaba beni beğenmiyor mu diye düşünce
Allah'ım Cuma Günü Hürmetine,
Benim dualarımı , Bana dua edenlerin duasını ,
Benden dua bekleyenlerin duasını
Ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle.
-Hayırlı Cumalar.
Çok güzel bağırsak çalıştırıyor ben en çok bu yanını seviyorumSagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artıkçok da severim kendilerini
bamya yemeğine herkes bayılır bende daha tadını bilmem daha çok küçükken yemem demişim hala yemem yani ama annemler çok severler ekşili felan
Oh oh ne güzelÇok güzel bağırsak çalıştırıyor ben en çok bu yanını seviyorum
Bende cok sevmezdim eskiden ama birdenbire hosuma gitmeye basladi.pisirene gore degisiyor sanirimOh oh ne güzelya dün okulda aç kalınca bugün resmen beslenme getirdim
Kahvaltı tabağı bile yaptım kendimeinciiitanesi son üç yıldır yiyorum bende bi ablam çok güzel yapmıştı ondan sonra yemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?