- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.741
Selam kızlar hepiniz benı sormussunuz sagolun telefonum dustu ekranı kırıldı sımdı ulasti elime esim servise vermestı carsamba gunude hastalandım acil gittik tansiyon dusmus degerlerın dusuk saglikli diyet vs vs sacmalıkları ıste ben zaten biliyorum sorunumu salı yedim ertesi gunde ski tutayım dedim persembe misafiri vardı halı perde cam temizlik aclık sonu bu oldu
Ayyy catladik meraktan.gecmis olsun sana canim.dikkat et kendine.sen iyi ol da telefon falan yapilir.hic bu kadar habersiz birakmazdin da ondan meraklandik.siteye giris yapamadigini dusunduk aslinda ama telefondanmis.neyse dondun ya sukurler olsun...Selam kızlar hepiniz benı sormussunuz sagolun telefonum dustu ekranı kırıldı sımdı ulasti elime esim servise vermestı carsamba gunude hastalandım acil gittik tansiyon dusmus degerlerın dusuk saglikli diyet vs vs sacmalıkları ıste ben zaten biliyorum sorunumu salı yedim ertesi gunde ski tutayım dedim persembe misafiri vardı halı perde cam temizlik aclık sonu bu oldu
Amin amin insallah.ama sen cok iddiali olma canim.yaramiyor sana.akişina birak gitsin.aklina bile getirme diyette oldugunu.sal gitsin bak nasi guzel vercen o zaman
Aslında ılk gun esımın telden denedim giris yapamadım sonra da mısafır hastalık olmadı ıste bende normal beslendim ne diyet disi ne diyet gıbı ama yarın daha dıkkatlı olucam sımdı bakayım menulerınze
Yok 4 gun zaten onunda 2 gunu yedim cok cok degil ama spor da yapmadım telde kayıtlı videolar regl de oldum zaten sende gunluk acmıssın hayırlı olsun baslangıcınOlsun cok salmis olsan bile kisa sürede döndün hemen toparlarsin ki fazla salmamissin isin kolay canim
Yok 4 gun zaten onunda 2 gunu yedim cok cok degil ama spor da yapmadım telde kayıtlı videolar regl de oldum zaten sende gunluk acmıssın hayırlı olsun baslangıcın
Sağolasın canım, bence de değerlendir tok tutuyor baya. Sende çabuk toparlarsin canım zaten fazla da salmamissin. Yarın bi tartıl bakalım durum analizi yapalım
geldiiimmmm
Aynen sabah bakıcam regl basladi ılk gunden de durdu zaten 2 hafta geciktı bugun 200 gr artı vardı ondan da olabilir mı dedim ama bugun dikkat ettimSağolasın canım, bence de değerlendir tok tutuyor baya. Sende çabuk toparlarsin canım zaten fazla da salmamissin. Yarın bi tartıl bakalım durum analizi yapalım
Hoşşşşgeldınnn bende tam gidiyordum yarın laflaşırız artıkgeldiiimmmm
tamam gülüm selametle git yarın inşallah görüşürüzHoşşşşgeldınnn bende tam gidiyordum yarın laflaşırız artık
miladım günlük mü açtın kuzuuuOlsun cok salmis olsan bile kisa sürede döndün hemen toparlarsin ki fazla salmamissin isin kolay canim
hayy yaradanına kurban yedin mi öyle yiycen zaten milletin ağzı açık kalacakKiz benim ki azcik fire degildi bildigin okuz gibi yedim. Bu yemeye yine az kilo aliyorsun diyen insanlar var düşün artik
Canim afiyet olsun az yemissin zaten yalnız yoğurt ilacın etkisini kaybettiriyor diye biliyorum amaangelina35
sabah
1 çay
1 sade kahve
yarım kurabiye
öğleden sonra
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 bardak süt
akşam
3 tane sarma (ilaç için tok karna )
daha da bişey yemedim ben yattım uyudum yarım saat önce kalktım çay yaptım şimdi içicem gece ki ilaç için yoğurt yerim belki o da mutlaka tok karna yutuluyor
Canim afiyet olsun az yemissin zaten yalnız yoğurt ilacın etkisini kaybettiriyor diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?