- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.641
Bu arada dun 89. 8 bugun sabah 89 um
ama ac uattim.kivrana kivrana resmen sabah kahvaltisinin hayli ile ama doymadan kalktim sofradan. Bu arada saat 1 de acikinca minik ara yaptim
250 ml ayran ve yarim kk peynir attim agzima
aksama da menu belli ama yiyince yazarim
benim hafıza biliyorsun dandik yanlış mı hatırlıyorum sen 80-83 gibi bir rakamda 79 lara az kala bi kilo da değilmiydin bacımBu arada dun 89. 8 bugun sabah 89 um
ama ac uattim.kivrana kivrana resmen sabah kahvaltisinin hayli ile ama doymadan kalktim sofradan. Bu arada saat 1 de acikinca minik ara yaptim
heee cevap gelmiş bile0 aldığım 10 kilo gidene kadar bana ekmek tatli yok. Hafta da 1 gun 1 ogun haric olacak tabiki odül ogunu diyelim
tatlım tambalağım hoşgeldin gülüüümmm
çok güzel canım bu arada kilolarımız aynı sıkı bir rakip olabiliriz :)
benim hafıza biliyorsun dandik yanlış mı hatırlıyorum sen 80-83 gibi bir rakamda 79 lara az kala bi kilo da değilmiydin bacım
komşuya gittim çaylar içiliyor masada çikolatalar ekler pastalar kurabiyeler hurma cevizli ballı sucuklar v.s. dolu hiiç ellemedim sade kahve içerken çok ısrar etti arkadaş şu kurabiye farklı tadın diye diğer arkadaşta ben kahvaltı yapmadım şekerli yemesem diyince böldü kurabiyeyi yarısını ye o zaman dedi elinde uzatmışken yok da diyemedim yedim
sabah
1 çay
1 sade kahve
yarım içi çikolata dolgulu kurabiye
hala acıkmadım acıkınca ya kahvaltı gibi yerim ya da şehriye çorbası var ondan içerim
gece ben tıkındım kızlar börek yedim saat 1 gibi çok aç hissettim saatli içilen ilaçta aç içilince baş dönmesi yapıyor diye kendi nefsimi haklı çıkarıp yedim ama saat 4 buçuğa kadar ayaktaydım sonra yattım yiyip uyumadım yani
Senin hafiza super ya gayet iyi hatirliyorsun. Ramazan biterken ben tam tamina 79.6 kiloya düşmüştüm o zaman da bu zamana 10kg aldim ama hic diyey yapmadim. Bugun 2. Gun ve bu isin sonu gelecek
tühh yaa sen de benim gibi almışsın ben de 97 ye düşmüştüm ağustosta sonra bir aldım 102-103 onu da geri azcık verdim 101 li bişeyken kardeşime gidip şişip geri geldim anasını satıyım o kadar emeği nasıl azcık fire verip geri aldık anlamadım önce verdik şimdi yine veririz zayıflıyorum psikolojisini tam oturtsak tamamdır bu işSenin hafiza super ya gayet iyi hatirliyorsun. Ramazan biterken ben tam tamina 79.6 kiloya düşmüştüm o zaman da bu zamana 10kg aldim ama hic diyey yapmadim. Bugun 2. Gun ve bu isin sonu gelecek
canım bir de ben de şöyle oluyor beynimde sürekli diyetteyim demiyorum
Haklisin canim. Dogru soze ne denir
Oncelikle basin sagolsun canim. Kahvaltin iyi bence aksama toplu yaz ama olr mu.
bu da benim kahvaltim
tavada yumurta
3 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
ekmek yok tatli da yok
tavada yumurtayı hiç ekmeksiz yiyemem ben valla ama güzel bir kahvaltı
Bu arada dun 89. 8 bugun sabah 89 um
Bende gayet iyi durumlar.Bende pazar günü kaçamak yapmamaya söz verdim kendime.Eksilerdeyim yaniyani şuan güzel eğer hafta sonu annemde kaçırmazsam güzel sen de var mı değişiklik
çok güzel eksideysen bir de kendi doğum günün mutlaka yemelisin :)Bende gayet iyi durumlar.Bende pazar günü kaçamak yapmamaya söz verdim kendime.Eksilerdeyim yani
Pazartesi doğum günüm.Pasta kaçamağı olur mu bilmiyorum.Kendim almam pasta ama sürpriz bişey olursa napcam onu bilmiyorum işte
Canım orası öyle de benim bütün hafta emeğim bikaç kaçamakla çöpe gidiyor.şimdi 73 lerin ortasındayım.kaçamak yapmazsam belki 72 yi yakalıcam salı günü.ama pazartesi 1 dilim pasta tekrar 74 yapmasın beniçok güzel eksideysen bir de kendi doğum günün mutlaka yemelisin :)
Canım orası öyle de benim bütün hafta emeğim bikaç kaçamakla çöpe gidiyor.şimdi 73 lerin ortasındayım.kaçamak yapmazsam belki 72 yi yakalıcam salı günü.ama pazartesi 1 dilim pasta tekrar 74 yapmasın beni
Merhaba arkadaslar bende geri dondum hemde kilo almis olarak geri dondum bugun miladin yeni topigine yazdim ama heralde kendisi buraya daha cok yaziyo bende buraya geldim
Kilom bugun 89.5
Hadi bakalim bismillah deyip basliyorum hedef ramazana 70 kilo girmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?