Haydi Yine Yeniden...

Kızlar bugün tam 60 gün oldu gruba geleli.
Menümü vereyim:
tevafuk55

Kahvaltı

2 dilim kızarmış tb
1,5 yumurta omlet
kk süzme peynir
2 zeytin
şekersiz yeşil çay

ara,öğle bir arada
2 dilim tb+kaşar+domates ile sandviç
şekersiz nescafe

ara
2 küçük dilim bitter (ülkerin)

ara
2 mandalina

akşam
2-3 kaşık et yağsız
bir kase yoğurt

ara
yeşil çay

3 lt su
1 saat zumba
veee dipköşe temizlik

canım mantıyı görünce çok canım çekti yemeseydim aklımda kalır daha farklı ve fazla şeylerle nefsimi durdurabilirdim böyle yapmak mantıklı geldi :)

güzel canım menün zaten harekette bol iyi yapmışsın

tomurcukkk
SABAH
1tk labne+1 yumurta maydanoz ekmek arası 1 domates

ARA
2 parça bitter

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM

1 MUZ
1 süt

3,5 LT SU

Kizartma manti ve corba aslinda goze pekte batmiyor gibi ama hepside karbonhidrat hemde. Corbanin yanina tek alternatif olabilirdi salata falan yokmuydu

Senin menuye de bakiyorum bakiyorum ama aaa iki ara fazlami ne derken aksam ki menun super ve sporun canim

Güzel canım
Öğle yeseydin bile fazla kaçmazdı. Ama muz da tok tutmuştur. Suyu artır günden güne o zaman çok çabuk gider ödemlerin.

tomurcukkk
SABAH

ARA
2 parça bitter

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM

1 MUZ
1 süt

3,5 LT SU

Canim ekmek olarak ne kullandın sabah ve kac dilim? Oglen inci menusune göre olmamis çünkü kb agirlikli ama aksam super ve yine dengelemis

Enerjine maşallah menude spor da harika

Menu gayte iyi ama leblebi cok fazla saki baska ara ogun olabilir aksam ki kahvenin yanina 2 ceviz ya da findik kuru kaysi falan

Aaaa ben ikindi ara öğününde yedigim leblebiyi unutmus aksama yine yazmisim aksam yemicem uyardigin icin sagol tatlım sütlü kahvenin yaninda birsey yemiyim ben zaten çok fazla mide yanmam var leblebi iyi geliyor diye taktim bu ara ama fazla olmasin haklisin bu arada 1. Ara ogunde yedigim leblebi iki tane iki kaşık degil.yanlis anlaşılmasın :))

Menün guzel canim ilk gune dolu dizgin baslamissin..

tomurcukkk
SABAH

ARA
2 parça bitter

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM

1 MUZ
1 süt

3,5 LT SU
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş

canım sabahları kepekli sandiviç ekmekleri var sağolsun tomurcukk tavsiye etmişti onları kullanıyorum
öğlen iş yerinde olduğu için seçme şansım pek olmuyor

Miladcim ipin ucunu sıkı tutmam lazim izine gitmeye dort ay kaldi canim ne kadar verirsem o kadar iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…