Haydi Yine Yeniden...

Erkeğin çocuğu kiymetli oluyor sanki ne farki varsa.... canim kaynanalar hep soyler boyle seyler. Duymazdan gelmezsen kendine yazik edersin. Esinle aranda sorun olmaya baslar. Ona gore ne var kadincagazin dedigindee olur... sana bunlari aktaran kimse eger o kisinin de soylemesini engelle ki kafan rahat olsun.

aman anca onu yap bunu yap derler ama ipin ucundan tutmazlar ha azcık tutsalar her şeyide onlar yaptı olur boşver tabi ki karar sizin canını sıkma onun için

Sagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artık çok da severim kendilerini

bamya yemeğine herkes bayılır bende daha tadını bilmem daha çok küçükken yemem demişim hala yemem yani ama annemler çok severler ekşili felan

Olur tabiki canim esleselim... hosbulduk... ven de diyet fikrine yeni alıştım. Bir türlü toparlanamiyordum.

Tamam canım buralari kasip kavururuz biz heheyt

Gece gece ayaktayim evet oglum uyandi burnu
Akiyor nefes alamiyor ve oksuruyor aniden basladi ben de anlamadim noluyor.

Gecmis olsun bende gece 3 e kadar uyuyamadim gece 4de bi uyandim esim salonda tepemde anlam vermeye çalışıyor kıza kıza yataga götürdü beni

aman canım bazen bu dilimiz tutabilsek keşke
ama için rahatlamış
işte kilolu olduğumuz için hep acaba beni beğenmiyor mu diyoruz ama kendi kendimize bu kötülüğü yapıyoruz en başta kendimiz beğeneceğiz.

Haklısın canım ama soylemesem gerçekten icim içimi yiyecekti.. söylememiş diye rahatladim ama birsey olacak diye içim içimi yiyor şimdi de.. gercekten zayif olup kendimi begensem bu kadar kompleksli olmazdim sanırım

bir şey olmaz inşallah canım eşinde bir an öyle parlamıştır sabaha öfkesi geçmiştir.
ama gerçekten zayıflamak güzel ben en fazla 3 gün diyet yapardım ama burda 1 hafta sonra 2 ay olcak ben bile kendime şaşırıyorum ama tamamen buranın verdiği atmosfer .
dün üzerimde tayt ustumde de dizlerden aşağı tunik vardı eşimin yanında tuniği kaldırdım taytımı düzeltiyorum bana baktı sen baya vermişsin dedi ve çok mutlu oldum
bende de vardır acaba beni beğenmiyor mu diye düşünce

Cok sevindim senin adına canimm.. Esim son günlerde eskisinden cok istiyor kilo vermemi.. ister çünkü aldim başımı gidiyorum yeni bir rekor kirmadan ve bu fırtınaya kapilmadan kendimi tehlikeli dalgalardan cekip almam lazim yine bana ben lazimim ve kendimin tek caresi benim sizden güç alip örnek alarak bu işi basarmam lazım..

Allah'ım Cuma Günü Hürmetine,
Benim dualarımı , Bana dua edenlerin duasını ,
Benden dua bekleyenlerin duasını
Ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle.
-Hayırlı Cumalar.

Aminn Rabbim butun dualarını hayırlısı ile kabul buyursun.. Hayırlı cumalar..

bamya yemeğine herkes bayılır bende daha tadını bilmem daha çok küçükken yemem demişim hala yemem yani ama annemler çok severler ekşili felan

Çok güzel bağırsak çalıştırıyor ben en çok bu yanını seviyorum
Oh oh ne güzel ya dün okulda aç kalınca bugün resmen beslenme getirdim
Kahvaltı tabağı bile yaptım kendime inciiitanesi son üç yıldır yiyorum bende bi ablam çok güzel yapmıştı ondan sonra yemeye başladım

Bende cok sevmezdim eskiden ama birdenbire hosuma gitmeye basladi.pisirene gore degisiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…