- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.561
Çevremdekiler daha uğraşma iyi gözüküyorsun diyor selülitim yok sarkma olmadı yüzümde çökme olmadı sıkı duruyorum ama benim için tartı önemli karın bölgem düz olması için uğraşıyorum etek giyince orda çıkıntı olmasını istemiyorumValla süper bi çözüm bence çok da haklısın :) bu arada senin görüntün eminim süperdir bu kadar spora. Çok kilo yok zaten olan da belli olmuyordur
Ayy neler olmuş öyle Allah muhafaza.. keşke eltine kanmasaydin ama dediğin gibi için de rahatlamis. Önce kendimizi sevip barismaliyiz ki o guvenimiz karşıya da olumlu yansisin
Çok heyecanlı ve zor bi süreç bide dışarı çıktığımda ne fıstık kızlar görüyorum benim zayıf ya da kilolu olmam eşime onlara bakma hakkını vermez Rabbim korusun ama tek hazmedemeyeceğim sadakatsizliktir genede fit olmak kendimize özgüveni artırır gülümseme duruşumuz yürüyüşümüz değişiyor en azından bende böyle oldu
Canim ik sayfayi okudum da eşlésme yapmissin beni de biriyle eşleştir. Motivasyona ihtiyacim var.
Kapalı mısın etek dediğin için. Merak ettimÇevremdekiler daha uğraşma iyi gözüküyorsun diyor selülitim yok sarkma olmadı yüzümde çökme olmadı sıkı duruyorum ama benim için tartı önemli karın bölgem düz olması için uğraşıyorum etek giyince orda çıkıntı olmasını istemiyorum
Evet şükürler olsun tesettürlüyümKapalı mısın etek dediğin için. Merak ettim
Yemedim canim sadece bugun bi su yogurt kurunu denemek istedim saat 19:30 gibi ondan yapip yedim suan cok bulantim var o mu yapti fellah koftesimi yapti bilemedim insallah ise yarar bu kurIyi bari artik misafirlik kacamaklarin daha masum olacak iyi olmus bu yeni kararlar.bugun daha bisey yeme canim.cay icersin zaten.yatmadan da bi iki kasik yogurt olabilir
Kankim supersin valla oh bee bu hafta ins birinci oluruz canim olmasakta iyi kilolar veririz diye umuyorumsabah
tavada kayısı kıvamında 1 yumurta
1.5 kk peynir
1 zeytin
2 d. ekmek
öğle
yok
yemek öncesi çeyrek yeşil elma
akşam
1 tabak şehriye çorbası
2 kabak dolması (1 tüm kabak oluyor)
Ne güzel çok şükür Allah herkese nasip etsin. Bende tesettürluyum umarım yapabiliyorumdur ..Evet şükürler olsun tesettürlüyüm
Nas il bi kür o merak ettim canımYemedim canim sadece bugun bi su yogurt kurunu denemek istedim saat 19:30 gibi ondan yapip yedim suan cok bulantim var o mu yapti fellah koftesimi yapti bilemedim insallah ise yarar bu kur
Canim ben kiyma ve sogani iyice kavuruyorum salcayi da kavurduktan sonra limonu sikip bamyayi oyle atiyorum birde bamya yemegi piserken cok kasik surme fazla karistirma cok guzel olcak boyle benim hic sunmez ve cok lezzetli olur yemegimBenimkide buzlukta ama sadece yıkayıp koymustum. Tamam canım bol limonlu yapayım ben o zaman..
Sagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artıkCanim ben kiyma ve sogani iyice kavuruyorum salcayi da kavurduktan sonra limonu sikip bamyayi oyle atiyorum birde bamya yemegi piserken cok kasik surme fazla karistirma cok guzel olcak boyle benim hic sunmez ve cok lezzetli olur yemegim
Canim uc kasik yogurta birer cay kasigi tarcin zencefil ve zerdecal katip yatmadan uc saat once yiyosun ve bol su iciyosun haftada iki kez bir defa aksam yiyosun kur bu tomurcuk yapiyo ardaNas il bi kür o merak ettim canım
Bende yarin yapayim bari aklima dusurdun bende pek severim hatta bayilirim buzlukta var temizledim yikadim domates dogradim uzerine bolca limon sikip posetlerle koydum yazdan simdi yiyoruz arada cok sukurSagol canim tarifin icin. Tarifine cok yakin Yaptım bakalım kaşık da sürmedim çok. Yarın öğlen bakacaz artıkçok da severim kendilerini
Bosver takilma bisey derse canim istemiyo cocuk yapmayi de gec arayip daha cok stres olma tatlim relaxxAy burnumdan soluyorum kaynanam zırt pırt beni soruyomuş kardeş yapın diyomuş. Sanane yaa sanane!! Zaten sinirliyim çok birikti şeytan diyo ara saydır.
baya almissin canim yaaa.burdan uzak kalmanin zararlari iste.bi zamanlar 7 lere dusmek icin yaris yapiyorduk.neyse artik cok cok dikkatli ol ve kurtul kilolarindan.menun iyi olmus gayet hafif
Hiç ekmek yemedin mi, süper valla. Hızlı gelen çabuk gider merak etmeverirsin bence ama bura resmen frenliyor..
Burdan öğrendiğim kadari ile baklagillerle pilav yemeyin diyorlar ama iki kaşık çok az sen onu yakarsin canım
Aksam yemegini yspmamissin ama tok tutacak şeyler var yerinde. Az kalorili doyurucu bir gün
Gayet iyi idare etmişsin Harikasın valla :)
Bugün seninle D Deligonul783 kankimden ne güzel haberler aldık. Darısı başımıza daim olsun kızlar
Bosver takilma bisey derse canim istemiyo cocuk yapmayi de gec arayip daha cok stres olma tatlim relaxx
Hosgeldin canım esleselim mi seninle? Sen istersen hizli kilo veriyorsun hirslanirim belki bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?