- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.601
Gunaydin hosgeldin gule gule :) iki ogunlu gunlere gecis yaptin canim sanirim.sabah ac karnina icilen kahve zayiflatiyor diyorlar ama hic denemedimgünaydın hayırlı cumalar kızlar
komşum aradı ona uyandım diğer komşuya kahveye gidecekmişiz az evi toparlayıp gideyim artık eşime de öğle yemeği yerine kahvaltı hazırlarım bende yemedim nasıl olsa zaten acıkmadım da beraber yeriz
mide ağrıtmıyorsa sabah kahve içiverelim garii bu hafta deneyelim bakalım ne olacakGunaydin hosgeldin gule gule :) iki ogunlu gunlere gecis yaptin canim sanirim.sabah ac karnina icilen kahve zayiflatiyor diyorlar ama hic denemedim
Saatler ileri alınsın havalar da azcık ısınsın bende yürüyüşe başlıcam inşallahmide ağrıtmıyorsa sabah kahve içiverelim garii bu hafta deneyelim bakalım ne olacak
geç yatıp geç kalkınca birde ilaç içip 1 saat beklemek lazım o ara açlığım geçiyor acıkıncaya kadar öğlen oluyor mecbur 2 öğün :)))
fizik tedavinin bitmesine 1 seans kaldı bitince havalar düzelir düzelmez ben dışardayım artık milletin eline geçmez bende yürümek için çok uygun yer var kös kös oturuyorumnasıl erisin bu göbüş totoş demii
Ayyyyy ben yine unutttuuuummmtomurcukkk olculerimi aldım ben sen ne yaptın aldın mi
Göğüs: 92
Bel : 81
Kalça :103
Birer santim gitmiş sanki
Hayirli cumalar kizlar...
miladcim senin kayinvaliden mi vefat etti kacirdim da ben. Ayrica menulerin de takibim de sporun suyun. Herseyini ayrıntılı olarak yaz tamam mi
hayırlısı olsun canım.güle güle git güle güle gel.eşin eve döndüğünde senin gittiğini söylediğinde şaşırabilirler.üstelik çantanı da hazırlamışsın.hiç eve uğramadan gittiğin için kaçar gibi olduğunu düşünecekler.dün aşkam çıtlatsaydınız keşkekızlar bugün anneme gideceğim inşallah sabah eşim hazırla kendine küçük çanta arabaya koy akşam bırakırım iş çıkışı ben seni feribota dedi
tabi akşama kadar eşimin ve benim kararım değişmezse hazırlayıp arabaya koydum ama kaynanamların haberi yok eşimde bende bir şey demedik
ne bileyim bir yanda da içim çok huzursuz
galiba ilk defa ayrı kalacağız o yüzden
eşimde zaten bu yüzden biraz kararsız ama bana iyi geleceğini düşündüğü için git diyor bakalım akşama ne olcak
kızlar bugün anneme gideceğim inşallah sabah eşim hazırla kendine küçük çanta arabaya koy akşam bırakırım iş çıkışı ben seni feribota dedi
tabi akşama kadar eşimin ve benim kararım değişmezse hazırlayıp arabaya koydum ama kaynanamların haberi yok eşimde bende bir şey demedik
ne bileyim bir yanda da içim çok huzursuz
galiba ilk defa ayrı kalacağız o yüzden
eşimde zaten bu yüzden biraz kararsız ama bana iyi geleceğini düşündüğü için git diyor bakalım akşama ne olcak
hayırlısı olsun canım.güle güle git güle güle gel.eşin eve döndüğünde senin gittiğini söylediğinde şaşırabilirler.üstelik çantanı da hazırlamışsın.hiç eve uğramadan gittiğin için kaçar gibi olduğunu düşünecekler.dün aşkam çıtlatsaydınız keşke
hayırlısı olsun canım.güle güle git güle güle gel.eşin eve döndüğünde senin gittiğini söylediğinde şaşırabilirler.üstelik çantanı da hazırlamışsın.hiç eve uğramadan gittiğin için kaçar gibi olduğunu düşünecekler.dün aşkam çıtlatsaydınız keşke
Hic bir sey olmayacak insallah canim içini ferah tut iki gececikten hic birsey olmaz ama hala zamanin varken bence kayinvalideni ara ben iki geceligine annemlere gidiyorum ani gelişti kusura bakmayın haber veremedim de ki; bunu fazla bbuyutup sorun cikarmasinlar..evinden kaçar gibi cikmakta seni huzursuz etmiş olabilir tepkisi ne olursa olsun sen daha rahat edeceksin emin ol bunh oğullarının teklif ettiginide özellikle belirt canim
Bence de miladın dediği gibi şimdiden ara uyanmışlarsa.eşine söyle önce arayacağını sonra da kv ara işte kocanın teklif ettiğini ani geliştiğini falan dersin.sabah çantamı hazırlayıp çıktım arabaya koydum uyuyorsunuz diye haber veremedim falan dersingaliba bende huzursuzum biraz bu yüzden ama eşimde kararsızdı sabah dedi işe çıkarken onlarda uyuyordu ne yapayım akşam belli olduğununda arıyayım mı
Bence de miladın dediği gibi şimdiden ara uyanmışlarsa.eşine söyle önce arayacağını sonra da kv ara işte kocanın teklif ettiğini ani geliştiğini falan dersin.sabah çantamı hazırlayıp çıktım arabaya koydum uyuyorsunuz diye haber veremedim falan dersin
Esin öyle diyorsa takma kafanı canım. Benim fikrim senin araman değil eşinin araması. Çünkü eşine bi şey diyemezler. Kaldı ki sen onlara haber vermek zorunda değilsin, eşine karşı sorumluluğun var. Şimdi sen arayinca mahçup mahçup kendilerini bi şey zannederler. Ama esin ararsa şu izlenim olur. 'ben eşime hesap veririm ama siz önemli değilsiniz ' bu kapak da onlara yeter zatenşimdi eşimi aradım dedim ben pek bir huzursuzum sabah evden kaçar gibi çıktım dedim oda sıkma canını sıkıntı yok dedi
arayayım mı dedim çalıştığı için eşim öğle arası ararım seni konuşuruz sıkıntı yok sen takma kafana dedi
Esin öyle diyorsa takma kafanı canım. Benim fikrim senin araman değil eşinin araması. Çünkü eşine bi şey diyemezler. Kaldı ki sen onlara haber vermek zorunda değilsin, eşine karşı sorumluluğun var. Şimdi sen arayinca mahçup mahçup kendilerini bi şey zannederler. Ama esin ararsa şu izlenim olur. 'ben eşime hesap veririm ama siz önemli değilsiniz ' bu kapak da onlara yeter zaten
şimdi eşimi aradım dedim ben pek bir huzursuzum sabah evden kaçar gibi çıktım dedim oda sıkma canını sıkıntı yok dedi
arayayım mı dedim çalıştığı için eşim öğle arası ararım seni konuşuruz sıkıntı yok sen takma kafana dedi
Esin öyle diyorsa takma kafanı canım. Benim fikrim senin araman değil eşinin araması. Çünkü eşine bi şey diyemezler. Kaldı ki sen onlara haber vermek zorunda değilsin, eşine karşı sorumluluğun var. Şimdi sen arayinca mahçup mahçup kendilerini bi şey zannederler. Ama esin ararsa şu izlenim olur. 'ben eşime hesap veririm ama siz önemli değilsiniz ' bu kapak da onlara yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?