Haydi Yine Yeniden...

hoşgeldin canım T tatlitambak ile beraber üçümüz aynı kilolardayız umarım herkes hedefine ulaşır

Sagol canim insallah hepimiz hedeflerimize ulasicaz bu arada ben topigin en eskilerindenim ama malesef hic kilo veremedim tomurcuk burda basladiktan sonra 30 kilo verdi yanlis hatirlamiyosam ben hala yerimde sayiyorum

Aaaa hoşgeldin canım.çok özlemiştik seni.gördüğüme çok sevindim.artık bırakmak yok tamam mıı

Sagol canim insallah hepimiz hedeflerimize ulasicaz bu arada ben topigin en eskilerindenim ama malesef hic kilo veremedim tomurcuk burda basladiktan sonra 30 kilo verdi yanlis hatirlamiyosam ben hala yerimde sayiyorum

Hosgeldin canım burda orda farketmez evet burda daha cok yazacagim o gunluk kendimj takip etmek icin ise yarayacak insallah.. hadi hepimiz yepyeni bir kararlilikla yeniden asilalim..

Hos geldin aysun kac defa etiketledim seni yazdik neler yaptin bakalim kilo verememissin uzuldum insallah tekrar baslar verirsin biliyomusun sarra hamile oglu olcak yazdi bi kackez anlat bakalim sen ne yaptin bu kadar zaman

Selam kizlar sabah yazamadim malesef oglusu okula biraktim eve geldim mutfak topladim simdi yemek koydum ocaga yoruldum nedense elim kolum tutmuyo anlam veremedim niye boyle oldum neler yapiyosunuz

Öyle de oldu zaten eşim dedi bana bunu. Ben de kızınca diyo ki ne var ya niye beni geriyosun ne demiş sanki şaka yaptı gülerek söyledi diyo. Napim dedim içimde çok birikti yaptıkları ve elimde değil kendiliğinden dökülüyo sözler ağzımdan dedim sustu. Tavır falan da yapmadı öyle huyları yoktur ama lafta söyletmez.

Kiz benim ki azcik fire degildi bildigin okuz gibi yedim. Bu yemeye yine az kilo aliyorsun diyen insanlar var düşün artik

ay bende şöyle öncelikle 75 leri bir göreyim malum bayram da memleketime gideceğim sonrasında da devam edicem inşallah

Sen istersen herşeyi başarırsın bence. Vericem dersen verirsin tatlım sana güvenim tam.

Ooo canım 1.gelcem diyosun yani bravo valla ama hakettin çok iyi gidiyosun bir dilimcik pasta yiyiver kendi pastan sonuçta yiceksin tabiki. Üstüne yürüyüş yap egzersiz yap bişicik kalmaz tatlım.

Yazmam gerekenleri yukarı yazmışım

tomurcukkk
SABAH
1tk labne+1 yumurta maydanoz ekmek arası 1 domates

ARA
2 parça bitter

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM

1 MUZ
1 süt

3,5 LT SU

Canım mantına bişi demicem. Belki ben de yarın yiyebilirim yol yapayım kendime ama hem kızartma hem mantı olmasa mıymış ama ekmekte yok nasıl doyacaktın gerçi.. Zaten akşamın dengeliyo. Bugün ara öğünlerin çok az kalmış gibi geldi. Malum akşamın da ara öğün gibi. Gerçi ben de bugün işten güçten ara yapamadım pek.

Canim ekmek le cok aram yok sicacik olacakta oyle yiyecem ama tatli duskunlugum cok biliyorsunuz. Ve beyazekmek yedikce daha cok yiyorum onu farkettim.tam bugdaya gececem ama simdi degil 79 u gormeliyim ondan sonra.

Kiz aysunum bende 79.6 iken geldim geri 89.8 ile. Ayni yerden decam kanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…