- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.761
Geçmiş olsun canımSelam kızlar hepiniz benı sormussunuz sagolun telefonum dustu ekranı kırıldı sımdı ulasti elime esim servise vermestı carsamba gunude hastalandım acil gittik tansiyon dusmus degerlerın dusuk saglikli diyet vs vs sacmalıkları ıste ben zaten biliyorum sorunumu salı yedim ertesi gunde ski tutayım dedim persembe misafiri vardı halı perde cam temizlik aclık sonu bu oldu
Evet canım ben oyumKiz sen karakiz misin yoksam ben de karakizi soracaktim da
Simdi yogurt kuru yapacam ve ac ac yatacam sabah ki kahvaltinin hayali ile...
Sabaha bol eksi ile uyanman dileğiyle..
Akşam biraz fazla geldi canım ama sanki yinede iyi yoğurt kuru de yapicakmissininciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 etimek birinin uzerine krem peynir
1 salatalik
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
3 yk arnavut cigeri
1 kase salata
aksam
1 kase etli nohut
4 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata ve biraz roka
ara
tarcinli sut yada yogurt kuru
Insaallah ya benim 29 subatta adet olmam gerkwti ama ben olamadim hala yaaa... sabah unutmazsam insaallah hergun tartilip not almak istiyorum
bilmiyordummCanim afiyet olsun az yemissin zaten yalnız yoğurt ilacın etkisini kaybettiriyor diye biliyorum ama
buldum günlüğünü :)))
Insaallah ya benim 29 subatta adet olmam gerkwti ama ben olamadim hala yaaa... sabah unutmazsam insaallah hergun tartilip not almak istiyorum
buldum günlüğünü :)))
bilmiyordumm
acıkır gibi de oldum çorba mı içsem şimdi nasıl olsa gece 1 e kadar kesin ayaktayım
Birincilik demisken yani lafi acilmisken yazayim burdan canim.
T tatlitambak ve @milad_tb eslestiniz ya canim bu hafta.ilk hafta zaten cogunlukla odem gidecektir ve haliyle verdiginiz kilo rakami fazla olacaktir.zaten tatlitambagin ikinci menu bildirimi tam haftalik bildirim de yok.keza miladda yeni basladi menu bildirmeye.bu hafta listede olacaksiniz elbette ama grup birinciligine diger haftadan itibaren dahil etmeyi dusunuyorum sizi.diger arkadaslarimin verdigi emegin zayi olmamasi adina.anlayisla karsilayacaginizi umuyorum
Nasıl eşleştik canım anlamadım haberim yok bugün her mesajı okuyamadım. 3 kişi mi olduk?? Ay fransız kaldım
Bebis mi geliyor acaba
7 kilo harika ya o zaman haziran a kadar 10 kilo çok rahat verilirben bi an erken yediğini düşündüm canım o zaman doymussundur. Afiyet eksi olsun
Yrşil
Canim inş ya amatomurcukkk lar çok iyi gidiyorlar. Bende eksideyim ama çok değil canım, yarın sabah iyi bir eksi bekliyorum.
Yok ya degildir bence. Emzirdigimden dolayi duzende bozulma olabilir bence. Bekleyelim bakalim. Kizimi emzirirken 10 gun geciktigini biliyorum. Hastaneye gidip kan tahlili verip 1 saat sonra cikacak sonucu almdan adet oldugumu görmüştüm oyuzden rahatim. Yani bebiste varsa Rabbimin armagani seve seve bastaci ederim bebisimi:)
Yok ya degildir bence. Emzirdigimden dolayi duzende bozulma olabilir bence. Bekleyelim bakalim. Kizimi emzirirken 10 gun geciktigini biliyorum. Hastaneye gidip kan tahlili verip 1 saat sonra cikacak sonucu almdan adet oldugumu görmüştüm oyuzden rahatim. Yani bebiste varsa Rabbimin armagani seve seve bastaci ederim bebisimi:)
Kaç aylık bebeğin canım? Benim daha 2 aydır düzene girdi ve oğlum 15 ayına yeni girdi.
eVet canim yagda yumurta 5 tane kiriyorum ortaya koyuyorum 2 couk toplam 4 kisi yiyoruz. Peyniri ölçülü yiyemem hic ama abrtmiyorumda. Biz iki ogun yiyoruz cok acikinca tbastirsin diye ara gibi yaptim. Oglum
Hala emiyorda 20 aylik.
firinda yaptim 1 tatli kasigi yag gezdirdim o kadr. Saymadim hic. Galiba bu saymak ve olculer beni sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?