- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.721
7 kilo harika ya o zaman haziran a kadar 10 kilo çok rahat verilir2 ayda tam 7 kilo vermişim. Onun öncesinde de 1-2 kilo vermiştim.
yok canım fazlasıyla doydum aslında. bir de yazmayı unutuyorum benim kahvaltılarım biraz geç oluyo.
Canim inş ya amaSüpersin canım çok beğendim bugün menünü :) salı günü inşallah 1.gelirizeksideyim canım sen ne durumdasın?
Ay ciğere bayılırım süper@inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 etimek birinin uzerine krem peynir
1 salatalik
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
3 yk arnavut cigeri
1 kase salata
aksam
1 kase etli nohut
4 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata ve biraz roka
ara
tarcinli sut yada yogurt kuru
Ben ocagi sondurup mantari getirene kadar kayinvalide nohutu koymus bile tabaga.onu yedim.mantarda onceden kalmisti ziyan olmasin dedimAy ciğere bayılırım süperakşamın biraz kalorili olmuş sanki. Ama ekmek yok o yüzden çok değil vaz geçtim
pazartesi dogum gunum ve pazar gunu cozutmazsam insallah benden iyi bir bildirim gelir.ama tam tersi olursa bilemem.inci de annesine giderse sabit kalabilir.siz mucadeleyi birakmayin yine de canim.mac 90 dk derler ya7 kilo harika ya o zaman haziran a kadar 10 kilo çok rahat verilirben bi an erken yediğini düşündüm canım o zaman doymussundur. Afiyet eksi olsun
Canim inş ya amatomurcukkk lar çok iyi gidiyorlar. Bende eksideyim ama çok değil canım, yarın sabah iyi bir eksi bekliyorum.
Aaa bırakmak ne demekpazartesi dogum gunum ve pazar gunu cozutmazsam insallah benden iyi bir bildirim gelir.ama tam tersi olursa bilemem.inci de annesine giderse sabit kalabilir.siz mucadeleyi birakmayin yine de canim.mac 90 dk derler yasaliya ne olacak belli olmaz
Çok güzel bir menü olmuş, araların da tam kıvamındaEvet kizlar buda benim menum
sabah 10 da
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
tavada yumurta
3 zeytin
ara 1 de
250ml ayran
yarim kk peynir
ara
sekersiz nescafe
2 kuru kaysi 10 adet kuru uzum 10 adet kuru dut.
aksam18 de
firinda istavrit
salata
su 2lt
spor yok
Canım sabah yumurta ne kadar yağda mı ve peynirin ne kadar? Bir de öğle öğünü neden yapmadın? Akşamın süper. İstavrit kızartma mı ne kadar bilmiyorum ama balık salata iyidir :)))
Birincilik demisken yani lafi acilmisken yazayim burdan canim.
T tatlitambak ve @milad_tb eslestiniz ya canim bu hafta.ilk hafta zaten cogunlukla odem gidecektir ve haliyle verdiginiz kilo rakami fazla olacaktir.zaten tatlitambagin ikinci menu bildirimi tam haftalik bildirim de yok.keza miladda yeni basladi menu bildirmeye.bu hafta listede olacaksiniz elbette ama grup birinciligine diger haftadan itibaren dahil etmeyi dusunuyorum sizi.diger arkadaslarimin verdigi emegin zayi olmamasi adina.anlayisla karsilayacaginizi umuyorum
Buraya bildirimlerini ve yorumlarini ihmal etmedigin surece sıkınti yok tabi Sevim'cim.otokontrol iyidir.insallah bu sefer basariyi yakalayacaksin
Yani akşamki bir dilim ekmek olmasa da olurmuş. Onun dışında beğendim tam gaz gitsin kilolar
Evet kizlar buda benim menum
sabah 10 da
1 salatalik
1 domates
1 sivri biber
suzme peynir
tavada yumurta
3 zeytin
ara 1 de
250ml ayran
yarim kk peynir
ara
sekersiz nescafe
2 kuru kaysi 10 adet kuru uzum 10 adet kuru dut.
aksam18 de
firinda istavrit
salata
su 2lt
spor yok
Süpersin canım çok beğendim bugün menünü :) salı günü inşallah 1.gelirizeksideyim canım sen ne durumdasın?
@inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 etimek birinin uzerine krem peynir
1 salatalik
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
3 yk arnavut cigeri
1 kase salata
aksam
1 kase etli nohut
4 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata ve biraz roka
ara
tarcinli sut yada yogurt kuru
Birincilik demisken yani lafi acilmisken yazayim burdan canim.
T tatlitambak ve @milad_tb eslestiniz ya canim bu hafta.ilk hafta zaten cogunlukla odem gidecektir ve haliyle verdiginiz kilo rakami fazla olacaktir.zaten tatlitambagin ikinci menu bildirimi tam haftalik bildirim de yok.keza miladda yeni basladi menu bildirmeye.bu hafta listede olacaksiniz elbette ama grup birinciligine diger haftadan itibaren dahil etmeyi dusunuyorum sizi.diger arkadaslarimin verdigi emegin zayi olmamasi adina.anlayisla karsilayacaginizi umuyorum
Sorun yok canim.kilo vereyim yeter 1. Te gozum yok
Evet canim listeye yeni girdiginiz icin birincilik bu haftalik yok ikiniz icin ama bir sonraki hafta icin cok zorlu rakip olacaksiniz bize gozum korkmuyor degil haniSagol Ebru'cum inşallah iddiami laflarımla degil tartimla göstereyim bu defa diyorum ay yine iddiali konustum galiba
İnşallah canimmm Teşekkürler yorumun için
Ara öğünün çok olmuş diyecektim ama ogle yerine geçtiği için sorun yok tatlım supersin takim arkadaşım
Bu haftalik birinci olma şansınız var tatlım çünkü biz listeye yeni giriyoruz..
Cok guzelll
Bak ikimizin de aklına birinci deyince ayni takım geldi dimi Ebrucum favori takımın biziz dimi
Benim gözüm var valla ortalamaya vurdugugunda en ağır takim biziz tatlim tambalagim birinci gelicez baska şansımız yokk
Evet canim listeye yeni girdiginiz icin birincilik bu haftalik yok ikiniz icin ama bir sonraki hafta icin cok zorlu rakip olacaksiniz bize gozum korkmuyor degil hani
Amin amin insallah.ama sen cok iddiali olma canim.yaramiyor sana.akişina birak gitsin.aklina bile getirme diyette oldugunu.sal gitsin bak nasi guzel vercen o zamanHadi bakalım Rabbim utandirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?