- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.781
Yok yok sen tevafukla eşsin canimNasıl eşleştik canım anlamadım haberim yok bugün her mesajı okuyamadım. 3 kişi mi olduk?? Ay fransız kaldım
Yok canım ben ve tatlitambak eşleştik size rakip olduk onu diyor ebru
20. Ayinda canim ve benim 3 aydir duzenli olmaya basladim. Bu 4. Olacakti ama olmadi
Canim benim yazdigim mesaj da oyleydi zaten@milad_tb bence listeye yazılmayın tam bir hafta olmayacak ya haksızlık olmasın size. Tomurcuk ne der acaba.. Zaten sonraki hafta ilk 3 te hep siz olacaksınız :)))
Yok yok sen tevafukla eşsin canimlaf acilmisken senin mesajin altina yazdim iste ne bileyim.senle ilgisi yok
@milad_tb bence listeye yazılmayın tam bir hafta olmayacak ya haksızlık olmasın size. Tomurcuk ne der acaba.. Zaten sonraki hafta ilk 3 te hep siz olacaksınız :)))
Hmmm çok sık mı emziriyosun??
Aa çalıştırıyor mu ne yapıyor kendileriYeşil çaya dayannnn akşamları özelliklee
Evet canim sizede bizede haksızlık olmasin diye olmasi gereken bu bizde bundan bahsettik derecelendirmeye zaten giremeyiz bu hafta listeye girip gelecek hafta tozu dumana katacagiz dimi T tatlitambak :)) şaka bi yana hep birlikte iyi kilolar vericez insallah..
Hos geldin bebegim yaa cok gecmis olsun degerlerin niye oyle dustuki ilacta kullaniyosun ayy cok uzuldum simdi bizde siteye giris yapamadin sandik kiz sensiz olmuyo ya sakin bir daha habersiz birakma biziSelam kızlar hepiniz benı sormussunuz sagolun telefonum dustu ekranı kırıldı sımdı ulasti elime esim servise vermestı carsamba gunude hastalandım acil gittik tansiyon dusmus degerlerın dusuk saglikli diyet vs vs sacmalıkları ıste ben zaten biliyorum sorunumu salı yedim ertesi gunde ski tutayım dedim persembe misafiri vardı halı perde cam temizlik aclık sonu bu oldu
Kuzumm cok az yemissin caninmi istemedi yoksaangelina35
sabah
1 çay
1 sade kahve
yarım kurabiye
öğleden sonra
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 bardak süt
akşam
3 tane sarma (ilaç için tok karna )
daha da bişey yemedim ben yattım uyudum yarım saat önce kalktım çay yaptım şimdi içicem gece ki ilaç için yoğurt yerim belki o da mutlaka tok karna yutuluyor
Bence öyle birşey yap yada meyve yebilmiyordumm
acıkır gibi de oldum çorba mı içsem şimdi nasıl olsa gece 1 e kadar kesin ayaktayım
Sık be kelime canım meme ile yapisik gezer ek gida hala yoktur bizde. Sofrada bile meme meme diye bağırıyor. Saymadim ama saysam en az 25 30 arasi 24 saatte
Sık be kelime canım meme ile yapisik gezer ek gida hala yoktur bizde. Sofrada bile meme meme diye bağırıyor. Saymadim ama saysam en az 25 30 arasi 24 saatte
Yok canım ya annemlere gitmem yalan oldu sabah zaten esimde hafif kırgınlık vardı akşam daha da ilerledi şimdi acil de bekliyozinciiitanesi gittin mi canim annenlere ya noldu durumlar yazdin da ben mi kacirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?