Haydi Yine Yeniden...

Valla süper bi çözüm bence çok da haklısın :) bu arada senin görüntün eminim süperdir bu kadar spora. Çok kilo yok zaten olan da belli olmuyordur
Çevremdekiler daha uğraşma iyi gözüküyorsun diyor selülitim yok sarkma olmadı yüzümde çökme olmadı sıkı duruyorum ama benim için tartı önemli karın bölgem düz olması için uğraşıyorum etek giyince orda çıkıntı olmasını istemiyorum

Ayy neler olmuş öyle Allah muhafaza.. keşke eltine kanmasaydin ama dediğin gibi için de rahatlamis. Önce kendimizi sevip barismaliyiz ki o guvenimiz karşıya da olumlu yansisin

Oda aman ..... abiye söyleme falan dedi ama bu soylemeyecegim birsey degil dedim. Sonradan vazgectim ama icimi kemirecegine aslini ogreneyim dedim demiş olsa yillardir taniyamamisim bu adami derdim kendimi depresyona sokacak bir surec baslardi çok şükür dedigin gibi kocam hakkinda yanilmadim diye rahatladim ama vahim sonuçlara yol acmam inşallah.. evet haklisin gitmis bana light ekmek getirmis uzun zamandan sonra hadi diyete basla dermiş gibi :)) kendim icinde esim icinde zayıflamam şart..

Evet Allah muhafaza umarim senin gibi basarili olur ve bu ozguveni bende yasarim..

Kapalı mısın etek dediğin için. Merak ettim

Iyi bari artik misafirlik kacamaklarin daha masum olacak iyi olmus bu yeni kararlar.bugun daha bisey yeme canim.cay icersin zaten.yatmadan da bi iki kasik yogurt olabilir
Yemedim canim sadece bugun bi su yogurt kurunu denemek istedim saat 19:30 gibi ondan yapip yedim suan cok bulantim var o mu yapti fellah koftesimi yapti bilemedim insallah ise yarar bu kur

sabah
tavada kayısı kıvamında 1 yumurta
1.5 kk peynir
1 zeytin
2 d. ekmek

öğle
yok

yemek öncesi çeyrek yeşil elma
akşam
1 tabak şehriye çorbası
2 kabak dolması (1 tüm kabak oluyor)
Kankim supersin valla oh bee bu hafta ins birinci oluruz canim olmasakta iyi kilolar veririz diye umuyorum

Benimkide buzlukta ama sadece yıkayıp koymustum. Tamam canım bol limonlu yapayım ben o zaman..
Canim ben kiyma ve sogani iyice kavuruyorum salcayi da kavurduktan sonra limonu sikip bamyayi oyle atiyorum birde bamya yemegi piserken cok kasik surme fazla karistirma cok guzel olcak boyle benim hic sunmez ve cok lezzetli olur yemegim

Canim ben kiyma ve sogani iyice kavuruyorum salcayi da kavurduktan sonra limonu sikip bamyayi oyle atiyorum birde bamya yemegi piserken cok kasik surme fazla karistirma cok guzel olcak boyle benim hic sunmez ve cok lezzetli olur yemegim
Sagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artık çok da severim kendilerini

Sagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artık çok da severim kendilerini
Bende yarin yapayim bari aklima dusurdun bende pek severim hatta bayilirim buzlukta var temizledim yikadim domates dogradim uzerine bolca limon sikip posetlerle koydum yazdan simdi yiyoruz arada cok sukur

baya almissin canim yaaa.burdan uzak kalmanin zararlari iste.bi zamanlar 7 lere dusmek icin yaris yapiyorduk.neyse artik cok cok dikkatli ol ve kurtul kilolarindan.menun iyi olmus gayet hafif

Canim farkettim zaten buraya girmesem irademe sahip olamaycagim.ve daha da kilo alacagim.o yuzden buradayim.bakalim saliya ne kadar fark edecek

Canim ekmek pilav makarna tatli ve turevi bana bir muddet yok. 1 hafta 10 gun zor ececek biliyorum ama alisacagim. Zaten aldigimin 2 ya da 3 kilosu 10 gun icinde geldi bana. Yatili misafir olunca yedikte yedik yani

Bosver takilma bisey derse canim istemiyo cocuk yapmayi de gec arayip daha cok stres olma tatlim relaxx

Neymiş oğlumu alıp o bakacakmış. Daha yanındaki çocuğa bakamıyo. Zaten verir miyim çocuğumu. Hamileliğim çok zor geçti ve yerimden kalkamadığım günlerde de tektim unutmadım o günleri. 5 günlük lohusayken ağlattı beni unutmadım o günleri dedim eşime. O daha yanındaki çocuğa bakamıyo sürekli dert yanıyo dedim. Canım ne zaman isterse o zaman yaparım kimseyi ilgilendirmez dedim.
Benim oğlumu sadece 1-2 saat seviyo haftada birkaç kez. O yüzden yükünü bilmiyo. Bakmadığı için kolay tabi böyle demek. Kızının çocuğuna bakıyo ve kızına sakın yapma bi daha çocuk diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…