Haydi Yine Yeniden...

Geçmiş olsun canım

Akşam biraz fazla geldi canım ama sanki yinede iyi yoğurt kuru de yapicakmissin

Insaallah ya benim 29 subatta adet olmam gerkwti ama ben olamadim hala yaaa... sabah unutmazsam insaallah hergun tartilip not almak istiyorum

Bende Birkac gündür yapıyorum hergun de sonuc felaketti bugunden sonra ne olur bilmiyorum ama sunu anladım bu dünya uzerinde benden daha hizli kilo alan biri yok bu beceriye birtek ben sahibim

Nasıl eşleştik canım anlamadım haberim yok bugün her mesajı okuyamadım. 3 kişi mi olduk?? Ay fransız kaldım

Bebis mi geliyor acaba

Yok ya degildir bence. Emzirdigimden dolayi duzende bozulma olabilir bence. Bekleyelim bakalim. Kizimi emzirirken 10 gun geciktigini biliyorum. Hastaneye gidip kan tahlili verip 1 saat sonra cikacak sonucu almdan adet oldugumu görmüştüm oyuzden rahatim. Yani bebiste varsa Rabbimin armagani seve seve bastaci ederim bebisimi:)

Yeşil çaya dayannnn akşamları özelliklee

Hayırlısı olsun canim yaniiii ben bu kiloyla bile gelse raziyim düşün

Kaç aylık bebeğin canım? Benim daha 2 aydır düzene girdi ve oğlum 15 ayına yeni girdi.

Anladım canım zaten balık doyurucu bir besin. Kızartma olmadıkça çok sıkıntı değil. Öyle bile olsa yağını alırsın ya da derisini soyar yersin. Yumurta da zaten çok normal yemişsin. Aslında ben de saymayı sevmezdim ama burda öğrendim sevdim de çünkü ne yediğimi biliyorum. Ne kadarla doyduğumu biliyorum. Stres olcam diye düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…