Haydi Yine Yeniden...

Yok canım ben ve tatlitambak eşleştik size rakip olduk onu diyor ebru

Heee anladım daha iyi ya yarış başlasınnn ama tabi birkaç hafta çok güzel gider sizin 1-2 kilo gider hatta 3 kilo. fazlanız bizden çok bi de. Hadi göreyim kızlar o kilolar gidecek!!!

@milad_tb bence listeye yazılmayın tam bir hafta olmayacak ya haksızlık olmasın size. Tomurcuk ne der acaba.. Zaten sonraki hafta ilk 3 te hep siz olacaksınız :)))
Canim benim yazdigim mesaj da oyleydi zaten hem tam menu bildirimi yok hemde ilk hafta odemleri gider yani rakam yuksek olur.o yuzden liste girislerini yapacagim ama derecelendirmede olmayacaklar .kimsenin emegi ve motivasyonu da bozulmadan devam edecek boylelikle.
Dedigin gibi sonraki haftalarda zorlu rakipler.isi daha sıkı tutmamiz gerekecek.
ama şu kadarini soyliyim bu hafta korkun benden

@milad_tb bence listeye yazılmayın tam bir hafta olmayacak ya haksızlık olmasın size. Tomurcuk ne der acaba.. Zaten sonraki hafta ilk 3 te hep siz olacaksınız :)))

Evet canim sizede bizede haksızlık olmasin diye olmasi gereken bu bizde bundan bahsettik derecelendirmeye zaten giremeyiz bu hafta listeye girip gelecek hafta tozu dumana katacagiz dimi T tatlitambak :)) şaka bi yana hep birlikte iyi kilolar vericez insallah..

Yeşil çaya dayannnn akşamları özelliklee
Aa çalıştırıyor mu ne yapıyor kendileri
Bu arada bugün bamya yedim ya tomurcuk demişti meto çalıştırıyor diye. Ayy beni bir sisirdi resmen gazdan kivraniyodum. Aksami sırf o yüzden hafif geçirdim ama sonuç wc oldu

Hos geldin bebegim yaa cok gecmis olsun degerlerin niye oyle dustuki ilacta kullaniyosun ayy cok uzuldum simdi bizde siteye giris yapamadin sandik kiz sensiz olmuyo ya sakin bir daha habersiz birakma bizi

Kuzumm cok az yemissin caninmi istemedi yoksa

Telefon kitlendi iki saattir sarjda arada girdim gitti mesajim yarim kaldi neyse geldim gecte olsa
Sabah : 2dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Iki dilim salatalik
Uc bes catal patates kizartmasi
Sekersiz cay
Birazda roka
Oglen : kucuk bi elma
Kucuk bir havuc
Aksam : 4kasik kurutulmus yesil fasulye
Iki kasik sarimsakli yogurt doktum
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Bir dilim tb ekmek
Su 2 litre oldu
Menu bu kadarr

Sık be kelime canım meme ile yapisik gezer ek gida hala yoktur bizde. Sofrada bile meme meme diye bağırıyor. Saymadim ama saysam en az 25 30 arasi 24 saatte

Şaka mı yaa benimki 3-4 kez belki 5 kez. Uzun emiyor. Bir de huysuzsa daha çok emiyo. Ama 10 kereyi bulmaz. Seninki seni kullanıyo resmen Allah Allah.. Diş falan mı çıkarıyo yoksa hep mi böyle? Adetinin düzensizliği bu sebeptendir. Peki sütün baya var mı doyacağı kadar? Gerçi süt ne kadar doyuracak ki yani su gibi artık.. Ek gıda hiç mi yemiyo? En azından çorba falan? Bnmki de çok zor alıştı her kaşığı kusardı ama şimdi maşallah biraz düzen oturttuk. Kendimizle her sofraya oturtuyoruz.

Sık be kelime canım meme ile yapisik gezer ek gida hala yoktur bizde. Sofrada bile meme meme diye bağırıyor. Saymadim ama saysam en az 25 30 arasi 24 saatte

Doymayan çocuk uyumaz da Allah kolaylık versin canım. Benim oğlan tahıllı yemek yemeden uyumaz. Uyursa da yüz kere ağlar uyanır.

inciiitanesi gittin mi canim annenlere ya noldu durumlar yazdin da ben mi kacirdim
Yok canım ya annemlere gitmem yalan oldu sabah zaten esimde hafif kırgınlık vardı akşam daha da ilerledi şimdi acil de bekliyoz
En çok ta kaynanamin dediği oldu gidemedim diye sinir oldum eşim sabah bindireyim git diyo ama onuda bu halde birakipta gitmek bana yakışmaz merak ederim orda da rahat edemem o yüzden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…