- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.661
hoşgeldin canım T tatlitambak ile beraber üçümüz aynı kilolardayız umarım herkes hedefine ulaşır
Sagol canim insallah hepimiz hedeflerimize ulasicaz bu arada ben topigin en eskilerindenim ama malesef hic kilo veremedim tomurcuk burda basladiktan sonra 30 kilo verdi yanlis hatirlamiyosam ben hala yerimde sayiyorum
Aaaa hoşgeldin canım.çok özlemiştik seni.gördüğüme çok sevindim.artık bırakmak yok tamam mııMerhaba arkadaslar bende geri dondum hemde kilo almis olarak geri dondum bugun miladin yeni topigine yazdim ama heralde kendisi buraya daha cok yaziyo bende buraya geldim
Kilom bugun 89.5
Hadi bakalim bismillah deyip basliyorum hedef ramazana 70 kilo girmek
Sagol canim insallah hepimiz hedeflerimize ulasicaz bu arada ben topigin en eskilerindenim ama malesef hic kilo veremedim tomurcuk burda basladiktan sonra 30 kilo verdi yanlis hatirlamiyosam ben hala yerimde sayiyorum
Hos geldin aysun kac defa etiketledim seni yazdik neler yaptin bakalim kilo verememissin uzuldum insallah tekrar baslar verirsin biliyomusun sarra hamile oglu olcak yazdi bi kackez anlat bakalim sen ne yaptin bu kadar zamanMerhaba arkadaslar bende geri dondum hemde kilo almis olarak geri dondum bugun miladin yeni topigine yazdim ama heralde kendisi buraya daha cok yaziyo bende buraya geldim
Kilom bugun 89.5
Aaaa hoşgeldin canım.çok özlemiştik seni.gördüğüme çok sevindim.artık bırakmak yok tamam mıı[/QUOT
Sagol canim bende sizleri cok ozledim ve geri geldim bu sefer gercekten birakmak yok yaza turkiyedeyim insallah bu halde gitmek istemiyorum
Hosgeldin canım burda orda farketmez evet burda daha cok yazacagim o gunluk kendimj takip etmek icin ise yarayacak insallah.. hadi hepimiz yepyeni bir kararlilikla yeniden asilalim..
Tamam canim bu sefer olucak
Hos geldin aysun kac defa etiketledim seni yazdik neler yaptin bakalim kilo verememissin uzuldum insallah tekrar baslar verirsin biliyomusun sarra hamile oglu olcak yazdi bi kackez anlat bakalim sen ne yaptin bu kadar zaman
Demekki bi iz birakmisim sara icin cok sevindim rabbim tum evlat hasreti cekenlere evlat versin bana gelince yedim ictim şiştim...
- @milad_tb T tatlitambak sizlerde hos geldiniz kizlar insallah bu kez gider bu kilolar
♥
Erkeğin çocuğu kiymetli oluyor sanki ne farki varsa.... canim kaynanalar hep soyler boyle seyler. Duymazdan gelmezsen kendine yazik edersin. Esinle aranda sorun olmaya baslar. Ona gore ne var kadincagazin dedigindee olur... sana bunlari aktaran kimse eger o kisinin de soylemesini engelle ki kafan rahat olsun.
aman anca onu yap bunu yap derler ama ipin ucundan tutmazlar ha azcık tutsalar her şeyide onlar yaptı olur boşver tabi ki karar sizin canını sıkma onun için
ay bende şöyle öncelikle 75 leri bir göreyim malum bayram da memleketime gideceğim sonrasında da devam edicem inşallah
tühh yaa sen de benim gibi almışsın ben de 97 ye düşmüştüm ağustosta sonra bir aldım 102-103 onu da geri azcık verdim 101 li bişeyken kardeşime gidip şişip geri geldim anasını satıyım o kadar emeği nasıl azcık fire verip geri aldık anlamadım önce verdik şimdi yine veririz zayıflıyorum psikolojisini tam oturtsak tamamdır bu iş
ay bende şöyle öncelikle 75 leri bir göreyim malum bayram da memleketime gideceğim sonrasında da devam edicem inşallah
Bende gayet iyi durumlar.Bende pazar günü kaçamak yapmamaya söz verdim kendime.Eksilerdeyim yani
Pazartesi doğum günüm.Pasta kaçamağı olur mu bilmiyorum.Kendim almam pasta ama sürpriz bişey olursa napcam onu bilmiyorum işte
Canım orası öyle de benim bütün hafta emeğim bikaç kaçamakla çöpe gidiyor.şimdi 73 lerin ortasındayım.kaçamak yapmazsam belki 72 yi yakalıcam salı günü.ama pazartesi 1 dilim pasta tekrar 74 yapmasın beni
tomurcukkk
SABAH
1tk labne+1 yumurta maydanoz ekmek arası 1 domates
ARA
2 parça bitter
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
1 MUZ
1 süt
3,5 LT SU
Himm diyetteyiz ama bunu beynimize caktirmayacagiz diyosun.. relaks olup bundan sonra aklimi 24 saat yemege takmaktan vazgeçerim inşallah bu defa canim:))
Sagol canım.. aksama toplu yazacagim canim. Seninde menun güzel ben sabahlari hic olmazsa 1 dilim ekmek ekle derim daha tok olur daha iyi hissedersin..
Bende 1 ara yaptim öğlen de diyebiliriz
3 kasik yogurt içine tarcin 2 kaşık yulaf ezmesi icine 2 kuru kayisi dogradim cok iyi geldi 2 tanede leblebi attim agzima olduda bitti :))
Bende sevmem ekmeksiz ama iste su önyargılari bi yensek damak tadı da zamanla degisecek insallah
Buda guzel azcik doyurucu birsey yesen dahami iyi olurdu canım.. bende genelde böyle basladigimda karbonhidrat krizine giriyorum sonu hüsran oluyor da..
Merhaba arkadaslar bende geri dondum hemde kilo almis olarak geri dondum bugun miladin yeni topigine yazdim ama heralde kendisi buraya daha cok yaziyo bende buraya geldim
Kilom bugun 89.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?