Haydi Yine Yeniden...

çok güzel canım bu arada kilolarımız aynı sıkı bir rakip olabiliriz :)

benim hafıza biliyorsun dandik yanlış mı hatırlıyorum sen 80-83 gibi bir rakamda 79 lara az kala bi kilo da değilmiydin bacım

komşuya gittim çaylar içiliyor masada çikolatalar ekler pastalar kurabiyeler hurma cevizli ballı sucuklar v.s. dolu hiiç ellemedim sade kahve içerken çok ısrar etti arkadaş şu kurabiye farklı tadın diye diğer arkadaşta ben kahvaltı yapmadım şekerli yemesem diyince böldü kurabiyeyi yarısını ye o zaman dedi elinde uzatmışken yok da diyemedim yedim
sabah
1 çay
1 sade kahve
yarım içi çikolata dolgulu kurabiye
hala acıkmadım acıkınca ya kahvaltı gibi yerim ya da şehriye çorbası var ondan içerim

gece ben tıkındım kızlar börek yedim saat 1 gibi çok aç hissettim saatli içilen ilaçta aç içilince baş dönmesi yapıyor diye kendi nefsimi haklı çıkarıp yedim ama saat 4 buçuğa kadar ayaktaydım sonra yattım yiyip uyumadım yani

benim hafıza biliyorsun dandik yanlış mı hatırlıyorum sen 80-83 gibi bir rakamda 79 lara az kala bi kilo da değilmiydin bacım

Senin hafiza super ya gayet iyi hatirliyorsun. Ramazan biterken ben tam tamina 79.6 kiloya düşmüştüm o zaman da bu zamana 10kg aldim ama hic diyey yapmadim. Bugun 2. Gun ve bu isin sonu gelecek

Ohhh ohhh bahaneler de hemen hazirlanmis:)))

Senin hafiza super ya gayet iyi hatirliyorsun. Ramazan biterken ben tam tamina 79.6 kiloya düşmüştüm o zaman da bu zamana 10kg aldim ama hic diyey yapmadim. Bugun 2. Gun ve bu isin sonu gelecek

ay bende şöyle öncelikle 75 leri bir göreyim malum bayram da memleketime gideceğim sonrasında da devam edicem inşallah

tühh yaa sen de benim gibi almışsın ben de 97 ye düşmüştüm ağustosta sonra bir aldım 102-103 onu da geri azcık verdim 101 li bişeyken kardeşime gidip şişip geri geldim anasını satıyım o kadar emeği nasıl azcık fire verip geri aldık anlamadım önce verdik şimdi yine veririz zayıflıyorum psikolojisini tam oturtsak tamamdır bu iş

canım bir de ben de şöyle oluyor beynimde sürekli diyetteyim demiyorum

Himm diyetteyiz ama bunu beynimize caktirmayacagiz diyosun.. relaks olup bundan sonra aklimi 24 saat yemege takmaktan vazgeçerim inşallah bu defa canim:))

Haklisin canim. Dogru soze ne denir

Oncelikle basin sagolsun canim. Kahvaltin iyi bence aksama toplu yaz ama olr mu.

bu da benim kahvaltim
tavada yumurta
3 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
ekmek yok tatli da yok

Sagol canım.. aksama toplu yazacagim canim. Seninde menun güzel ben sabahlari hic olmazsa 1 dilim ekmek ekle derim daha tok olur daha iyi hissedersin..

Bende 1 ara yaptim öğlen de diyebiliriz
3 kasik yogurt içine tarcin 2 kaşık yulaf ezmesi icine 2 kuru kayisi dogradim cok iyi geldi 2 tanede leblebi attim agzima olduda bitti :))

tavada yumurtayı hiç ekmeksiz yiyemem ben valla ama güzel bir kahvaltı

Bende sevmem ekmeksiz ama iste su önyargılari bi yensek damak tadı da zamanla degisecek insallah

Buda guzel azcik doyurucu birsey yesen dahami iyi olurdu canım.. bende genelde böyle basladigimda karbonhidrat krizine giriyorum sonu hüsran oluyor da..

yani şuan güzel eğer hafta sonu annemde kaçırmazsam güzel sen de var mı değişiklik
Bende gayet iyi durumlar.Bende pazar günü kaçamak yapmamaya söz verdim kendime.Eksilerdeyim yani
Pazartesi doğum günüm.Pasta kaçamağı olur mu bilmiyorum.Kendim almam pasta ama sürpriz bişey olursa napcam onu bilmiyorum işte

çok güzel eksideysen bir de kendi doğum günün mutlaka yemelisin :)

çok güzel eksideysen bir de kendi doğum günün mutlaka yemelisin :)
Canım orası öyle de benim bütün hafta emeğim bikaç kaçamakla çöpe gidiyor.şimdi 73 lerin ortasındayım.kaçamak yapmazsam belki 72 yi yakalıcam salı günü.ama pazartesi 1 dilim pasta tekrar 74 yapmasın beni

ince bir dilim yapmaz bence yada o günü hafif geçir pasta ile dengelenir bence ama tabi sen kendi metobolizmanı daha iyi tanırsın
sana da diyorumda ben ne yapcam bakalım hafta sonu annemde çok az zararla kapatmam lazım

hoşgeldin canım T tatlitambak ile beraber üçümüz aynı kilolardayız umarım herkes hedefine ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…