Haydi Yine Yeniden...

çok güzel bir menü olmuş canım
kıymalı yumurtayı da pek bir severim :)

canım sabahları kepekli sandiviç ekmekleri var sağolsun tomurcukk tavsiye etmişti onları kullanıyorum
öğlen iş yerinde olduğu için seçme şansım pek olmuyor

Anladim canim ben zaten inci menüsü degil dedim çünkü ben senin menuleri genelde mukemmele yakın buluyorum

Canim helal sana 2 aydır tam irade Harikasın, 2 ayda ne kadar verdin canım.
Menune gelince az buldum canım. Akşamın da çok az çünkü fazladan harcadığın enerji var. Spor da yapmışsın oh mis

Menümü vereyim D Deligonul783

Sabah: 1.5 yumurta omlet
3 zeytin
1 üçgen peynir
Domates ve 1 dilim tam b ek.

Öğle: 1 tabak dolusu bamya
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam b ek.

Ara: Sek nescafe ve 2 dilim bitter

Aksam: Ton balıklı salata(bolcaydi ve ton b. Yağını suzdum)

Ara: Türk Kahvesi

3 lt su

Tanimayan arkadaslara kendimi tanitayim iki kizim bi oglum var 34 bucuk yasindayim veee yarismaya fransadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Oh ne güzel, tekrar hosgeldin o halde hedefine inş ulasirsin

Hosgeldin canım burda orda farketmez evet burda daha cok yazacagim o gunluk kendimj takip etmek icin ise yarayacak insallah.. hadi hepimiz yepyeni bir kararlilikla yeniden asilalim..
Buraya bildirimlerini ve yorumlarini ihmal etmedigin surece sıkınti yok tabi Sevim'cim.otokontrol iyidir.insallah bu sefer basariyi yakalayacaksin

çok güzel sağlıklı bir menü afiyet olsun

Aynı şey olacak ama bende sadece suyu az buldum. Onun dışında çok iyi bir menü

Evet kizlar buda benim menum
sabah 10 da
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
tavada yumurta
3 zeytin

ara 1 de
250ml ayran
yarim kk peynir

ara
sekersiz nescafe
2 kuru kaysi 10 adet kuru uzum 10 adet kuru dut.

aksam18 de
firinda istavrit
salata

su 2lt
spor yok

tomurcukkk
SABAH
1tk labne+1 yumurta maydanoz ekmek arası 1 domates

ARA
2 parça bitter

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
4 çatal kızartma

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM

1 MUZ
1 süt

3,5 LT SU
menu genel itibariyle guzel.kizartma olmasa da doymussundur ama olsun nasil olsa aksam birsey yemiyorsun.

naptin gitmeye karar verdin mi bu arada?merak ettim neler oldu

Menün super canim devamli olsun inşâallah

Diy

Diyet icin gayet guzel hatta super otesi bir menu

Canim helal sana 2 aydır tam irade Harikasın, 2 ayda ne kadar verdin canım.
Menune gelince az buldum canım. Akşamın da çok az çünkü fazladan harcadığın enerji var. Spor da yapmışsın oh mis

2 ayda tam 7 kilo vermişim. Onun öncesinde de 1-2 kilo vermiştim.
yok canım fazlasıyla doydum aslında. bir de yazmayı unutuyorum benim kahvaltılarım biraz geç oluyo.

Süpersin canım çok beğendim bugün menünü :) salı günü inşallah 1.geliriz eksideyim canım sen ne durumdasın?

Canım sabah yumurta ne kadar yağda mı ve peynirin ne kadar? Bir de öğle öğünü neden yapmadın? Akşamın süper. İstavrit kızartma mı ne kadar bilmiyorum ama balık salata iyidir :)))

Süpersin canım çok beğendim bugün menünü :) salı günü inşallah 1.geliriz eksideyim canım sen ne durumdasın?
Birincilik demisken yani lafi acilmisken yazayim burdan canim.
T tatlitambak ve @milad_tb eslestiniz ya canim bu hafta.ilk hafta zaten cogunlukla odem gidecektir ve haliyle verdiginiz kilo rakami fazla olacaktir.zaten tatlitambagin ikinci menu bildirimi tam haftalik bildirim de yok.keza miladda yeni basladi menu bildirmeye.bu hafta listede olacaksiniz elbette ama grup birinciligine diger haftadan itibaren dahil etmeyi dusunuyorum sizi.diger arkadaslarimin verdigi emegin zayi olmamasi adina.anlayisla karsilayacaginizi umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…