- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.621
öyle zaten canım bir kaç defa eve işten eve geç geldiğimde kayınpeder sordu nerdeydin niye geciktin diye bende eşimin haberi var dedim o günden beri sormaz
bende senle aynı fikirdeyim ama aynı evde yaşayınca da bir garip oldu sanki öyle hissettim yada saygısızlık yapmak istemediğim içinde huzursuzluk oldu nede olsa evde büyük ya
ne bileyim canım ya galiba ailemiz böyle yetiştirdi bizi ondan bu huzursuzluk
ilişkilerimiz nasıl ben pek muhabbet etmem akşam evime gider yemeğimi yaparım etrafımı toparlarım eşim gelir yemek çay son kalkar yatarım yani bana bir şey sormadıkları sürece konuşmam çünkü hiç bir annelik ve babalıklarını görmedik evlenirken eşimle ben hala borç ödüyorsak onların yüzünden bir liraları geçmediği gibi düğünde toplanan paradan bile eşim verdi biraz yani anlatsam çok şey varda kısa ve öz böyle yaniTatlim ben mevzuyu pek anlamadim ama esin sıkıntı yok diyorsa takma bence. Aksam esin soylesin bence hem kayinvalidenler de bazi seylere karisamayacaklarini anlamis olurlar. Rahat ol git keyfine bak. Bişey dediler mi de dersin kocam sagolsun.tabi ben bunu kendime gore yorumladim. Iliskinleriniz nasil bilmiyorum
Ay bende kaynana dusmani oldum ciktim yaa. Aslinda severim kaynanami ama boyle seyler en gicik oldugum seylerdir. Esim hacca gittigi zaman gelinin bizde kalmasi lazim cevre ne der ayip olur demis esime esimde sagolsun. Anne 1 ay burada rahat edemez annesigile gitsin demis. Zaten bizde cok onceden oyle anlastik. 1 ay annemde kaldim.esimingelmesine 1 hafta kala da kayinvalideme gectim. Cok bozuluyorlar her seferinde ama ne yapabilirim.bebek emziriyorum kayinbabamin kapi calarak odaya girme adeti yok pat diye girer. Birinde emzirirken digerinde de giyinirken daliyordu sinir oldum. Gorumceme eger bir daha yaparsa ben soyleyecem dedim. Tamam yenge ben soylerim dedi... soyledi ya da soylemedi bilmiyorum ama bir daha olursa kötü olacak.
anahtarimi hep isterim odanin kitlerim de ama bir oda da iki kapi var 1 si bozulmus anahtarla kitlenmiyor
ilişkilerimiz nasıl ben pek muhabbet etmem akşam evime gider yemeğimi yaparım etrafımı toparlarım eşim gelir yemek çay son kalkar yatarım yani bana bir şey sormadıkları sürece konuşmam çünkü hiç bir annelik ve babalıklarını görmedik evlenirken eşimle ben hala borç ödüyorsak onların yüzünden bir liraları geçmediği gibi düğünde toplanan paradan bile eşim verdi biraz yani anlatsam çok şey varda kısa ve öz böyle yani
Salla gitsin o zaman saygiki ol ama sevmek zorunda da degilsin.sevedebilirsin ama sevgini belli etme hemen degisiyorlar.. mesafeli olmaken iyisidir. Isten eve gelip bir de yemek mi yapiyorusn ayni evdeyseniz kayinvaliden neden yapmiyor
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyle bi ortamda yetiştim. Ama bazen de saygıyı hak edene vereceksin. Biz o kadar yuceltiyor el üstünde tutuyoruz ki, bir süre sonra üzerimizde hak iddia etmeye başlıyorlar. Az çok çektiğini bildiğim için öyle söyledim. Hala da o görüşteyim amaöyle zaten canım bir kaç defa eve işten eve geç geldiğimde kayınpeder sordu nerdeydin niye geciktin diye bende eşimin haberi var dedim o günden beri sormaz
bende senle aynı fikirdeyim ama aynı evde yaşayınca da bir garip oldu sanki öyle hissettim yada saygısızlık yapmak istemediğim içinde huzursuzluk oldu nede olsa evde büyük ya
ne bileyim canım ya galiba ailemiz böyle yetiştirdi bizi ondan bu huzursuzluk
Aynen canım boşverin bu mevzuları.cuma cuma hiç moralinizi keyfinizi kaçırmayın. estağfur tövbe diyin Allah'a havale edin.Rabbim görüyor herkesi.İyiliğinizin mükafatını Rabbim verecektir mutlaka.Sabır ve zaman herşeyin ilacıAy kızlar cuma cuma ben günahkar oldum neyse Allah affetsin
yapamazmış tansiyonu varmış yemek kokusuna midesi bulanıyormuş aman akşama kadar oram ağrıyor buram ağrıyor deyip durur geldiğinden beri 3 aydır 11 defa doktora gitti saydım çünkü randevularını ben alıyorum doktor benden sağlamsın teyze dedi en son pazertesi günü bende yanındaydım ama olmadı yetmez pazertesiye bir daha randevu aldık kadın hastalık hastası.
Yok canım ben mevzuları kapattırmadım her zaman dilediğiniz sohbeti edebilirsiniz ama cuma cuma canınızı sıkmayın kaynana mevzularıyla.çünkü konuştukça kendini dolduruyor insan.ben de yazmaya kalksam belki sabah olur ama eve gidince soğuk rüzgarlar esiyor bu sefer neden çünkü ben kendimi dolduruyorum.karşı tarafın bişeyden haberi yok.Aslinda cevap yazmistim ama kaptan mevzulari kapattirmis:)
Sabah uyanınca 500 ml su
Saat 11 de
Kaşarlı yağsız light ekmekli tost
200 milim süt
öğleye birleşti sayılır ama küçük bir öğün daha yerim
Tartıldın mı bu haftaki bildirimden sonra hiç nasıl durumlarcanım bir de ben de şöyle oluyor beynimde sürekli diyetteyim demiyorum
Tartıldın mı bu haftaki bildirimden sonra hiç nasıl durumlar
Yok canım ben mevzuları kapattırmadım her zaman dilediğiniz sohbeti edebilirsiniz ama cuma cuma canınızı sıkmayın kaynana mevzularıyla.çünkü konuştukça kendini dolduruyor insan.ben de yazmaya kalksam belki sabah olur ama eve gidince soğuk rüzgarlar esiyor bu sefer neden çünkü ben kendimi dolduruyorum.karşı tarafın bişeyden haberi yok.
Ayrıca kaptan falan yok burda bu sayfa hepimizin daha kaç kere söylicem ayol
Sabah uyanınca 500 ml su
Saat 11 de
Kaşarlı yağsız light ekmekli tost
200 milim süt
öğleye birleşti sayılır ama küçük bir öğün daha yerim
Haklisin canim. Dogru soze ne denir
Oncelikle basin sagolsun canim. Kahvaltin iyi bence aksama toplu yaz ama olr mu.
bu da benim kahvaltim
tavada yumurta
3 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
ekmek yok tatli da yok
tavada yumurtayı hiç ekmeksiz yiyemem ben valla ama güzel bir kahvaltı
tatlım tambalağım hoşgeldin gülüüümmmAslinda cevap yazmistim ama kaptan mevzulari kapattirmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?